bymas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου plan b υπαρχει;;εχουμε καλομαθει και πως να γυρισουμε στο συμβολαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δηλαδή για να καταλάβω, στην sim του κινητού εξακολουθώ να έχω unlimited data αλλά στην extra sim που την έχω σε router, θέλει έξτρα 25€ για να έχουμε και εκεί unlimited; Άρα 20€ πάνω από την στιγμή που δίναμε ήδη 5€. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spigias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Δηλαδή για να καταλάβω, στην sim του κινητού εξακολουθώ να έχω unlimited data αλλά στην extra sim που την έχω σε router, θέλει έξτρα 25€ για να έχουμε και εκεί unlimited; Άρα 20€ πάνω από την στιγμή που δίναμε ήδη 5€. Σωστά; nai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg29M Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τελικά με twin sim μπορώ να έχω unlimited και στο ρουτερακι και στο κινητό αλλά φυσικά να έχω ενεργοποιημένο μόνο το WiFi του ρουτερ και να μιλάω ταυτόχρονα πχ στο κινητό; Επίσης, ποια η διαφορά με την multisim? Μήπως αξίζει περισσότερο; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Greg29M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, transport_planner είπε Αυτό αφορά και τους ‘παλιούς’ που είχαμε από πριν τις extra sim και μας πήγαν τα απεριόριστα στα 5€ το μήνα? Αναγκαστικά πάμε στα 25€ το μήνα για απεριόριστα? 4 ώρες πριν, fixxxer29 είπε Ναι. Πριν λίγο έλαβα και εγώ την ειδοποίηση. 8 ώρες πριν, ipal είπε Αυτό έχει κάποια έκπτωση ,-70% το γράφει στο λογαριασμό που ανέβασες. Ρώτησα και εγώ στη Vodafone , ήθελαν να μου πουλήσουν data only σύνδεση με 20€ το μήνα πάγιο με 200gb όριο. Εγώ είμαι ήδη Vodafone με φορητότητα από Cosmote. Κατάστημα μου έκανε την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, Greg29M είπε Τελικά με twin sim μπορώ να έχω unlimited και στο ρουτερακι και στο κινητό αλλά φυσικά να έχω ενεργοποιημένο μόνο το WiFi του ρουτερ και να μιλάω ταυτόχρονα πχ στο κινητό; Επίσης, ποια η διαφορά με την multisim? Μήπως αξίζει περισσότερο; Αυτό που γράφει η Cosmote γράφει ότι δεν γίνεται. Αλλά έχω δοκιμάσει στο σπίτι για λίγη ώρα κανένα δεκάλεπτο και δούλευαν κανονικά και το router και έπαιρνα τηλέφωνα. Και το καλοκαίρι στη θάλασσα έβαζα τη μία κάρτα σε φορητό router Για να μοιράζω ίντερνετ και το τηλέφωνο μου πάλι λειτουργούσε κανονικά. Από βδομάδα θα πάω να ζητήσω την έξτρα sim που έχω στο router να μου την κάνουνΕsim Για να την βάλω στο τηλέφωνο και την δεύτερη κανονική στο router και για κάποιο διάστημα θα δω πως θα πάει. Μιλάω για twin sim. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Αυτό που γράφει η Cosmote γράφει ότι δεν γίνεται. Αλλά έχω δοκιμάσει στο σπίτι για λίγη ώρα κανένα δεκάλεπτο και δούλευαν κανονικά και το router και έπαιρνα τηλέφωνα. Και το καλοκαίρι στη θάλασσα έβαζα τη μία κάρτα σε φορητό router Για να μοιράζω ίντερνετ και το τηλέφωνο μου πάλι λειτουργούσε κανονικά. Από βδομάδα θα πάω να ζητήσω την έξτρα sim που έχω στο router να μου την κάνουνΕsim Για να την βάλω στο τηλέφωνο και την δεύτερη κανονική στο router και για κάποιο διάστημα θα δω πως θα πάει. Μιλάω για twin sim. Δούλεψε το έτσι, και πες μας πως θα πάει μετά από καιρό, αν είναι να κάνουμε το ίδιο τελικά. Πόσο κοστίζει η διπλή Sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, arvacon είπε Δούλεψε το έτσι, και πες μας πως θα πάει μετά από καιρό, αν είναι να κάνουμε το ίδιο τελικά. Πόσο κοστίζει η διπλή Sim? Την έχω κάνει πέρσι , 8 η 10 € είχα πληρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 32 minutes ago, Alekos1304 said: Την έχω κάνει πέρσι , 8 η 10 € είχα πληρώσει. Είχα ρωτήσει και εγώ για twin sim αλλά δεν μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα,εγώ το ήθελα για esim στο smartwatch για να μην κουβαλάω κινητό αλλά μου είχαν πει ότι θα δουλεύει η το ένα η το άλλο,όχι ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Εγώ έχω twin Sim για backup. το twin Sim είναι δύο κάρτες με το ίδιο αναγνώριστικο αριθμό, πιστά αντίγραφα δηλαδή. Όλες οι άλλες λύσεις έχουν τελείως διαφορετικές sim Τις έχω βάλει να δουλεύουν και οι δυο. Στα data και τις εξερχόμενες κλήσεις δε υπάρχει πρόβλημα αλλά οι εισερχόμενες κλήσεις χτυπάνε όπου θέλουν. Συνήθως εκεί όπου δεν πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg29M Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Alekos1304 είπε Αυτό που γράφει η Cosmote γράφει ότι δεν γίνεται. Αλλά έχω δοκιμάσει στο σπίτι για λίγη ώρα κανένα δεκάλεπτο και δούλευαν κανονικά και το router και έπαιρνα τηλέφωνα. Και το καλοκαίρι στη θάλασσα έβαζα τη μία κάρτα σε φορητό router Για να μοιράζω ίντερνετ και το τηλέφωνο μου πάλι λειτουργούσε κανονικά. Από βδομάδα θα πάω να ζητήσω την έξτρα sim που έχω στο router να μου την κάνουνΕsim Για να την βάλω στο τηλέφωνο και την δεύτερη κανονική στο router και για κάποιο διάστημα θα δω πως θα πάει. Μιλάω για twin sim. Την έξτρα σιμ (μόνο mb) θα την μετατρέψεις δηλαδή σε twin sim-eSIM (τηλ μηνύματα και mb) και την κανονική που έχεις τώρα στο τηλ να την βάλεις ρουτερ ? Γίνεται αυτό; Ή εγώ μάλλον δεν κατάλαβα κάτι σωστά… Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Greg29M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, Greg29M είπε Την έξτρα σιμ (μόνο mb) θα την μετατρέψεις δηλαδή σε twin sim-eSIM (τηλ μηνύματα και mb) και την κανονική που έχεις τώρα στο τηλ να την βάλεις ρουτερ ? Γίνεται αυτό; Ή εγώ μάλλον δεν κατάλαβα κάτι σωστά… Ναι δεν κατάλαβες σωστά. Έχει ήδη twin Sim για την κυρία σύνδεση και απλά θα μετατρέψει την έξτρα σιμ σε esim, για να τη βάλει ως δεύτερη κάρτα για δεδομένα μόνο, στο κινητό του. Τη δεύτερη απ τις twin Sims, θα τη βάλει στο ρουτερ για απεριόριστα δεδομένα και θα έχει την κυρία σιμ για κλήσεις (αν δουλέψουν όλα αυτά υπό ιδανικές συνθήκες, σταθερά και απροβληματισρα για καιρό...). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaska Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μηπως να ξεκινησουμε απο τωρα να αγοραζουμε Ελωνα γιατι σε κανα μηνα θα διπλασιαστει κι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, jimaska είπε Μηπως να ξεκινησουμε απο τωρα να αγοραζουμε Ελωνα γιατι σε κανα μηνα θα διπλασιαστει κι αυτο? Αν το ακριβύνει και αυτός, δεν σωζωμαστε με τίποτα 22 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Ποια Vodafone ρε παιδιά Στο ίδιο σημείο που ήμουν εγώ με βοντα έπιαναν 85 mbit στο ρούτερ ,έβαζα της κόσμοτε και έπιανα 700 mbit Και ακύρωσα την φθηνή Vodafone και πήγα εκεί Τώρα με λίγα λόγια πάει ο αριθμός ,αποτι κατάλαβα μπορείς να έχεις βάλεις την έξτρα σιμ στο κινητό για 40 GB δεδομένα και τα απεριόριστα με κλήσεις στο ρούτερ για να έχεις απεριόριστα Το dual δεν θα δουλέψει θα πρέπει να κλείνεις το ρούτερ ,αν είναι ενεργό απλά δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις Μας γάμησε Σε ποια περιοχή Σωκράτη 700 mbps; Γιατί στην επαρχία δεν υπάρχει αυτή η ταχύτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 13 minutes ago, dandri said: Αν το ακριβύνει και αυτός, δεν σωζωμαστε με τίποτα Σε ποια περιοχή Σωκράτη 700 mbps; Γιατί στην επαρχία δεν υπάρχει αυτή η ταχύτητα Αθηνα ,οχι επαρχια απλα τρομερη διαφορα voda με cosmote..Εχω χρονο να σκεφτω τι θα κανω μεχρι τον νοεμριο αλλα μαλλον θα πουλεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα