Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Δουλευω ένα σύστημα της ajax με Ethernet και αποφάσισα να βάλω σήμερα κάρτα cosmote mobile internet.Μολις την έβαλα από πράσινο το φως του hub έγινε άσπρο. Έβγαλα το ethernet και έγινε πράσινο και έκανα οπλιση - αφόπλιση από το κινητό και ήρθε κανονικά η ειδοποίηση. Όλα καλά μέχρι εδώ.

1ον δεν μου ήρθε ειδοποίηση ότι χάθηκε το ethernet.Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση?

2ον στις συσκευές μου στο hub ενώ είχε τις 3 γραμμές του σήματος , τώρα έχει μόνο το 2g. Δηλαδή την κάρτα. Θα έπρεπε να δείχνει και τα 2 μήπως?

Και γενικά δεν ξέρω τι αλλαγές να κάνω τώρα που έβαλα την κάρτα.

Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη και αν υπάρχει κάποιο θέμα ξανά με αυτή την απορία, χίλια συγνώμη αλλά έκανα ψάξιμο και δεν το βρήκα 

Δημοσ.
Στις 16/2/2024 στις 9:16 ΜΜ, alani-jm είπε

Καλησπέρα σας.Δουλευω ένα σύστημα της ajax με Ethernet και αποφάσισα να βάλω σήμερα κάρτα cosmote mobile internet.Μολις την έβαλα από πράσινο το φως του hub έγινε άσπρο. Έβγαλα το ethernet και έγινε πράσινο και έκανα οπλιση - αφόπλιση από το κινητό και ήρθε κανονικά η ειδοποίηση. Όλα καλά μέχρι εδώ.

1ον δεν μου ήρθε ειδοποίηση ότι χάθηκε το ethernet.Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση?

2ον στις συσκευές μου στο hub ενώ είχε τις 3 γραμμές του σήματος , τώρα έχει μόνο το 2g. Δηλαδή την κάρτα. Θα έπρεπε να δείχνει και τα 2 μήπως?

Και γενικά δεν ξέρω τι αλλαγές να κάνω τώρα που έβαλα την κάρτα.

Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη και αν υπάρχει κάποιο θέμα ξανά με αυτή την απορία, χίλια συγνώμη αλλά έκανα ψάξιμο και δεν το βρήκα 

1 σου έρχεται ειδοποίηση μετά από κάποιο χρόνο αρκεί να είναι ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις 

σωστά σου εμφανίζει το 2G και όταν πας στις ρυθμίσεις σου βγάζει και το σήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...