stef157 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Τύπος στην γειτονιά ένα Opel Tigra παρκαρισμένο μήνες με κουκούλα. Το μετακινεί κάθε 4-5 μήνες και τον πέτυχα τις προάλλες κύριος κατέβηκε να το πλύνει κιόλας. Το έβαλε και μπρος μη χαλάσει η μπαταρία. Θα πέσει τηλεφωνάκι στην Δημοτική Αστυνομία σύντομα και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Σε αυτήν την χώρα που δεν στρώνει από νόμους θα στρώσει απο τηλέφωνα "ρουφιάνων" ,όπως τα λένε κάποιοι μπας, και βάλουν μυαλό οι Ελληνάρες και μετά αναλαμβάνει η κάθε υπηρεσία για το αν είναι παράνομο ή όχι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, stef157 είπε Τύπος στην γειτονιά ένα Opel Tigra παρκαρισμένο μήνες με κουκούλα. Το μετακινεί κάθε 4-5 μήνες και τον πέτυχα τις προάλλες κύριος κατέβηκε να το πλύνει κιόλας. Το έβαλε και μπρος μη χαλάσει η μπαταρία. Θα πέσει τηλεφωνάκι στην Δημοτική Αστυνομία σύντομα και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Σε αυτήν την χώρα που δεν στρώνει από νόμους θα στρώσει απο τηλέφωνα "ρουφιάνων" ,όπως τα λένε κάποιοι μπας, και βάλουν μυαλό οι Ελληνάρες και μετά αναλαμβάνει η κάθε υπηρεσία για το αν είναι παράνομο ή όχι. Αν το εχει σε καλη κατασταση το πλενει το συντηρει το μετακινει γιατι κανει κατι κακο? Μπορει να ειναι του παιδιου του πχ που ειναι φανταρος, σπουδαζει κλπ Τι να το κανει αν δεν εχει γκαραζ να το πεταξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef157 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Αν το εχει σε καλη κατασταση το πλενει το συντηρει το μετακινει γιατι κανει κατι κακο? Μπορει να ειναι του παιδιου του πχ που ειναι φανταρος, σπουδαζει κλπ Τι να το κανει αν δεν εχει γκαραζ να το πεταξει ? Είναι έτσι από το 2021. Το μετακίνησε μετρημένες 2-3 φορές. Ο λόγος δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Για αυτό υπάρχουν οι νόμοι. Από την στιγμή που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με πάρκινγκ σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτούς που τα αφήνουν τόσο καιρό λες και είναι στο χωριό. Δεν μιλάω στο να το αφήσεις κάποιο καιρό διότι είσαι άρρωστος, είσαι στο νοσοκομείο κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, stef157 είπε Από την στιγμή που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με πάρκινγκ σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτούς που τα αφήνουν τόσο καιρό λες και είναι στο χωριό. Δηλαδή άμα το πάρει από κει και το παρκάρει απ' την άλλη πλευρά του δρόμου θα εξαλειφθεί το πρόβλημα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Ας μη γελιόμαστε, εκνευρίζονται εκείνοι που γυρνάνε γύρω-γύρω να παρκάρουν. Κι εγώ το δικό μου το έχω καιρό ακίνητο ακριβώς επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις. Χρησιμοποιώ το μηχανάκι σχεδόν για τα πάντα. Τα τέλη πληρώνονται κανονικά, και μάλιστα για κάποιον που κάνει 3-5Κ χιλιόμετρα το χρόνο και πολλά είναι τα τέλη που πληρώνει σε σχέση με άλλον που κάνει 20Κ/χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, stef157 είπε Τύπος στην γειτονιά ένα Opel Tigra παρκαρισμένο μήνες με κουκούλα. Το μετακινεί κάθε 4-5 μήνες και τον πέτυχα τις προάλλες κύριος κατέβηκε να το πλύνει κιόλας. Το έβαλε και μπρος μη χαλάσει η μπαταρία. Θα πέσει τηλεφωνάκι στην Δημοτική Αστυνομία σύντομα και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Σε αυτήν την χώρα που δεν στρώνει από νόμους θα στρώσει απο τηλέφωνα "ρουφιάνων" ,όπως τα λένε κάποιοι μπας, και βάλουν μυαλό οι Ελληνάρες και μετά αναλαμβάνει η κάθε υπηρεσία για το αν είναι παράνομο ή όχι. Αν το έχει δηλώσει σε ακινησία, δηλαδή δεν πληρώνει τέλη, τότε είναι παράνομος και προβλέπεται και τεράστιο πρόστιμο όπως είπαμε πριν. Εύκολα μπορείς να το δεις από το gov γράφοντας την πινακίδα του (αν υπάρχει). Αν δεν είναι δηλωμένο σε ακινησία και πληρώνει τέλη τότε ο νόμος είναι ασαφής, αναφέρει μόνο ότι η απομάκρυνση οχήματος γίνεται σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη ή λόγος ασφάλειας με πρότερη ενημέρωση. Για μένα καλά κάνουν κάποιοι δημοτικοί αστυνομικοί που προτρέπουν ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν όταν είναι παρκαρισμένα στο ίδιο σημείο για μήνες. Πρέπει όμως να τους υποστηρίξει και ο νομοθέτης με το να γίνει πιο σαφής, προβλέποντας χρονικά το παράνομο της μόνιμης στάθμευσης-ακινησίας επί δημοσίου δρόμου. Αυτοκίνητα είναι, όχι ακίνητα, τέλη κυκλοφορίας πληρώνουμε και όχι μόνιμης στάθμευσης σε δημόσιο δρόμο εις βάρος άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δηλαδή άμα το πάρει από κει και το παρκάρει απ' την άλλη πλευρά του δρόμου θα εξαλειφθεί το πρόβλημα? Απλά, όταν υπάρχει ανακύκλωση ελεύθερων θέσεων δίνεται η ψευδής εντύπωση ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις, κάτι που δεν ισχύει φυσικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef157 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Δηλαδή άμα το πάρει από κει και το παρκάρει απ' την άλλη πλευρά του δρόμου θα εξαλειφθεί το πρόβλημα? Δεν θα το παρκάρει γιατί είναι παντού γεμάτο. Ας βιώσει και αυτός, αυτό που βιώνουμε οι υπόλοιποι που πηγαινοερχόμαστε στις δουλειές μας καθημερινά. Αν δεν χρησιμοποιεί το αμάξι ας το πουλήσει ή ας το βάλει σε κλειστό πάρκινγκ. 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Ας μη γελιόμαστε, εκνευρίζονται εκείνοι που γυρνάνε γύρω-γύρω να παρκάρουν. Κι εγώ το δικό μου το έχω καιρό ακίνητο ακριβώς επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις. Χρησιμοποιώ το μηχανάκι σχεδόν για τα πάντα. Τα τέλη πληρώνονται κανονικά, και μάλιστα για κάποιον που κάνει 3-5Κ χιλιόμετρα το χρόνο και πολλά είναι τα τέλη που πληρώνει σε σχέση με άλλον που κάνει 20Κ/χρόνο. Και αυτό σε κάνει πιο μάγκα από τους υπόλοιπους; Οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Δεν με ενδιαφέρει αν χρησιμοποιείς πατίνι για να γυρνάς. Αν έχεις το αμάξι παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο πάνω από τις ημέρες που προβλέπετε, να τηρηθεί ο νόμος. Αν θες να το μετακινείς κάθε 90 μέρες κάντο. Και μετά θα έρθεις στην μεριά μας που εκνευριζόμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πάρε ένα μηχανάκι να μην εκνευρίζεσαι και να συμβάλεις και στην αποσυμφόρηση των δρόμων 🤗 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Sorath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef157 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Sorath είπε Πάρε ένα μηχανάκι να μην εκνευρίζεσαι και να συμβάλεις και στην αποσυμφόρηση των δρόμων 🤗 Όταν θα κάνεις και εσύ παιδιά να τα βάλεις πάνω στο μοτοποδήλατο σου να τα πηγαίνεις στον γιατρό, δραστηριότητες κτλ. Μέχρι τότε εγώ λέω να χρησιμοποιώ το αμάξι που είναι πιο ασφαλές. Δεν μίλησα για την κίνηση στους δρόμους. Αυτό είναι άλλο ζήτημα. Μίλησα για το παρκάρισμα κάποιων επι μήνες στο ίδιο σημείο. Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος. Ο νόμος πρέπει να τηρείται. Πήξαμε στις δικαιολογίες στο Ελλαδιστάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, stef157 είπε Όταν θα κάνεις και εσύ παιδιά να τα βάλεις πάνω στο μοτοποδήλατο σου να τα πηγαίνεις στον γιατρό, δραστηριότητες κτλ. Μέχρι τότε εγώ λέω να χρησιμοποιώ το αμάξι που είναι πιο ασφαλές. Δεν μίλησα για την κίνηση στους δρόμους. Αυτό είναι άλλο ζήτημα. Μίλησα για το παρκάρισμα κάποιων επι μήνες στο ίδιο σημείο. Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος. Ο νόμος πρέπει να τηρείται. Πήξαμε στις δικαιολογίες στο Ελλαδιστάν. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Από τις συζητήσεις εδώ φαίνεται και γιατί υπάρχει και αυτή η εικόνα στους δρόμους. Όσο και να τα λέμε το σάλιο μας χαλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, stef157 said: Όταν θα κάνεις και εσύ παιδιά να τα βάλεις πάνω στο μοτοποδήλατο σου να τα πηγαίνεις στον γιατρό, δραστηριότητες κτλ. Μέχρι τότε εγώ λέω να χρησιμοποιώ το αμάξι που είναι πιο ασφαλές. Αδερφέ πολύ εκνευρισμό βλέπω, χαλάρωσε λίγο. Δεν με ξέρεις για να βγάζεις συμπεράσματα. Δυο παιδιά έχω και ναι μεθαύριο θα πάω στο γιατρό το ένα με τη μηχανή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, stef157 είπε Και αυτό σε κάνει πιο μάγκα από τους υπόλοιπους; Οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Δεν με ενδιαφέρει αν χρησιμοποιείς πατίνι για να γυρνάς. Αν έχεις το αμάξι παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο πάνω από τις ημέρες που προβλέπετε, να τηρηθεί ο νόμος. Αν θες να το μετακινείς κάθε 90 μέρες κάντο. Και μετά θα έρθεις στην μεριά μας που εκνευριζόμαστε. Αυτό το κάνω εδώ και κανά χρόνο (το έχω κουνήσει κάποιες φορές, οπότε πάνω από 90 συνεχόμενες μέρες δεν έχει μείνει εντελώς ακίνητο). Λέω εντελώς, γιατί έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω και να το βάλω πάλι στην ίδια θέση. Εσύ όμως που θα έρθεις μετά από κάποιες ώρες το πιθανότερο είναι ότι θα νομίζεις ότι δεν το μετακίνησα. Κοίταξε να δεις, για χρόνια ήμουν στη θέση σου, και ακόμα είμαι, μη φανταστείς ότι είμαι στην αντίπερα όχθη. Απλά δεν έχω το καθημερινό πρόβλημα της εύρεσης θέσης, αλλά μια στο τόσο. Το νόμο εγώ τον τηρώ, απλά εσένα δε σε εξυπηρετεί ο νόμος στην προκειμένη περίπτωση. Ακόμα και το μηχανάκι να βάλω στη θέση του αυτοκινήτου μου δεν απαγορεύεται, αφού ο νόμος ορίζει ότι τα μηχανάκια πρέπει να μπαίνουν οριζόντια και όχι κάθετα. Νομικά καλυμμένος είμαι και σε αυτή την περίπτωση και φώναξε όλη την τροχαία της χώρας μαζί με τα διοικητικά στελέχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef157 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Sorath είπε Αδερφέ πολύ εκνευρισμό βλέπω, χαλάρωσε λίγο. Δεν με ξέρεις για να βγάζεις συμπεράσματα. Δυο παιδιά έχω και ναι μεθαύριο θα πάω στο γιατρό το ένα με τη μηχανή... Άλλος ξεκίνησε τις ειρωνίες. Εγώ προσωπικά δεν θα ανέβαζα ΠΟΤΕ το παιδί μου σε μηχανή στους δρόμους της Ελλάδας. Εσύ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Αν αναφέρεσαι σε μένα, μόνο ειρωνική δεν ήταν η αρχική μου τοποθέτηση. Και φυσικά όπως δεν με ξέρεις, έτσι δεν σε ξέρω κι εγώ, συνεπώς μια πρόταση σου έκανα. Απο την στιγμή που δεν σου κάνει, ΟΚ. Προς τι η τσαντίλα; Σε συνάδελφο, που έτυχε μια φορά να τον πάω σπίτι με την μηχανή, έπαθε τέτοιο σοκ, απο το χρόνο που κάναμε για να φτάσουμε και απο το γεγονός οτι δεν τίθετα θέμα ανεύρεσης πάρκινγκ, που κυριολεκτικά μέσα σε ένα μήνα, έβγαλε δίπλωμα και πήρε κι αυτός μηχανή για την πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα