Προς το περιεχόμενο

Υπόλοιπο σε καρτοκινητό What's up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, dbrillis said:

Δεν ξερω αν εχεις καποια συνδρομή απο google play που ισως σε βόλευε να πληρώσεις με Cosmote

Δεν υποστηρίζει καρτοκινητά. Μόνο συμβόλαια ή καρτοσυμβόλαια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πιστεύω ότι ειναι θέμα marketing δηλαδή την στηγμεί που βάζεις 13 ευρώ κάρτα, η κοσμοτε τα λεφτά της τα πείρε, προφανώς  βάλεις δεν βάλεις πακέτο ούτε την ενδιαφέρει, το μόνο που θα πρέπει να σε υποχρέωση να ξαναβάλεις Τώρα προφανος αφήνει υπόλοιπα σε ευρώ, για να αγωρασεις κάποιο άλλο πακέτο που δεν συμφέρει, υποχρρωνοντας σου να βάλεις και δεύτερη κάρτα, σε περίπτωση που δεν φτάνουν τα χρήματα η σε αυτην η στην επόμενη ανανέωση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένεις την επόμενη αύξηση όπου συνήθως δίνουν δυνατότητα για κάποια χρονική περίοδο μετά την ανακοίνωση της, να μεταφέρεις το κινητό σε άλλη εταιρεία ή να το καταργήσεις και σου επιστρέφουν σε τραπεζικό λογαριασμό το υπόλοιπο σου .

Επεξ/σία από gx2
  • Like 2
  • Thanks 2

Καλά 200 ευρώ δεν είναι κάποιο μεγάλο ποσό,    αλλά πάντα μπορείς να κάνεις μεταφορά σε άλλον πάροχο  και να ζητήσεις να σου επιστραφεί το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, αυτό σίγουρα σε cosmote και Nova,  χωρίς να ειναι απαραίτητο να έχουν κάνει κάποια αλλαγή  στις τιμές

Στην cosmote το ξέρουν και μπορείς να το ζητήσεις εύκολα, έχουν και έντυπο,  στην Nova στην αρχή  θα το παίξουν δύσκολοι

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kontow είπε

Τα 8 € υπάρχουν σαν ανανέωση (για λίγο ακόμη φαντάζομαι) αν ανανεώσεις κ ζητήσεις 8€ μόνο από καταστήματα Γερμανός η Cosmote

12€ το ελάχιστο Τώρα αν έχουν μείνει τίποτα κάρτες στοκ σε κατάστημα και δίνουν δεν ξέρω. Στο site του γερμανού πχ λέει 10 την ελάχιστη. Στο whats'up λέει από 8 σε γερμανό και cosmote. Άντε βρες άκρη... 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 1

24 λεπτά πριν, fmarkos είπε

12€ το ελάχιστο Τώρα αν έχουν μείνει τίποτα κάρτες στοκ σε κατάστημα και δίνουν δεν ξέρω. Στο site του γερμανού πχ λέει 10 την ελάχιστη.Στο whats'up λέει από 8 σε γερμανό και cosmote. Άντε βρες άκρη... 

8Ε είναι στο whatsup. Έβαλα στη μάνα μου την περασμένη βδομάδα. Μόνο η βονταφον το κατάργησε προς το παρόν.

• Like 2

13 ώρες πριν, sdikr είπε

Καλά 200 ευρώ δεν είναι κάποιο μεγάλο ποσό,    αλλά πάντα μπορείς να κάνεις μεταφορά σε άλλον πάροχο  και να ζητήσεις να σου επιστραφεί το υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, αυτό σίγουρα σε cosmote και Nova,  χωρίς να ειναι απαραίτητο να έχουν κάνει κάποια αλλαγή  στις τιμές

Στην cosmote το ξέρουν και μπορείς να το ζητήσεις εύκολα, έχουν και έντυπο,  στην Nova στην αρχή  θα το παίξουν δύσκολοι

Δεν το γνώριζα και πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει πολλούς. Μεταφέρεσαι σε άλλο πάροχο, όταν συγκεντρωθεί ένα ικανό πόσο, το παίρνεις σε μετρητά στο λογαριασμό σου και αν θέλεις μετά ξαναγυρνάς στη Cosmote!🙏

• Like 2

22 minutes ago, gx2 said:

Δεν το γνώριζα και πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει πολλούς. Μεταφέρεσαι σε άλλο πάροχο, όταν συγκεντρωθεί ένα ικανό πόσο, το παίρνεις σε μετρητά στο λογαριασμό σου και αν θέλεις μετά ξαναγυρνάς στη Cosmote!🙏

Ανεβάζω και το σχετικό απο cosmote

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ.pdf

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, fmarkos said:

12€ το ελάχιστο Τώρα αν έχουν μείνει τίποτα κάρτες στοκ σε κατάστημα και δίνουν δεν ξέρω. Στο site του γερμανού πχ λέει 10 την ελάχιστη. Στο whats'up λέει από 8 σε γερμανό και cosmote. Άντε βρες άκρη... 

13€ είναι το ελάχιστο για Online ανανέωση και όχι 12€.

Επίσης οι κάρτες σε φυσική μορφή έχουν σταματήσει ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε, και στοκ δεν παίζει να έχει κανένας γιατί είχαν ημερομηνία λήξης, η συγκεκριμένη σελίδα στο site του γερμανού έχει χρόνια να ανανεωθεί.

Επεξ/σία από Joshua21

1 ώρα πριν, 1comment είπε

8Ε είναι στο whatsup. Έβαλα στη μάνα μου την περασμένη βδομάδα. Μόνο η βονταφον το κατάργησε προς το παρόν.

που βρίσκεις 8€?

1 hour ago, Joshua21 said:

13€ είναι το ελάχιστο για Online ανανέωση και όχι 12€.

Επίσης οι κάρτες σε φυσική μορφή έχουν σταματήσει ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε, και στοκ δεν παίζει να έχει κανένας γιατί είχαν ημερομηνία λήξης, η συγκεκριμένη σελίδα στο site του γερμανού έχει χρόνια να ανανεωθεί.

Πρόσφατα που έκανα σύνδεση σε Nova και vodafone μου είχαν  στείλει κάρτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...