dandri Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Με ενημέρωσαν από κατάστημα Cosmote ότι η Extra SIM Unlimited Advanced έχει πολιτική ορθής χρήσης. Ισχύει ;
arvacon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dandri είπε Με ενημέρωσαν από κατάστημα Cosmote ότι η Extra SIM Unlimited Advanced έχει πολιτική ορθής χρήσης. Ισχύει ; Μπα... Μάλλον έπεσες σε άσχετο υπάλληλο. Εκτός κ αν δε σε φτάνουν τα 100ΤΒ που μπορεί να έχει όριο... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από arvacon 2
dandri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στο εξοχικό στην Πελοπόννησο βρέθηκα για 1 μήνα περίπου. Δούλεψα τη CU κάρτα της Vodafone στο ZTE MC801A. Η ταχύτητα χάλια, 30-40 Mbps σε 4G. Στο κινητό σε όλη τη διαδρομή από Κορινθο και σε 5G ταχύτητα 50 Mbps. Για το ZTE MC801A μόνη λύση η προσφορά της Frog ή η Extra Sim, αν δεν έχεις σταθερή γραμμή.
grouspen Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ On 07/11/2024 at 13:57, grouspen said: Έκανα φορητότητα στην vodafone και με πήραν σήμερα από την κοσμοτε να μου πουν οτι επειδή είμαστε μερικές μέρες πριν την αλλαγή δεν μπορώ να κάνω την κάνω αζημίως Τους είπα ότι είναι επαγγελματικές οι γραμμές και δεν μπορούσα να τα αφήσω τελευταία στιγμή ούτε να πληρώνω γα%$@#τικα Μου κάναν αντιπροσφορά του κώλου 🤡 Δεν πληρώνω τίποτα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στον εεττ και όπου φτάσει . Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά .... update: Μετά από αρκετούς μήνες και σπάσιμο νεύρων από κοσμοτε, δικηγορικά γραφεία εισπρακτικές κτλ για την οφειλή πήρε η εεττ μπροστά και έληξε το ζήτημα ✌️ printscreen από μέρος του σεντονιού που μου έστειλαν
geomrk Δημοσ. Τετάρτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:38 μμ Στις 6/1/2025 στις 5:03 ΜΜ, dandri είπε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Υπάρχει κάποιος/κάποια που την extra sim 4sharing την πληρώνει με 10 ευρώ ; εγώ ναι,ετρεχε μια "προσφορα" ή κατι τετοιο και το εκανα μεσω τσατ,με πηρανε μετα τηλεφωνο και τωρα εχω extra sim με unlimited με 10 ευρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα