filipprin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Φιλε δε ξερω ή κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις. Ουτε οι πινακίδες, ούτε τα τέλη κυκλοφορίας εμποδίζουν ενα όχημα να χαρακτηριστει εγκαταλλειμένο. Φτάνει να είναι 90 μέρες παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο. Ειλικρινά, πολύ απλά ελληνικά. Φιλε εγω δεν ξερω τι δεν καταλαβαίνεις σε απλα ελληνικα. Εχει πληρωμενα τελη ασφαλεια πινακιδες και ειναι παρκαρισμενο για ενα μηνα σε θεση που δεν απαγορευεται το παρκαρισμα,ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τωρα στις 90 μερες αν το κουνησει ενα μετρο μπροστα δεν ειναι παρατημενο.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ειδηκα με τον τυπο που τραβηξε τις γραμμες στο συγκεκριμενο θεμα ακομα καλυτερα γιατι θα κανει μπαμ οτι κουνηθηκε ακομα και για 10 ποντους Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από filipprin 1 1
The_Judas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 κατα 99% την μπογια την εβαλε καποιος ελληναρας που νομιζει οτι του ανηκει η δημοσια θεση επειδη μενει διπλα... και ηρθε ο "ξενος" να την παρει. 4
smpt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τον The_Judas Εγώ λέω να πάρει μια μπογιά ίδιας απόχρωσης και να κάνει ακτίνες στις ρόδες καθώς και πολλές γραμμές στον δρόμο. Να τους τρελάνει αυτός. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από smpt 1
Dinos1973 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 4 hours ago, The_Judas said: κατα 99% την μπογια την εβαλε καποιος ελληναρας που νομιζει οτι του ανηκει η δημοσια θεση επειδη μενει διπλα... και ηρθε ο "ξενος" να την παρει. χλωμό το βλέπω διότι ο ξένος που λες το έχει παρατήσει πάνω από ένα μήνα εκεί και οι ταλαίπωροι γείτονες γυριζουν σαν τον Βέγγο για να βρουν πάρκινγκ. Εάν δεν έχεις βρεθεί σε τέτοια θέση διότι έχεις την ευκολία τις θέσης πάρκινγκ στην πολυκατοικία τότε δεν ξέρεις αλλά σου εύχομαι να βρεθείς σε τέτοια θέση και τότε θα δούμε πως σχολιάζεις.... 1
Klausx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Tasos είπε Στρωμένοι οι δρόμοι με τα 3α, 4α σαραβαλάκια του καθενός "έτσι, επειδή γουστάρουμε", ο άλλος ήρθε στο insomnia για να μάθει τρόπους να συνεχίσει να το κάνει, ο άλλος του βρήκε τροπο "να ζητήσει άδεια απο το δήμο" (μόλις την πάρει, να έρθει να μας την δείξει). Και ακομα το μήνυμα δεν εληφθεί. Οταν το βρει χαραγμένο ή καμένο, απο κανέναν ουγκάνο της γειτονιάς του, να ερθει με φωτογραφίες για το αρχείο μας. Αφού πληρώνει Τέλη και ασφάλεια, κτεο κτλ μπορεί να έχει όσα οχήματα θέλει παρκαρισμένα. Εδώ παρκάρει ολόκληρος στόλος από ενοικιαζόμενα κάπου στον Νέο Κόσμο.... 2
Dinos1973 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 4 hours ago, filipprin said: Φιλε εγω δεν ξερω τι δεν καταλαβαίνεις σε απλα ελληνικα. Εχει πληρωμενα τελη ασφαλεια πινακιδες και ειναι παρκαρισμενο για ενα μηνα σε θεση που δεν απαγορευεται το παρκαρισμα,ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τωρα στις 90 μερες αν το κουνησει ενα μετρο μπροστα δεν ειναι παρατημενο.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ειδηκα με τον τυπο που τραβηξε τις γραμμες στο συγκεκριμενο θεμα ακομα καλυτερα γιατι θα κανει μπαμ οτι κουνηθηκε ακομα και για 10 ποντους Σας έχουν απαντήσει !!!! κατανόηση κειμένου λέγετε, διαβάστε, εάν δεν καταλαβαίνετε τόσο απλό κείμενο, τότε υπάρχουν αλλά θέματα.... 2
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε κατανόηση κειμένου λέγετε, διαβάστε, εάν δεν καταλαβαίνετε τόσο απλό κείμενο, τότε υπάρχουν αλλά θέματα.... Αυτό που έβαλες δεν αφορά το θέμα μας εδώ όμως. Αυτή η παράγραφος αφορά το θέμα μας Αναφορά σε κείμενο Έχουν εγκαταλειφθεί σε άλλους δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς ή λιμενικούς κοινόχρηστους ή μη χώρους και οδούς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 90 ημέρες, και χωρίς την άδεια της αρμόδιας Υπηρεσίας ή Αρχής Και όπως είπε κάποτε και μια ψυχή, "κατανόηση κειμένου λέγεται, διαβάστε, εάν δεν καταλαβαίνετε τόσο απλό κείμενο, τότε υπάρχουν αλλά θέματα" 1 1
filipprin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αρα λοιπον για 89 μερες μπορώ να το εχω ακινητο στο ιδιο μερος και την 90 η να το παω 1 μετρο εμπρος και μετα αλλες 89 μερες στο ιδιο σημειο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από filipprin
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Τι δεν καταλαβενεισ λοιπον???????? Γιατί απαντάς σε μένα? 🤨
filipprin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχεις δικιο διορθώνω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από filipprin
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 @filipprinκαθάρισε το μυαλό σου και ξαναδιάβασε γιατί τα χεις μπερδέψει και απαντάς σε λάθος άνθρωπο.
filipprin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) διωρθωσα λάθος μου Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από filipprin 1
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Στο σωστο απανταω Πως απαντάς στον σωστό? Αφού τα ίδια λέμε. Εγώ απάντησα στον άλλον και υπερασπίστηκα αυτό που λες, γιατί έγραψα κι εγώ το ίδιο κάτι σελίδες πριν. Για ξαναδιάβασε λοιπόν και ελπίζω αυτή τη φορά να καταλάβεις ότι απαντάς σε λάθος άνθρωπο. 😉 1
CoffeeDrink10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, adi32 said: Δηλ ενας ναυτικος που λειπει 5 μηνες δεν εχει δικαιωμα να εχει παρκαρισμενο το αυτοκινητο του στο σπιτι του απεξω? Κι άμα τη μέρα που μπάρκαρε ο ναυτικός δε βρήκε ακριβώς έξω απ το σπίτι του, αλλά πιο πολύ έξω απ το σπίτι του μπογιατζή; Κι αν ο μπογιατζής θέλει να παρκάρει, που θα πάει; Εξω απ το σπίτι του μπακάλη;🤣 Δε σε ειρωνεύομαι, το λέω για να πω οτι ΔΕΝ υπάρχει "έξω απ το σπίτι μου κι έξω απ το σπίτι του αλλουνού" , οι δρόμοι και οι θέσεις παρκιν σε αυτούς είναι δημόσιοι, δηλαδή ανήκουν σε όλους το ίδιο, κι ας είναι έξω απ το σπίτι μου η το σπίτι σου ή έξω απ το σπίτι του Τσουλιού της Γειτονιάς.😂 Πέρισυ ήρθε ένα καγκουράκι απ την Αθήνα διακοπές στο πατρικό του (δίπλα στο σπίτι μου) και ήρθε να μου πει έξω στο πεζοδρόμιο. "Μααα δεν είναι λογικό να μην παρκάρω έξω από το σπιτι μου". Τον κοίταξα σαν Αρειανό, έκανα μεταβολή κι έφυγα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από CoffeeDrink10 2
sdikr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, filipprin said: Αρα λοιπον για 89 μερες μπορώ να το εχω ακινητο στο ιδιο μερος και την 90 η να το παω 1 μετρο εμπρος και μετα αλλες 89 μερες στο ιδιο σημειο. Σωστά, βέβαια ο χρόνος μετράει απο την στιγμή που θα μπει αυτοκόλλητο στο τζάμι, εκεί πρέπει να το μεταφέρεις, όχι ενα μέτρο, αλλά καλύτερα σε άλλο τετράγωνο, αλλιώς αν δεν μπεί το αφήνεις και πάνω απο 90 ημέρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα