Προς το περιεχόμενο

Υπόλοιπο σε καρτοκινητό What's up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, power_1 said:

Σε αλλο forum αναφερουν οτι πρεπει να βγει ανακοινωση για αυξηση των τιμων και μονο τοτε κι σε διαστημα ενος μηνα απο την ισχυ τους εχεις δικαιωμα επιστροφης χρηματων (καταγγελια αζημιως)

Εσυ το εκανες απο cosmote σε nova και στα 3 κινητα ?

Ή και απο nova σε cosmote ĥ vodafone?

Σου γράφω τι ακριβώς μου είπανε,    Απο cosmote προς nova και απο nova και cosmote προς vodafone

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, sdikr είπε

Σου γράφω τι ακριβώς μου είπανε,    Απο cosmote προς nova και απο nova και cosmote προς vodafone

9 ώρες πριν, sdikr είπε

Απλά τους λες πως φεύγω και θέλω τα λεφτά μου

Για την κατάργηση δεν ξέρω να σου απαντήσω

Σε αλλο forum αναφερουν οτι πρεπει να βγει ανακοινωση για αυξηση των τιμων και μονο τοτε κι σε διαστημα ενος μηνα απο την ισχυ τους εχεις δικαιωμα επιστροφης χρηματων (καταγγελια αζημιως)

Εσυ το εκανες απο cosmote σε nova και στα 3 κινητα ?

Ή και απο nova σε cosmote ĥ vodafone?

2 ώρες πριν, sdikr είπε

1) Αρα εσυ εκανες τις αιτησεις ηλεκτρονικα με email ? σε ολες σχεδον τις πιθανες φορητοτητες και πηρες τα υπολοιπα πισω στο λογαργιασμο σου ?

2) Οταν εκανες τις αιτησεις σου απαντουσαν θετικα αμεσα κι εμπαιναν τα χρηματα σε 1 μηνα ή δεν απαντουσαν στο αιτημα κι εμπαιναν τα χρηματα απλα?

3) Oι αιτησεις εγιναν τα 2 τελευταια χρονια ή παλαιοτερα ?

Ευχαριστω εκ τον προτερον για το ενδιαφερον που εδειξες να μας ενημερωσεις .

Με ρωτας ξανά το ίδιο και το ίδιο

Σου απάντησα του μου είπανε αυτοι και εγώ ήξερα οτι πρέπει να το κάνουμε όταν κάνουν αλλαγές αλλά και οι δυο (Cosmote, Nova) μου είπανε πως κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται όταν κάνεις μεταφορά.

1)  Πρώτα τους έστειλα ερώτηση τις πρέπει να κάνω για να πάρω το υπόλοιπο μου μετά απο μεταφορά

Μου απαντήσανε,    Cosmote να τους στείλω το έντυπο που  έχω πιο πίσω,   Nova  να κάνω ένα  που να αναφέρω ταυτότητα,  τηλέφωνο, υπόλοιπο και λογαριασμό iban για την επιστροφή.

Η Cosmote δεν είχε απαντήσει μετα την αποστολή του αρχείου,  απλά μπήκανε τα χρήματα,  η νόβα απάντησε πως το έλαβε και το προώθησε στο αρμόδιο τμήμα και μετά απο κάποιο διάστημα μπήκανε

3) τελευταίο χρόνο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...