Alekos1304 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν κατάλαβες , Αυτή τη στιγμή έχω δύο SIM για τον ίδιο αριθμό ( κυρία σύνδεση) , Την μία θα Την βάλω στο ρούτερ Και στο τηλέφωνο τα δεδομένα θα παίρνει από την έξτρα sim που αν μου την κάνουν Εsim. Έτσι στο router θα έχει απεριόριστο internet και στο κινητό 40 Γκίγκα που μου φτάνουν. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Alekos1304 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Μάλλον δεν κατάλαβες , Αυτή τη στιγμή έχω δύο SIM για τον ίδιο αριθμό ( κυρία σύνδεση) , Την μία θα Την βάλω στο ρούτερ Και στο τηλέφωνο τα δεδομένα θα παίρνει από την έξτρα sim που αν μου την κάνουν Εsim. Έτσι στο router θα έχει απεριόριστο internet και στο κινητό 40 Γκίγκα που μου φτάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Έβαλα τώρα την δεύτερη σιμ στο ρούτερ και έκλεισα δεδομένα στο κινητό , Έκανα κλήση 10 λεπτά περίπου την ίδια ώρα που δουλεύει το router με ανοιχτή τηλεόραση IPTV , Δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε κόλλησε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Έβαλα τώρα την δεύτερη σιμ στο ρούτερ και έκλεισα δεδομένα στο κινητό , Έκανα κλήση 10 λεπτά περίπου την ίδια ώρα που δουλεύει το router με ανοιχτή τηλεόραση IPTV , Δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε κόλλησε . Μέχρι να το πάρουν χαμπάρι λογικά και να το κόψουν κ αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Τι να πω αυτές τις μέρες θα πάω να βγάλω μία Εsim Και να την δοκιμάσω κανένα δίμηνο αν θα’ναι OK καλώς αν όχι διακοπή συμβολαίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, arvacon είπε Ναι αλλά η Voda δεν έχει όριο κατανάλωσης στα δεδομένα σε αυτό το πρόγραμμα? Επίσης για να κάνεις business συμβόλαιο, λογικά θελουν να έχεις κάποια επιχείρηση, δε θα γίνεται για τον καθένα αυτό... Όχι. Γιατί πρόκειται για ξεχωριστή σύνδεση. Δηλαδή πρόκειται για δύο ξεχωριστές συνδέσεις, που έχει το δικό της πάγιο η καθεμία. Επίσης αν κάνεις Internet 4 Sharing κάρτα θα έχεις για δύο χρόνια 300 GB το μήνα πολιτική ορθής χρήσης, τα οποία αν καταναλώσεις μειώνεται η ταχύτητα. Μετά τα δύο χρόνια τα 300 GB γίνονται 40 GB. 17 ώρες πριν, efo355 είπε Μπορείς να δώσεις το link γιατί κάτι 70 βλέπω εγώ στο site της Vodafone Ή ελεύθερος επαγγελματίας να είσαι ή να έχεις επιχείρηση Unlimited Συμβόλαια Business < eShop | Vodafone Business Εγώ έκανα φορητότητα και τους δύο που είχα από την Cosmote στη Vodafone, δηλαδή τον αριθμό του κινητού μου και τον αριθμό της Extra Sim. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από dandri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 15 hours ago, dandri said: Οι λύσεις: Στην Cosmote Extra Sim Unlimited με 25€. Και με απεριόριστα όλα στο κινητό συνολικά πληρώνω 51 ευρώ. Στη Vodafone το πακέτο Giga Business Unlimited Ultra με 2 συνδέσεις , αντί για internet 4 Sharing κάρτα, κοστίζουν 35 και οι δύο. Αυτό έχει κάποια έκπτωση ,-70% το γράφει στο λογαριασμό που ανέβασες. Ρώτησα και εγώ στη Vodafone , ήθελαν να μου πουλήσουν data only σύνδεση με 20€ το μήνα πάγιο με 200gb όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, ipal είπε Αυτό έχει κάποια έκπτωση ,-70% το γράφει στο λογαριασμό που ανέβασες. Ρώτησα και εγώ στη Vodafone , ήθελαν να μου πουλήσουν data only σύνδεση με 20€ το μήνα πάγιο με 200gb όριο. Τα 200 αν έχεις κάνα δυο τηλεοράσεις να στριμαρουν όλη μέρα, δε σε φτάνουν ούτε για 5 μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Ποια Vodafone ρε παιδιά Στο ίδιο σημείο που ήμουν εγώ με βοντα έπιαναν 85 mbit στο ρούτερ ,έβαζα της κόσμοτε και έπιανα 700 mbit Και ακύρωσα την φθηνή Vodafone και πήγα εκεί Τώρα με λίγα λόγια πάει ο αριθμός ,αποτι κατάλαβα μπορείς να έχεις βάλεις την έξτρα σιμ στο κινητό για 40 GB δεδομένα και τα απεριόριστα με κλήσεις στο ρούτερ για να έχεις απεριόριστα Το dual δεν θα δουλέψει θα πρέπει να κλείνεις το ρούτερ ,αν είναι ενεργό απλά δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις Μας γάμησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
transport_planner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Αυτό αφορά και τους ‘παλιούς’ που είχαμε από πριν τις extra sim και μας πήγαν τα απεριόριστα στα 5€ το μήνα? Αναγκαστικά πάμε στα 25€ το μήνα για απεριόριστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, arvacon είπε Μέχρι να το πάρουν χαμπάρι λογικά και να το κόψουν κ αυτο... Το ξέρουν ...f.y.i. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, transport_planner είπε Αυτό αφορά και τους ‘παλιούς’ που είχαμε από πριν τις extra sim και μας πήγαν τα απεριόριστα στα 5€ το μήνα? Αναγκαστικά πάμε στα 25€ το μήνα για απεριόριστα? Ναι. Πριν λίγο έλαβα και εγώ την ειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα περιμένω μια καλή προσφορά της Vodafone στο black Friday. Προτιμώ να έχω μικρότερη ταχύτητα παρά καθόλου ταχύτητα. Για να δώσω 25 ευρώ παραπάνω ούτε λόγος-όχι γιατί δεν τα έχω-αλλά γιατί ουσιαστικά μιλάμε για ανατίμηση από 3 ευρώ που ήταν σε 25 ευρώ. Πόσο τοις % αύξηση είναι αυτό; είναι παράλογο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από atrigane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, atrigane είπε Προσωπικά θα περιμένω μια καλή προσφορά της Vodafone στο black Friday. Προτιμώ να έχω μικρότερη ταχύτητα παρά καθόλου ταχύτητα. Για να δώσω 25 ευρώ παραπάνω ούτε λόγος-όχι γιατί δεν τα έχω-αλλά γιατί ουσιαστικά μιλάμε για ανατίμηση από 3 ευρώ που ήταν σε 25 ευρώ. Πόσο τοις % αύξηση είναι αυτό; είναι παράλογο. Είναι 733,33% αύξηση. Το συμβόλαιο το υπέγραψα φέτος.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από fixxxer29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, fixxxer29 είπε Είναι 733,33% αύξηση. Το συμβόλαιο το υπέγραψα ΄φέτος.. Και γω έκανα ανανέωση στον 3ο χρόνο τον Μάιο. Καιρός να χάσει την πρωτιά στους πελάτες κ να αρχίσει να βγάζει τρελές προσφορές όπως τότε που κυνηγούσε την Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα