jimmy213 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 hours ago, dbrillis said: Δεν ξερω αν εχεις καποια συνδρομή απο google play που ισως σε βόλευε να πληρώσεις με Cosmote Δεν υποστηρίζει καρτοκινητά. Μόνο συμβόλαια ή καρτοσυμβόλαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takossss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Εγώ πιστεύω ότι ειναι θέμα marketing δηλαδή την στηγμεί που βάζεις 13 ευρώ κάρτα, η κοσμοτε τα λεφτά της τα πείρε, προφανώς βάλεις δεν βάλεις πακέτο ούτε την ενδιαφέρει, το μόνο που θα πρέπει να σε υποχρέωση να ξαναβάλεις Τώρα προφανος αφήνει υπόλοιπα σε ευρώ, για να αγωρασεις κάποιο άλλο πακέτο που δεν συμφέρει, υποχρρωνοντας σου να βάλεις και δεύτερη κάρτα, σε περίπτωση που δεν φτάνουν τα χρήματα η σε αυτην η στην επόμενη ανανέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gx2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Περιμένεις την επόμενη αύξηση όπου συνήθως δίνουν δυνατότητα για κάποια χρονική περίοδο μετά την ανακοίνωση της, να μεταφέρεις το κινητό σε άλλη εταιρεία ή να το καταργήσεις και σου επιστρέφουν σε τραπεζικό λογαριασμό το υπόλοιπο σου . Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από gx2 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Καλά 200 ευρώ δεν είναι κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά πάντα μπορείς να κάνεις μεταφορά σε άλλον πάροχο και να ζητήσεις να σου επιστραφεί το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, αυτό σίγουρα σε cosmote και Nova, χωρίς να ειναι απαραίτητο να έχουν κάνει κάποια αλλαγή στις τιμές Στην cosmote το ξέρουν και μπορείς να το ζητήσεις εύκολα, έχουν και έντυπο, στην Nova στην αρχή θα το παίξουν δύσκολοι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemogior Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Γιατί βάζετε 13 και όχι 8€ αφού δε βάζετε πακέτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, nemogior είπε Γιατί βάζετε 13 και όχι 8€ αφού δε βάζετε πακέτο ; Για έχει καταργηθεί το 8&10. Η ελάχιστη είναι 13€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Τα 8 € υπάρχουν σαν ανανέωση (για λίγο ακόμη φαντάζομαι) αν ανανεώσεις κ ζητήσεις 8€ μόνο από καταστήματα Γερμανός η Cosmote 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kontow είπε Τα 8 € υπάρχουν σαν ανανέωση (για λίγο ακόμη φαντάζομαι) αν ανανεώσεις κ ζητήσεις 8€ μόνο από καταστήματα Γερμανός η Cosmote 12€ το ελάχιστο Τώρα αν έχουν μείνει τίποτα κάρτες στοκ σε κατάστημα και δίνουν δεν ξέρω. Στο site του γερμανού πχ λέει 10 την ελάχιστη. Στο whats'up λέει από 8 σε γερμανό και cosmote. Άντε βρες άκρη... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από fmarkos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, fmarkos είπε 12€ το ελάχιστο Τώρα αν έχουν μείνει τίποτα κάρτες στοκ σε κατάστημα και δίνουν δεν ξέρω. Στο site του γερμανού πχ λέει 10 την ελάχιστη.Στο whats'up λέει από 8 σε γερμανό και cosmote. Άντε βρες άκρη... 8Ε είναι στο whatsup. Έβαλα στη μάνα μου την περασμένη βδομάδα. Μόνο η βονταφον το κατάργησε προς το παρόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gx2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, sdikr είπε Καλά 200 ευρώ δεν είναι κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά πάντα μπορείς να κάνεις μεταφορά σε άλλον πάροχο και να ζητήσεις να σου επιστραφεί το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, αυτό σίγουρα σε cosmote και Nova, χωρίς να ειναι απαραίτητο να έχουν κάνει κάποια αλλαγή στις τιμές Στην cosmote το ξέρουν και μπορείς να το ζητήσεις εύκολα, έχουν και έντυπο, στην Nova στην αρχή θα το παίξουν δύσκολοι Δεν το γνώριζα και πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει πολλούς. Μεταφέρεσαι σε άλλο πάροχο, όταν συγκεντρωθεί ένα ικανό πόσο, το παίρνεις σε μετρητά στο λογαριασμό σου και αν θέλεις μετά ξαναγυρνάς στη Cosmote!🙏 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, gx2 said: Δεν το γνώριζα και πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει πολλούς. Μεταφέρεσαι σε άλλο πάροχο, όταν συγκεντρωθεί ένα ικανό πόσο, το παίρνεις σε μετρητά στο λογαριασμό σου και αν θέλεις μετά ξαναγυρνάς στη Cosmote!🙏 Ανεβάζω και το σχετικό απο cosmote ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ.pdf 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fmarkos said: 12€ το ελάχιστο Τώρα αν έχουν μείνει τίποτα κάρτες στοκ σε κατάστημα και δίνουν δεν ξέρω. Στο site του γερμανού πχ λέει 10 την ελάχιστη. Στο whats'up λέει από 8 σε γερμανό και cosmote. Άντε βρες άκρη... 13€ είναι το ελάχιστο για Online ανανέωση και όχι 12€. Επίσης οι κάρτες σε φυσική μορφή έχουν σταματήσει ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε, και στοκ δεν παίζει να έχει κανένας γιατί είχαν ημερομηνία λήξης, η συγκεκριμένη σελίδα στο site του γερμανού έχει χρόνια να ανανεωθεί. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, 1comment είπε 8Ε είναι στο whatsup. Έβαλα στη μάνα μου την περασμένη βδομάδα. Μόνο η βονταφον το κατάργησε προς το παρόν. που βρίσκεις 8€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Joshua21 said: 13€ είναι το ελάχιστο για Online ανανέωση και όχι 12€. Επίσης οι κάρτες σε φυσική μορφή έχουν σταματήσει ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε, και στοκ δεν παίζει να έχει κανένας γιατί είχαν ημερομηνία λήξης, η συγκεκριμένη σελίδα στο site του γερμανού έχει χρόνια να ανανεωθεί. Πρόσφατα που έκανα σύνδεση σε Nova και vodafone μου είχαν στείλει κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, sdikr said: Πρόσφατα που έκανα σύνδεση σε Nova και vodafone μου είχαν στείλει κάρτες Για cosmote συζητάμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα