stef157 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2024 στις 9:45 ΠΜ, rical είπε Σχετικό , αν δεν ειχες αυτοκινητο , πως θα πηγαινες το παιδι σου στον γιατρο εαν δεν ηταν κοντα στο σπιτι σου? ΜΜΜ λέγονται ή ταξί. Στις 27/2/2024 στις 10:07 ΠΜ, phanispal είπε Άλλος καρκίνος αυτός με τη μπλε διαγράμμιση χωρίς να υπολογίζουν ότι δεν είναι μόνο οι κάτοικοι που σταθμεύουν. Δουλεύεις σε τέτοια περιοχή και δε βρίσκεις να παρκάρεις ποτέ. Ας μη γελιόμαστε, εκνευρίζονται εκείνοι που γυρνάνε γύρω-γύρω να παρκάρουν. 😉 Στις 27/2/2024 στις 10:41 ΠΜ, NobodyRankXV είπε @stef157 Ο τύπος στην γειτονιά σου που λες, εφόσον πληρώνει τέλη και ασφάλειες και το κουνάει 1 φορά το 3μηνο κτλπ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα , δεν είναι αναγκασμένος ούτε να το πουλήσει ούτε να σε ρωτήσει αν το παρκάρει εκεί , μπορεί να κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο και να το βάλει στο ίδιο σημείο. Τα τέλη κυκλοφορίας (το λέει και η λέξη) και η ασφάλεια (πάλι το λέει η λέξη) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που αναφέρουμε. Θα πρέπει πρώτα να μάθεις την διαφορά. Αν δεν έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσει πρόστιμο, αν δεν έχει πληρώσει την ασφάλεια θα πληρώσει πρόστιμο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Στην περίπτωση ακινησίας γίνετε αυτό που έχει αναφερθεί. Δεν χρειάζεται να ρωτήσει τίποτα εμένα. Η Δημοτική Αστυνομία θα έρθει και θα του κολλήσει ένα χαρτί. Εάν το ξαναβρει στο ίδιο σημείο με το χαρτί μετά τις μέρες που προβλέπονται, έρχονται και το μαζεύουν. Απλά τα πράγματα. Αν θέλει να το μετακινεί απο δω και απο κεί φυσικά ας το κάνει για να μπει και αυτός στο τρυπάκι που μπαίνουμε εμείς και ψάχνουμε παρκινγκ επειδή κάποιοι τα αφήνουν μήνες λες και είναι προσωπικό παρκινγκ. Απλά τα πράγματα. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2024 από stef157
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, stef157 είπε Ας μη γελιόμαστε, εκνευρίζονται εκείνοι που γυρνάνε γύρω-γύρω να παρκάρουν. 😉 Μα έτσι είναι. Εγώ το μηχανάκι το βάζω μέσα στη δουλειά, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που έρχονται στην εταιρεία με αυτοκίνητο, από πέρσι που έβαλαν μπλε διαγράμμιση (Ελληνικό) απαυδούν κάθε μέρα. 9 λεπτά πριν, stef157 είπε Αν θέλει να το μετακινεί απο δω και απο κεί φυσικά ας το κάνει για να μπει και αυτός στο τρυπάκι που μπαίνουμε εμείς και ψάχνουμε παρκινγκ επειδή κάποιοι τα αφήνουν μήνες λες και είναι προσωπικό παρκινγκ. Απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσεις ότι μια γειτονιά έχει συγκεκριμένη δυναμικότητα ελεύθερων θέσεων, με κάποια ±. Μπορεί εγώ που το έχω ακίνητο να αρχίσω να το κουνάω και επειδή δε βρίσκω να το πάω στη δίπλα γειτονιά, αφαιρώντας (προσωρινά) μια θέση από εκεί, και κάποιος που πάρκαρε συνήθως εκεί ή ένας τρίτος να έρθει εκεί που το είχα εγώ ακίνητο για μήνες. Εν κατακλείδι, δε θα υπάρξει βελτίωση στην εύρεση θέσης, το μόνο που θα γίνει είναι ότι θα ικανοποιηθεί το εγώ σου που πλέον ψάχνω κι εγώ. Η δική σου καθημερινότητα δε θα αλλάξει ως προς την εύρεση θέσης. 2
morfeas-dsl- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Για αναφορα για ακινητοποιημενο σε δημοτικη αστυνομια καλουμε; αφησαν εδω και 3 μηνες ενα αμαξι κομμενο στη μεση στη γειτονια μου ( μισο αμαξι δηλαδη! ). 3
Stratosnis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 22 minutes ago, morfeas-dsl- said: Για αναφορα για ακινητοποιημενο σε δημοτικη αστυνομια καλουμε; αφησαν εδω και 3 μηνες ενα αμαξι κομμενο στη μεση στη γειτονια μου ( μισο αμαξι δηλαδη! ). Στείλε εσύ και μπορεί να σου φέρουν και το άλλο μισό. 3
Insane84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Για αναφορα για ακινητοποιημενο σε δημοτικη αστυνομια καλουμε; αφησαν εδω και 3 μηνες ενα αμαξι κομμενο στη μεση στη γειτονια μου ( μισο αμαξι δηλαδη! ). Άμα ο ιδιοκτήτης του δεν το έχει ξεχάσει τελείως, κατεβαίνει το πλένει και του φουσκώνει τα δύο λάστιχα δεν μπορείς να κάνεις κάτι........ 2
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Θα μπορούσε να ήταν αστείο, αλλά τελικά δεν είναι. Το συγκεκριμένο δεν πρέπει να βρίσκεται στο δρόμο αν είναι έτσι, πρέπει να απομακρυνθεί. 1
rical Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, stef157 είπε ΜΜΕ λέγονται ή ταξί. Το ταξι το βλεπω , για τα μμμ μην γελιομαστε , αν εχεις ραντεβου με γιατρο 6 ωρα το απογευμα , σπιτι σου θα εισαι στις 9(με μμμ) με οτι αυτο συνεπαγεται , συν οτι πρεπει να ξεκινησεις 1 ωρα πριν. Προσωπικά δεν θα εμπαινα μμμ αν ειχα καποιο δικυκλο διαθεσιμο, ναι ειναι πιο επικίνδυνο, προφανως 🙂.
Dorian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Στις 17/2/2024 στις 12:24 ΜΜ, adi32 είπε Που το λεει αυτο ? Το εγκαταλειπεται ποια εννοια εχει ? (το να εχει τα παντα πληρωμενα και να ειναι παρκαρισμενο ή να μην εχει ουτε πινακιδες και να ειναι σε αθλα κατασταση?) Δηλ ενας ναυτικος που λειπει 5 μηνες δεν εχει δικαιωμα να εχει παρκαρισμενο το αυτοκινητο του στο σπιτι του απεξω? Από τη στιγμή που δεν το χρησιμοποιεις σου λεει ο νομοθέτης ψάξε βρες κάποια άλλη λύση για την μακροχρόνια στάθμευση του αυτοκινήτου σου, αντί να καταλαμβάνεις το δημόσιο οδόστρωμα. ιδιωτικό παρκινγκ οικόπεδο χωράφι.
Insane84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, phanispal είπε Μα έτσι είναι. Εγώ το μηχανάκι το βάζω μέσα στη δουλειά, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που έρχονται στην εταιρεία με αυτοκίνητο, από πέρσι που έβαλαν μπλε διαγράμμιση (Ελληνικό) απαυδούν κάθε μέρα. Κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσεις ότι μια γειτονιά έχει συγκεκριμένη δυναμικότητα ελεύθερων θέσεων, με κάποια ±. Μπορεί εγώ που το έχω ακίνητο να αρχίσω να το κουνάω και επειδή δε βρίσκω να το πάω στη δίπλα γειτονιά, αφαιρώντας (προσωρινά) μια θέση από εκεί, και κάποιος που πάρκαρε συνήθως εκεί ή ένας τρίτος να έρθει εκεί που το είχα εγώ ακίνητο για μήνες. Εν κατακλείδι, δε θα υπάρξει βελτίωση στην εύρεση θέσης, το μόνο που θα γίνει είναι ότι θα ικανοποιηθεί το εγώ σου που πλέον ψάχνω κι εγώ. Η δική σου καθημερινότητα δε θα αλλάξει ως προς την εύρεση θέσης. Όσο συχνότερα δεσμεύονται θέσεις στάθμευσης είτε με, τυπικά μεν όχι ουσιαστικά δε ναι, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα είτε με μπλε διαγράμμιση όπως είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί σου, τόσο πιο περιορισμένη είναι η αναζήτηση θέσης από τους υπόλοιπους. Σαφώς το να κινήσει κάποιος εξυπνάκιας το αυτοκίνητό του και να το παρκάρει λίγο πιο κάτω στο δρόμο για να ξεγελάσει την αστυνομία δεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά αυτός που θα το πάρει να πάει βόλτα σε φίλο σε άλλο Δήμο, στη δουλειά του, στο συνεργείο ή οπουδήποτε αλλού, λόγοι για τους οποίους αποκτήσαμε αυτοκίνητο, αυτομάτως δίνει την ευκαιρία σε κάποιο άλλο να κάνει τη ζωή του ευκολότερη. Άλλωστε υποτίθεται ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τον πλησίον μας. Όχι?
sdikr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, stef157 said: ΜΜΕ λέγονται ή ταξί. Ας μη γελιόμαστε, εκνευρίζονται εκείνοι που γυρνάνε γύρω-γύρω να παρκάρουν. 😉 Τα τέλη κυκλοφορίας (το λέει και η λέξη) και η ασφάλεια (πάλι το λέει η λέξη) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που αναφέρουμε. Θα πρέπει πρώτα να μάθεις την διαφορά. Αν δεν έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσει πρόστιμο, αν δεν έχει πληρώσει την ασφάλεια θα πληρώσει πρόστιμο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Στην περίπτωση ακινησίας γίνετε αυτό που έχει αναφερθεί. Δεν χρειάζεται να ρωτήσει τίποτα εμένα. Η Δημοτική Αστυνομία θα έρθει και θα του κολλήσει ένα χαρτί. Εάν το ξαναβρει στο ίδιο σημείο με το χαρτί μετά τις μέρες που προβλέπονται, έρχονται και το μαζεύουν. Απλά τα πράγματα. Αν θέλει να το μετακινεί απο δω και απο κεί φυσικά ας το κάνει για να μπει και αυτός στο τρυπάκι που μπαίνουμε εμείς και ψάχνουμε παρκινγκ επειδή κάποιοι τα αφήνουν μήνες λες και είναι προσωπικό παρκινγκ. Απλά τα πράγματα. ΜΜΜ μάλλον θέλεις να πεις Τα τέλη κυκλοφορίας είναι για την χρήση του δημόσιου δικτύου, περιλαμβάνει και την στάση - στάθμευσή
Joshua21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, morfeas-dsl- said: Για αναφορα για ακινητοποιημενο σε δημοτικη αστυνομια καλουμε; αφησαν εδω και 3 μηνες ενα αμαξι κομμενο στη μεση στη γειτονια μου ( μισο αμαξι δηλαδη! ). Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα δλδ αναφορά για "ακινητοποιημένο", στη δική σου περίπτωση εγκαταλελειμμένο θεωρείται, και μάλιστα η διαδικασία θα προχωρήσει ακόμα και αν δεν υπάρχουν σημάδια εγκατάλειψης. Τώρα το που απευθύνεσαι διαφέρει από Δήμο σε Δήμο, στον δικό μου πχ οι επιλογές είναι καταγγελία μέσω της εφαρμογής sense.city ή e-mail/έγγραφη καταγγελία στο "τμήμα ελέγχου κοινόχρηστων χώρων", δεν ξέρω τι ισχύει στον δικό σου. 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 18 ώρες πριν, Nabuko είπε Ο Δήμος δεν έχει καμία δουλειά να ανακατευτεί στην περίπτωση αυτή. Το όχημα δηλώθηκε σε ακινησία 22/2 άρα μέχρι και πριν 4 μέρες ήταν σε κίνηση και είναι και ασφαλισμένο. Η υπηρεσία που έχει αρμοδιότητα ώστε να βεβαιωθεί πρόστιμο διότι είναι σε ακινησία αλλά σταθμευμένο σε δημόσιο δρόμο, είναι η ΑΑΔΕ. Μην το μπερδεύετε με τα εγκαταλελειμμένα που έχει αρμοδιότητα ο Δήμος. Πως κανει καποιος καταγγελια στην ΑΑΔΕ για οχημα?
Joshua21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 21 minutes ago, Ntinaras said: Πως κανει καποιος καταγγελια στην ΑΑΔΕ για οχημα? https://www.aade.gr/sites/default/files/kataggelies/index.html Τώρα το εάν θα ασχοληθούν είναι άλλο θέμα.
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, phanispal είπε από πέρσι που έβαλαν μπλε διαγράμμιση (Ελληνικό) απαυδούν κάθε μέρα. Εβαλαν για να καλύψουν τη βλακεια που έκαναν με το μετρό. Ενώ υπάρχουν χιλιάδες κενά στρέμματα δε φρόντισαν να κάνουν ένα πάρκινγκ και μαζεύονται όλα τα νοτια προάστια και παρκάρουν στο ελληνικό με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να γυρίζουν ώρες για να βρουν να παρκάρουν μακριά από τα σπίτια τους. Σε μας έχει ένα δωρεάν πάρκινγκ στο οποίο και τις μέρες που είναι άδειο δεν πάνε τα γίδια να το βάλουν παρά έρχονται και παρκάρουν στις θέσεις των κατοίκων. Κάθε μέρα τους διώχνουμε και φωνάζουμε την αστυνομία να τους γράφει
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε https://www.aade.gr/sites/default/files/kataggelies/index.html Τώρα το εάν θα ασχοληθούν είναι άλλο θέμα. Αυτο το εχω δει, αλλα σε ποια υποκατηγορια? Στο λοιπες παραβασεις? Γιατι δεν εχει τιποτα σχετικο με οχηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα