makis269 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, N3M3SiS είπε για μια γραμμή στα λάστιχα είτε λεπτή είτε χονδρή λέγεται φθορά ξένης ιδιοκτησίας στα δικαστήρια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από makis269 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2 hours ago, makis269 said: είτε λεπτή είτε χονδρή λέγεται φθορά ξένης ιδιοκτησίας στα δικαστήρια. Σε ποια δεκαετια θα εκδικαστει η υποθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μη δινεις συμβουλες,για ενα διαστημα και κατσε και κανε μια αυτοκριτικη. Εγω να δώσω συμβουλές; Ποιος είμαι εγω που θα σταθώ δίπλα στους επαγγελματίες συμβουλάτορες και ψυχοθεραπευτές του νετ; Σίγουρα οικογένεια ποντικών θα το έκανε, οπότε να αναλάβουν οι ειδικοί 18 ώρες πριν, lector είπε Εγω εχω την εξης απορια, τι σημαινει οτι ενα αυτοκινητο ειναι εστια μολυνσης και κινδυνος για τη δημοσια υγεια; Φυτρωνουν αδηφαγα σκουληκια μεσα απο το μοτερ ή κατι τετοιο ξερω γω; Το λιγότερο που συμβαίνει όταν δεν μετακινείται, είναι οτι μαζεύονται σκουπίδια και λάσπες κάτω απο τα αμάξι. Βλέπεις ούτε σκουπίστρα του δήμου μπορεί να περάσει, ούτε οδοκαθαριστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Οκ, επειδή κάποιοι έχετε κολλήσει με την νομοθεσία, και στις πόσες μέρες έχει δικαίωμα και θα έρθει ο δήμος να το σηκώσει το όχημα, απλά να αναφέρω τα εξής: Εμφανώς παρατημένο σαπάκι αυτοκίνητο, παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο στην Ν. Σμύρνη, με κολλημένη την ειδοποίηση απο τον Δήμο. Δεν το έχουν σηκώσει εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Το αστείο είναι οτι ο τύπος έχει κολλήσει χαρτιά πάνω στα τζάμια που λέει οτι αν το πάρουν θα τους κάνει μύνηση. 😅 Scooter 50άρι, παρατημένο, ακούνητο και χωρίς πινακίδα για 24 χρόνια πάνω σε στενό πεζοδρόμιο. Δεν έχει κάν, αυτοκόλλητο του δήμου. Κοινώς, ότι και να λέει η νομοθεσία, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, δεν σημαίνει οτι και εφαρμόζεται. Έτσι όπως έχει γίνει το μαρκάρισμα, πιθανότερο το βλέπω να έχει γίνει απο γείτονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Το τραγικό που συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι η επιλεκτική επίκληση των νόμων. Δηλαδή, βγαίνουμε και φωνασκούμε ότι καταπατούνται οι νόμοι που μας συμφέρουν και κάνουμε κοινώς τουμπεκί ή βγαίνουμε και ζητάμε τα ρέστα (με οτι γελοία δικαιολογία κατεβάσει η κούτρα μας), όταν άλλοι ζητάνε να τηρούνται οι νόμοι που δεν μας συμφέρουν. Μόνο όταν αρχίσει να εμφανίζεται Ευρωπαϊκή νομοθεσία θα βάλουν μυαλό. Αυτό το χάλι που εχουν μετατραπεί οι δρόμοι, να μην βρίσκεις να παρκάρεις γιατί ο ένας εξυπνάκιας μετα τον άλλον στρώνει τα σαραβαλάκια του σε οποια βολική γωνιά βρει, αδιαφορώντας για το ότι σε ολόκληρους δήμους κάποιων μεγάλων πόλεων πρακτικά δε βρίσκεις να παρκάρεις, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Στο δήμο Αθηναίων πάντως αν κάνεις αναφορά στο novoville έρχονται και ξεκινούν κανονικά την διαδικασία έως την απομάκρυνση του οχήματος. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι Δήμοι, αλλά ειδικά μετά από καταγγελία είναι υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν. Αν δε το κάνουν τότε είναι παράβαση καθήκοντος. Κανένας δεν μπορεί να παρατάει το αυτοκίνητό του σε μια συγκεκριμένη θέση του οδοστρώματος για μήνες ακόμα και αν δεν το έχει εγκαταλείψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου On 17/02/2024 at 00:51, costacurta said: Παίδες φίλος έχει αμάξι το χρησιμοποιεί ελάχιστα. Το χει παρκάρει σε ένα σημείο πάνω από μήνα και χθες είδε αυτό. Τι σημαίνει?? Είναι από Δήμο? Δεν είχε κάποιο έγγραφο https://ibb.co/Wsm9y4n https://ibb.co/RPKK2QH Δεν έχω να πω κάτι για το τι ισχύει νομίζω σε έχουν μπερδέψει αρκετά οι παραπάνω. Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Από τις μικρές φωτογραφίες φαίνεται 20ετιας + παρατημένο σαράβαλο με 0 ουσιαστική αξία. Λες ότι ο άνθρωπος πληρώνει τέλη και ασφάλεια. Γιατί δεν το πάει για απόσυρση να τελειώνει; Ούτε να το κινήσει θα μπορει, τα λάστιχα φαίνονται λυωμενα και ηλιοκαμένα και φαντάζομαι μηχανικά θα είναι σε παρόμοια κατάσταση δηλαδή θα κινδυνεύει να τον αφήσει στον δρόμο ή μπορεί να έχει κάποιο ατύχημα με κίνδυνο για τον εαυτό του ή ακόμα χειροτερα για κάποιον άλλο. Το καταλαβαίνω ότι στην Ελλάδα το αυτοκίνητο θεωρείται περιουσία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το αντίθετο, πληρώνει χωρίς λόγο. Ας σκεφτεί να το δώσει για παλιοσίδερα και να πάρει ισως κάποια λίγα χρήματα αλλά και να γλιτώνει τα πάγια και τεκμήρια. Αν χρειάζεται να πάει κάπου υπάρχουν και τα ταξί αλλά και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Και δεν θα έχει κανένα άγχος. Τσάμπα άγχος τώρα τραβάει. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Seat Ibiza 20+ετίας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Εμένα ένας στη γειτονιά το παράτησε από τον Αύγουστο μέχρι τα Χριστούγεννα με πινακίδες αλλά δεν το κινούσε καθόλου. Με τα πολλά τον πέτυχα γιατί το είχε κάτω από το σπίτι μου και του είπα να πάει σε ενα πάρκινγκ αν είναι να το αφήνεις 4 μήνες έξω. Γιατί η γειτονιά είχε θέμα και έψαχνα 25 κύκλους να κανω να παρκάρω. Mercedes 25ετιας το όχημα… Τωρα είναι ένας ακόμα με ενα παλιό Nissan Almera που το άφησε με το ίδιο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, NikolasKon14 said: Εμένα ένας στη γειτονιά το παράτησε από τον Αύγουστο μέχρι τα Χριστούγεννα με πινακίδες αλλά δεν το κινούσε καθόλου. Με τα πολλά τον πέτυχα γιατί το είχε κάτω από το σπίτι μου και του είπα να πάει σε ενα πάρκινγκ αν είναι να το αφήνεις 4 μήνες έξω. Γιατί η γειτονιά είχε θέμα και έψαχνα 25 κύκλους να κανω να παρκάρω. Mercedes 25ετιας το όχημα… Τωρα είναι ένας ακόμα με ενα παλιό Nissan Almera που το άφησε με το ίδιο σύστημα. Το ίδιο δικαίωμα που έχεις εσύ έχει και αυτός, εσύ γιατί δεν το πας σε ενα parking να μην κάνεις 25 κύκλους; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, sdikr είπε Το ίδιο δικαίωμα που έχεις εσύ έχει και αυτός, εσύ γιατί δεν το πας σε ενα parking να μην κάνεις 25 κύκλους; Έχει δημόσιο πάρκινγκ που είναι μόνιμα γεμάτο, οικόπεδο του δήμου, 2 ιδιωτικά με ελάχιστες θέσεις και τρίτον κάθε Δευτέρα έχει λαϊκή κάτω από το σπίτι και μια χαρά τα μαζεύουν. Αν είναι να φέρω και εγώ ενα δικό μου να το παρατήσω με αυτό το σκεπτικό. Άλλο να το αφήσεις ενα μήνα και άλλο 4-5 μήνες εκεί ακίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, NikolasKon14 said: Έχει δημόσιο πάρκινγκ που είναι μόνιμα γεμάτο, οικόπεδο του δήμου, 2 ιδιωτικά με ελάχιστες θέσεις και τρίτον κάθε Δευτέρα έχει λαϊκή κάτω από το σπίτι και μια χαρά τα μαζεύουν. Αν είναι να φέρω και εγώ ενα δικό μου να το παρατήσω με αυτό το σκεπτικό. Άλλο να το αφήσεις ενα μήνα και άλλο 4-5 μήνες εκεί ακίνητο. Ναι μπορείς και εσύ να φέρεις ενα δικό σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως λες πως έχει λαϊκή κάτω απο το σπίτι σου, αυτός πάλι το παρκάρει κάτω απο το σπίτι σου, αν ισχύουν και τα δυο σημαίνει πως το μετακινεί και το φέρνει μετά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, sdikr είπε Ναι μπορείς και εσύ να φέρεις ενα δικό σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως λες πως έχει λαϊκή κάτω απο το σπίτι σου, αυτός πάλι το παρκάρει κάτω απο το σπίτι σου, αν ισχύουν και τα δυο σημαίνει πως το μετακινεί και το φέρνει μετά; Είναι στον κάθετο δρόμο που είναι η οικοδομή. Η είσοδος είναι από τη μεριά που δεν έχει τη λαϊκή και έχει πλάτος να παρκάρουν πλάι από την μια και κανονικά απο την άλλη με αναπηρική θέση στο δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν παρκάρει στην είσοδο μόνιμα και ο ενας παραμένει εκεί, πυλωτη να έχουν 6 οικοδομές και όλοι είναι στο δρόμο, οριακά χωράει ΙΧ να στρίψει. Σκεψου παω να στρίψω αριστερά και αν είναι λίγο μεγάλο το αυτοκίνητο σε μήκος και πλάτος κανείς μπρος πίσω για να χωρέσεις. Εγώ προσωπικά αποφεύγω να φέρνω το αυτοκίνητο μου εκτος αν κουβαλάω πράγματα και φροντίζω να μην ενοχλώ όλο το σύμπαν όταν το παρκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, gakost είπε Δεν έχω να πω κάτι για το τι ισχύει νομίζω σε έχουν μπερδέψει αρκετά οι παραπάνω. Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Από τις μικρές φωτογραφίες φαίνεται 20ετιας + παρατημένο σαράβαλο με 0 ουσιαστική αξία. Λες ότι ο άνθρωπος πληρώνει τέλη και ασφάλεια. Γιατί δεν το πάει για απόσυρση να τελειώνει; Ούτε να το κινήσει θα μπορει, τα λάστιχα φαίνονται λυωμενα και ηλιοκαμένα και φαντάζομαι μηχανικά θα είναι σε παρόμοια κατάσταση δηλαδή θα κινδυνεύει να τον αφήσει στον δρόμο ή μπορεί να έχει κάποιο ατύχημα με κίνδυνο για τον εαυτό του ή ακόμα χειροτερα για κάποιον άλλο. Το καταλαβαίνω ότι στην Ελλάδα το αυτοκίνητο θεωρείται περιουσία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το αντίθετο, πληρώνει χωρίς λόγο. Ας σκεφτεί να το δώσει για παλιοσίδερα και να πάρει ισως κάποια λίγα χρήματα αλλά και να γλιτώνει τα πάγια και τεκμήρια. Αν χρειάζεται να πάει κάπου υπάρχουν και τα ταξί αλλά και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Και δεν θα έχει κανένα άγχος. Τσάμπα άγχος τώρα τραβάει. . 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Seat Ibiza 20+ετίας είναι. Δεν χαλάνε ποτέ αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Sorath είπε Οκ, επειδή κάποιοι έχετε κολλήσει με την νομοθεσία, και στις πόσες μέρες έχει δικαίωμα και θα έρθει ο δήμος να το σηκώσει το όχημα, απλά να αναφέρω τα εξής: Εμφανώς παρατημένο σαπάκι αυτοκίνητο, παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο στην Ν. Σμύρνη, με κολλημένη την ειδοποίηση απο τον Δήμο. Δεν το έχουν σηκώσει εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Το αστείο είναι οτι ο τύπος έχει κολλήσει χαρτιά πάνω στα τζάμια που λέει οτι αν το πάρουν θα τους κάνει μύνηση. 😅 Scooter 50άρι, παρατημένο, ακούνητο και χωρίς πινακίδα για 24 χρόνια πάνω σε στενό πεζοδρόμιο. Δεν έχει κάν, αυτοκόλλητο του δήμου. Κοινώς, ότι και να λέει η νομοθεσία, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, δεν σημαίνει οτι και εφαρμόζεται. Έτσι όπως έχει γίνει το μαρκάρισμα, πιθανότερο το βλέπω να έχει γίνει απο γείτονα. Μάλλον στο συγκεκριμένο δήμο κοιμούνται όρθιοι. 4 ώρες πριν, gakost είπε Δεν έχω να πω κάτι για το τι ισχύει νομίζω σε έχουν μπερδέψει αρκετά οι παραπάνω. Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Από τις μικρές φωτογραφίες φαίνεται 20ετιας + παρατημένο σαράβαλο με 0 ουσιαστική αξία. Λες ότι ο άνθρωπος πληρώνει τέλη και ασφάλεια. Γιατί δεν το πάει για απόσυρση να τελειώνει; Ούτε να το κινήσει θα μπορει, τα λάστιχα φαίνονται λυωμενα και ηλιοκαμένα και φαντάζομαι μηχανικά θα είναι σε παρόμοια κατάσταση δηλαδή θα κινδυνεύει να τον αφήσει στον δρόμο ή μπορεί να έχει κάποιο ατύχημα με κίνδυνο για τον εαυτό του ή ακόμα χειροτερα για κάποιον άλλο. Το καταλαβαίνω ότι στην Ελλάδα το αυτοκίνητο θεωρείται περιουσία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το αντίθετο, πληρώνει χωρίς λόγο. Ας σκεφτεί να το δώσει για παλιοσίδερα και να πάρει ισως κάποια λίγα χρήματα αλλά και να γλιτώνει τα πάγια και τεκμήρια. Αν χρειάζεται να πάει κάπου υπάρχουν και τα ταξί αλλά και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Και δεν θα έχει κανένα άγχος. Τσάμπα άγχος τώρα τραβάει. Υποθέτω νομίζει οτι πήρε τορχοβίλα. 47 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε Είναι στον κάθετο δρόμο που είναι η οικοδομή. Η είσοδος είναι από τη μεριά που δεν έχει τη λαϊκή και έχει πλάτος να παρκάρουν πλάι από την μια και κανονικά απο την άλλη με αναπηρική θέση στο δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν παρκάρει στην είσοδο μόνιμα και ο ενας παραμένει εκεί, πυλωτη να έχουν 6 οικοδομές και όλοι είναι στο δρόμο, οριακά χωράει ΙΧ να στρίψει. Σκεψου παω να στρίψω αριστερά και αν είναι λίγο μεγάλο το αυτοκίνητο σε μήκος και πλάτος κανείς μπρος πίσω για να χωρέσεις. Εγώ προσωπικά αποφεύγω να φέρνω το αυτοκίνητο μου εκτος αν κουβαλάω πράγματα και φροντίζω να μην ενοχλώ όλο το σύμπαν όταν το παρκάρω. Δανείσου ένα Lada να κάνεις δουλειά…θα έλεγε κάποιος. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα