Προς το περιεχόμενο

Cosmote gigamax unlimited+ extra sim 4sharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, Arkin said:

Αν εχεις απεριοριστο gigamax κοστιζει 25 αν εχεις συμβολαιο με 20gb κοστιζει 5. 

Έχω συμβόλαιο απεριόριστα σε όλα και μόλις είδα ότι έχω 4000 sms (άρα όχι απεριόριστα σε όλα) αλλά σε ομιλία και data, sms δεν χρησιμοποιώ.

Δεν ξέρω αν λέγεται gigamax, comsote one έχει δίπλα από τις συνδέσεις στο cosmote app..

Καλά και πάλι συμφέρει το Whatsapp με τη βδομάδα που το βάζεις οπότε το χρειαστείς και βγαίνει πάνω πάνω στα 20-30€/μήνα αν θυμάμαι καλά..

5 minutes ago, gkat2829 said:

Ότι θες σου στέλνουν είτε φυσική είτε βγάζεις eSIM. Επίσης στην αρχική πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και το WI-FI CALLING. Εγώ την έχω βάλει σε δεύτερο IPHONE σαν φυσική SIM και το αφήνω μόνιμα στο αυτοκίνητο για να το χρησιμοποιώ με το CARPLAY.  Επίσης όπως είπα είναι μόνο 4G. Δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί το 5G στην extra κάρτα Multisim όπως και σε όλες τις υπόλοιπες ( μέχρι 4 μπορείς να βγάλεις). Και φυσικά δεν μπορείς να στείλεις SMS.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προσωπικά δεν καίγομαι για 5G, ούτε sms, ούτε ομιλία με ενδιαφέρει. Για εξοχικό το θέλω, για να μην κάνω hotspot το κινητό και να είναι κάτι πιο "μόνιμο" και απλό πχ sim σε 4g router.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 614
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, prefuse είπε

Έχω συμβόλαιο απεριόριστα σε όλα και μόλις είδα ότι έχω 4000 sms (άρα όχι απεριόριστα σε όλα) αλλά σε ομιλία και data, sms δεν χρησιμοποιώ.

Δεν ξέρω αν λέγεται gigamax, comsote one έχει δίπλα από τις συνδέσεις στο cosmote app..

Καλά και πάλι συμφέρει το Whatsapp με τη βδομάδα που το βάζεις οπότε το χρειαστείς και βγαίνει πάνω πάνω στα 20-30€/μήνα αν θυμάμαι καλά..

Το cosmote one ειναι ο συνδυασμος σταθερου και κινητης η συμβολαιου που μοιραζονται μεταξυ τους μεχρι 5 νουμερα 1000 λεπτα το μηνα δωρεαν. Εφοσον εχεις gigamax unlimited η multi sim ειναι στα 25 ευρω και δινει και αυτη απεριοριστα κανονικα το μηνα. 

Το giga week ειναι 6.5 τη βδομαδα η 26 το μηνα εφοσον εχεις cosmote one η καθε καρτα μπαινει οπως ειναι δηλαδη 13 βαλεις 13 θα μπουν η cosmote αποδιδει το φορο που κραταει το κρατος στον πελατη απο φετος τον Ιουνιο. Πριν εδινε 2gb για 7 μερες καθε μηνα σε καθε cosmote one κινητο. Οποτε αν δεν θελεις καθε μηνα unlimited μια απλη whats up + giga week ειναι το πιο συνετο και οικονομικο. Το ενεργοποιεις οποτε θελεις ανα βδομαδα και τελος. 

• Like 1

1 minute ago, Arkin said:

Το cosmote one ειναι ο συνδυασμος σταθερου και κινητης η συμβολαιου που μοιραζονται μεταξυ τους μεχρι 5 νουμερα 1000 λεπτα το μηνα δωρεαν. Εφοσον εχεις gigamax unlimited η multi sim ειναι στα 25 ευρω και δινει και αυτη απεριοριστα κανονικα το μηνα. 

Το giga week ειναι 6.5 τη βδομαδα η 26 το μηνα εφοσον εχεις cosmote one η καθε καρτα μπαινει οπως ειναι δηλαδη 13 βαλεις 13 θα μπουν η cosmote αποδιδει το φορο που κραταει το κρατος στον πελατη απο φετος τον Ιουνιο. Πριν εδινε 2gb για 7 μερες καθε μηνα σε καθε cosmote one κινητο. Οποτε αν δεν θελεις καθε μηνα unlimited μια απλη whats up + giga week ειναι το πιο συνετο και οικονομικο. Το ενεργοποιεις οποτε θελεις ανα βδομαδα και τελος. 

Για αυτό με βλέπω. Έχω μια κάρτα what up αλλά έχω να την χρησιμοποιήσω 1,5 χρόνο τώρα και μάλλον θα έχει χαθεί, οπότε θα πρέπει να βγάλω νεα, μάλλον από το site είναι και πιο οικονομική από ότι σε κατάστημα.

Θα δούμε τι θα κάνει και cyber Monday, cosmote και frog. Αλλά δεν ελπίζω.

Μόλις τώρα, prefuse είπε

Για αυτό με βλέπω. Έχω μια κάρτα what up αλλά έχω να την χρησιμοποιήσω 1,5 χρόνο τώρα και μάλλον θα έχει χαθεί, οπότε θα πρέπει να βγάλω νεα, μάλλον από το site είναι και πιο οικονομική από ότι σε κατάστημα.

Θα δούμε τι θα κάνει και cyber Monday, cosmote και frog. Αλλά δεν ελπίζω.

Απο καταστημα εβγαλα προπερσι 2 μαζι γιατι τοτε το giga week γινοταν μεχρι 2 φορες ενεργοποιηση το μηνα και ειχα δωσει 20 ευρω και τα 10 ευρω στην καρτα οποτε δεν ειναι οτι χανεις κατι τα λεφτα μενουν μεσα και βαζεις οτι πακετο θελεις μολις την παρεις. Σε καταστημα γερμανο η cosmote. Μην περιμενεις πολλα ναι κοπηκαν αυτα και το frog unlimited με 120 το χρονο και οι φθηνες extra sim απο 21/11 πηγαινουμε στα 25 ευρω απο 5 που ειμασταν και απο 3 ευρω που ηταν για 3 χρονια. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 20/10/2024 στις 8:06 ΜΜ, arvacon είπε

Σας πήραν κ εσάς τηλέφωνο να σας ρωτήσουν πως σας φάνηκε η αλλαγή της έξτρα σιμ, ή είστε τίποτα τρίτοτέταρτοι; 🙃

με πήραν προχθές, να πουλήσουν θέλουν από ότι κατάλαβα παρά να ενημερώσουν.

• Like 1

Εγώ όταν ρώτησα αν μπορώ να φύγω αζημίως μου είπε κ η vodafone τον ίδιο περιορισμό έχει (40Gb). Έ λέω αφού συνεννοηθήκατε να κάνετε ακριβώς το ίδιο θα πάω στην φτηνότερη. Και μου το έκλεισε στα μούτρα.

12 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

με πήραν προχθές, να πουλήσουν θέλουν από ότι κατάλαβα παρά να ενημερώσουν.

Εμένα βασικά με ρώταγε πως μου φάνηκαν οι νέες αλλαγές και αν είμαι δυσαρεστημένος και αν θα παραμείνω ή θα διακόψω... Μόλις είδε ότι θέλω να διακόψω, μου λέει, μα γιατί να μην περιμένετε μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, μήπως βγει τότε καμμια προσφορά; Λεω, μήπως γιατί θα μείνω χωρίς ίντερνετ μέχρι τότε; Ε λέει, δε σας φτάνουν 40 γιγα για ένα μήνα; 🤡

• Haha 2

11 λεπτά πριν, atrigane είπε

Εγώ όταν ρώτησα αν μπορώ να φύγω αζημίως μου είπε κ η vodafone τον ίδιο περιορισμό έχει (40Gb). Έ λέω αφού συνεννοηθήκατε να κάνετε ακριβώς το ίδιο θα πάω στην φτηνότερη. Και μου το έκλεισε στα μούτρα.

Η vodafone μετά τα 40 gb συνεχίζεις με μέγιστη ταχύτητα τα 4 mbps, όχι τα αστεία της cosmote που κόβει τα πάντα.

• Like 2

2 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Η vodafone μετά τα 40 gb συνεχίζεις με μέγιστη ταχύτητα τα 4 mbps, όχι τα αστεία της cosmote που κόβει τα πάντα.

Ακριβώς, και αν υπολογίσω ότι με σταθερή γραμμή δεν πιάνω πάνω από 4, δεν θέλει και πολύ σκέψη...

• Like 1

9 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ακριβώς, και αν υπολογίσω ότι με σταθερή γραμμή δεν πιάνω πάνω από 4, δεν θέλει και πολύ σκέψη...

Αν πήγαινα σε vodafone, θα έβαζα το 300αρι wifi at home, που μετά σε ρίχνει στα 12 απ ότι λέει, αν βέβαια είναι 12 και όχι 4 πρακτικά...

• Thanks 1

12 λεπτά πριν, arvacon είπε

Αν πήγαινα σε vodafone, θα έβαζα το 300αρι wifi at home, που μετά σε ρίχνει στα 12 απ ότι λέει, αν βέβαια είναι 12 και όχι 4 πρακτικά...

Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ

Με παιρνουν τηλ αλλα ουτε καν το σηκωνω ,τους γραφω

Θα βαλω την κυρια καρτα με τον αριθμο στο ρουτερ και το αλλο θα το κρατησω για το κινητο σαν δευτερη για data[φτανουν για κινητο τα 40]

εχω και αλλο αριθμο οποτε δεν καιγομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...