nat10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, sdikr είπε Καλά 200 ευρώ δεν είναι κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά πάντα μπορείς να κάνεις μεταφορά σε άλλον πάροχο και να ζητήσεις να σου επιστραφεί το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, αυτό σίγουρα σε cosmote και Nova, χωρίς να ειναι απαραίτητο να έχουν κάνει κάποια αλλαγή στις τιμές Στην cosmote το ξέρουν και μπορείς να το ζητήσεις εύκολα, έχουν και έντυπο, στην Nova στην αρχή θα το παίξουν δύσκολοι Πως γίνεται αυτό; πχ από what's up, να πάω στην Vodafone πχ κ να μου δώσουν τα 78€ που έχω από what's up σε Vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, nat10 είπε Πως γίνεται αυτό; πχ από what's up, να πάω στην Vodafone πχ κ να μου δώσουν τα 78€ που έχω από what's up σε Vodafone? Δεν σου δίνουν τα λεφτά στην vodafone, σου επιστρέφουν το υπόλοιπο σε τραπεζικό λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, fmarkos είπε Δεν σου δίνουν τα λεφτά στην vodafone, σου επιστρέφουν το υπόλοιπο σε τραπεζικό λογαριασμό. Μια χαρά τότε Για να γίνει αυτό..πρέπει να φύγεις κ να κλείσει ο αριθμός σου; ή να τους πεις το υπόλοιπο που έχεις, να στο βάλουν στον τραπεζικό λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 53 minutes ago, Joshua21 said: Για cosmote συζητάμε εδώ. Μου στείλανε και στην cosmote για αίτηση εξ αποστάσεως 32 minutes ago, nat10 said: Μια χαρά τότε Για να γίνει αυτό..πρέπει να φύγεις κ να κλείσει ο αριθμός σου; ή να τους πεις το υπόλοιπο που έχεις, να στο βάλουν στον τραπεζικό λογαριασμό; Κάνεις πρώτα μεταφορά σε άλλον πάροχο, όταν ολοκληρωθεί τους στέλνεις την αίτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 3 hours ago, Ukforthemoment said: που βρίσκεις 8€? Πας στο ταμείο σε καταστήματα COSMOTE -Γερμανός κ ζητάς ανανέωση στο τάδε νούμερο 8€ κ στο κάνουν. Online το κατήργησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, kontow είπε Πας στο ταμείο σε καταστήματα COSMOTE -Γερμανός κ ζητάς ανανέωση στο τάδε νούμερο 8€ κ στο κάνουν. Online το κατήργησαν. Δεν το ήξερα αυτό και μακάρι να συμβαίνει, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τις εταιρείες κινητής είναι αλητεία, πρέπει κάποια στιγμή να κάνει κάποιος κάτι για αυτό αν και στην μπανανία δεν ελπίζω σε πολλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Στην εφαρμογη what's up γιατι δεν μπορω να βρω αριθμους που ειναι cosmote( what's up) να στειλω καποια λεπτα ομιλιας. Μονο συγκεκριμενα ονοματα μου βγαζει, αλλα οχι αυτο που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvas765 Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Έχει βρει κάποιος άλλο τρόπο να χρησιμοποιηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoDsl Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 18/2/2024 στις 2:21 ΜΜ, sdikr είπε Ανεβάζω και το σχετικό απο cosmote ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ.pdf 412.6 kB · 45 downloads Που ακριβώς βρίσκεται στο site τους και μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις και για τους άλλους δύο μνηστήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 7 minutes ago, NoDsl said: Που ακριβώς βρίσκεται στο site τους και μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις και για τους άλλους δύο μνηστήρες; Δεν το βρήκα στο site τους, μου το στείλανε απο την υποστήριξη Για την νόβα δεν έχω, στην αρχή μου λέγανε δεν επιστρέφουν, τελικά μου είπανε να τους στείλω τα παρακάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Στις 18/2/2024 στις 2:21 ΜΜ, sdikr είπε Ανεβάζω και το σχετικό απο cosmote ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ.pdf 412.6 kB · 52 downloads Α) Πρεπει πρωτα να κανεις αιτηση για μεταφορα σε αλλο παροχο απο cosmote ή αιτηση για καταργηση αριθμου και μετα αιτηση για επιστροφη χρηματικου υπολοιπου ? Β) Δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει το υπολοιπο η να μην εγκρηθει η μεταφορα σε λογαργιασμος σου ? Γ) Μηπως πρεπει να μιλησεις μαζι τους σε καποιο τηλεφωνο και να παρεις εγκρηση πριν (αν ηχογραφηθει ακομη καλυτερα) ? σε ποιο τηλεφωνο ? δ) ποσο χρονο κανει για να μπουν στο λογαργιασμο τα χρηματα ? Στις 18/2/2024 στις 4:51 ΜΜ, fmarkos είπε Δεν σου δίνουν τα λεφτά στην vodafone, σου επιστρέφουν το υπόλοιπο σε τραπεζικό λογαριασμό. Ξερουμε το τηλεφωνο για αιτηση στη vodafone και τη nova ? Στις 18/2/2024 στις 5:25 ΜΜ, sdikr είπε Μου στείλανε και στην cosmote για αίτηση εξ αποστάσεως Κάνεις πρώτα μεταφορά σε άλλον πάροχο, όταν ολοκληρωθεί τους στέλνεις την αίτηση Μετα η πριν γινει η μεταφορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, power_1 said: Α) Πρεπει πρωτα να κανεις αιτηση για μεταφορα σε αλλο παροχο απο cosmote ή αιτηση για καταργηση αριθμου και μετα αιτηση για επιστροφη χρηματικου υπολοιπου ? Β) Δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει το υπολοιπο η να μην εγκρηθει η μεταφορα σε λογαργιασμος σου ? Γ) Μηπως πρεπει να μιλησεις μαζι τους σε καποιο τηλεφωνο και να παρεις εγκρηση πριν (αν ηχογραφηθει ακομη καλυτερα) ? σε ποιο τηλεφωνο ? δ) ποσο χρονο κανει για να μπουν στο λογαργιασμο τα χρηματα ? Ξερουμε το τηλεφωνο για αιτηση στη vodafone και τη nova ? Μετα η πριν γινει η μεταφορα ? α) Πρώτα αίτηση για μεταφορά, εφόσον γίνει η μεταφορά κάνεις και την αίτηση για την επιστροφή χρημάτων β) δεν νομίζω γ) Εγώ μίλησα μαζί τους, αλλά μίλησα μόνο για το ένα νούμερο, ενώ οι αιτήσεις που έκανα ήταν για παραπάνω, δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις. δ) μέσα στον μήνα έγινε η επιστροφή τον χρημάτων Στην Νοβα και cosmote τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας τους, vodafone δεν ξέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 29/8/2024 στις 9:39 ΜΜ, sdikr είπε Δεν το βρήκα στο site τους, μου το στείλανε απο την υποστήριξη Για την νόβα δεν έχω, στην αρχή μου λέγανε δεν επιστρέφουν, τελικά μου είπανε να τους στείλω τα παρακάτω 1) Αν γινει μεταφορα απο nova σε cosmote τι λογο μπορω να επικαλεστω που θα γινει αποδεκτος απο nova για με επιστρεψουν το υπολοιπο ,γιατι συνηθως θα πρεπει να αλλαξουν οι οροι της καρτοκινητης (αυξηση ελαχιστης τιμης ανανεωσης κλπ με ανακοινωση ) για να γινει η επιστροφη υπολοιπου ? 2) Το ιδιο θα ισχυει κι για μεταφορα απο cosmote σε nova ? Στις 6/9/2024 στις 1:55 ΠΜ, sdikr είπε α) Πρώτα αίτηση για μεταφορά, εφόσον γίνει η μεταφορά κάνεις και την αίτηση για την επιστροφή χρημάτων β) δεν νομίζω γ) Εγώ μίλησα μαζί τους, αλλά μίλησα μόνο για το ένα νούμερο, ενώ οι αιτήσεις που έκανα ήταν για παραπάνω, δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις. δ) μέσα στον μήνα έγινε η επιστροφή τον χρημάτων Στην Νοβα και cosmote τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας τους, vodafone δεν ξέρω 3)Επιστοφη υπολοιπου ισχυει κι στη καταργηση του αριθμου απο cosmote ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 35 minutes ago, power_1 said: 1) Αν γινει μεταφορα απο nova σε cosmote τι λογο μπορω να επικαλεστω που θα γινει αποδεκτος απο nova για με επιστρεψουν το υπολοιπο ,γιατι συνηθως θα πρεπει να αλλαξουν οι οροι της καρτοκινητης (αυξηση ελαχιστης τιμης ανανεωσης κλπ με ανακοινωση ) για να γινει η επιστροφη υπολοιπου ? 2) Το ιδιο θα ισχυει κι για μεταφορα απο cosmote σε nova ? 3)Επιστοφη υπολοιπου ισχυει κι στη καταργηση του αριθμου απο cosmote ? Απλά τους λες πως φεύγω και θέλω τα λεφτά μου Quote σας ενημερώνουμε ότι για να γίνει δεκτό το αίτημα επιστροφής χρηματικού υπολοίπου, θα πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει την φορητότητα του αριθμού σας σε άλλον πάροχο. Σας υπενθυμίζουμε ότι το αίτημα επιστροφής χρηματικού υπολοίπου έπειτα από φορητότητα του αριθμού δεν σχετίζεται με την τροποποίηση τιμολογίων/τιμολογιακών αλλαγών. Για την κατάργηση δεν ξέρω να σου απαντήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, sdikr είπε Απλά τους λες πως φεύγω και θέλω τα λεφτά μου Για την κατάργηση δεν ξέρω να σου απαντήσω Σε αλλο forum αναφερουν οτι πρεπει να βγει ανακοινωση για αυξηση των τιμων και μονο τοτε κι σε διαστημα ενος μηνα απο την ισχυ τους εχεις δικαιωμα επιστροφης χρηματων (καταγγελια αζημιως) Εσυ το εκανες απο cosmote σε nova και στα 3 κινητα ? Ή και απο nova σε cosmote ĥ vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα