geopapa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.germanos.gr/product/mobile-accessories/handsfree-mp3/headphones/bluetooth-headphones-edifier-w800bt-plus/?productId=20404119&fname=skuColor&fvalue=-128051890843432997&commerceItem=&isComingSoon= Skroutz 50€: https://www.skroutz.gr/s/28630665/Edifier-W800BT-Plus-Asyrmata-Ensyrmata-Over-Ear-Akoustika-me-55-ores-Leitourgias-Kokkina.html Είναι για τα κόκκινα δεν βρηκα λινκ για τα plus για μαυρο χρωμα Δεν τα έχω αλλά νομίζω βασει κριτικών φαινονται τίμια σε αυτήν την τιμή. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από geopapa 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου τα εχω αγορασμενα με την κανονικη τιμη,οντως πολυ καλα ακουστικα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πήγα και τα πήρα από κατάστημα που ήταν κοντά μου και τα είχε διαθέσιμα. Πιο μετά θα γράψω εντυπώσεις. Φαίνονται εντυπωσιακά πάντως με το που τα έβγαλα από τη συσκευασία κι η εταιρεία είναι εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemenos2003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Τσίμπησα και γω ενα. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasossuper3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μόλις τα παρήγγειλα και εγώ. Ευχαριστούμε για το proposal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου γινονται και ενσυρματα αν θελεις αν βλεπω σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Βλέπω κάτι reviews από το 2017, οπότε μιλάμε για τεχνολογία 7 ετών. Από ανταλλακτικά μαξιλάρια, πως τα πάει η εταιρία; Βρίσκεις εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 34 λεπτά πριν, eaglos είπε Από ανταλλακτικά μαξιλάρια, πως τα πάει η εταιρία; Βρίσκεις εύκολα; δεν συμφέρει, πας alixpres και βρίσκεις για οτιδήποτε ακουστικό με 2-3 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου για χαλαρο pc gaming με προγραμμα dolby atmos θα αξιζουν σε αυτα τα λεφτα? γιατι δεν ειμαι για παραπανω χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Euromaster είπε για χαλαρο pc gaming με προγραμμα dolby atmos θα αξιζουν σε αυτα τα λεφτα? γιατι δεν ειμαι για παραπανω χρηματα. όχι γιατί έχουν input lag, μόνο με καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Απ' ό,τι φαίνεται, προσφορά πάπαλα. Επιβεβαιώνω ότι συνδέονται και ενσύρματα (το καλώδιο περιλαμβάνεται). Πολύ καλή περίπτωση ακουστικών, με τεράστια αυτονομία μπαταρίας και καλή ακουστική - και μικροφωνική - ποιότητα. ΥΓ Τα έχει η σύζυγος και τα χρησιμοποιεί για τα επαγγελματικά (Microsoft Teams κ.λπ.). Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Απ' ό,τι φαίνεται, προσφορά πάπαλα. Επιβεβαιώνω ότι συνδέονται και ενσύρματα (το καλώδιο περιλαμβάνεται). Πολύ καλή περίπτωση ακουστικών, με τεράστια αυτονομία μπαταρίας και καλή ακουστική - και μικροφωνική - ποιότητα. ΥΓ Τα έχει η σύζυγος και τα χρησιμοποιεί για τα επαγγελματικά (Microsoft Teams κ.λπ.). παιζουν ακομα στα 29.90 στο πλαισιο. 3 ζευγοι εχουν φιλοι μου, πααααρα πολυ μπατζετ ακουστικο , στο μονο θετικο ειναι οτι κραταει η μπαταρια πολυ , μιλαμε για τελειος απλη χρηση οσο να καους κατι οταν κοιμαται η κοπελα σου , κανονικη τιμη θα ελεγα πια προσφορα , στα 29 τα πηρα πριν 3 χρονια χαααχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τα εχω παρει πριν δυο χρονια στα 55 €. Πολυ ικανοποιητικη αποδοση τοσο στην ακροαση μουσικηϛ οσο και στη θεαση ταινιων, με μπαταρια που ξεχναϛ να τα φορτισειϛ. Παρηγγειλα λοιπον ενα ακομα για να το χρησιμοποιω στο φοιτητικο σπιτι για ταινιεϛ για να μην κουβαλαω συνεχεια τα αλλα. Οποτε να πω ευχαριστω στον ts. 1 ώρα πριν, Giorgos20177 είπε παιζουν ακομα στα 29.90 στο πλαισιο. 3 ζευγοι εχουν φιλοι μου, πααααρα πολυ μπατζετ ακουστικο , στο μονο θετικο ειναι οτι κραταει η μπαταρια πολυ , μιλαμε για τελειος απλη χρηση οσο να καους κατι οταν κοιμαται η κοπελα σου , κανονικη τιμη θα ελεγα πια προσφορα , στα 29 τα πηρα πριν 3 χρονια χαααχα Κατι δε μαϛ λεϛ καλα, τα εχουν τρειϛ φιλοι σου ή εσυ τα αγορασεϛ 29€ πριν τρια χρονια? Γιατι εγω οπωϛ ειπα πριν τα ειχα βρει και αγορασει στην χαμηλοτερη τιμη τοτε 55€... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από vangelis_k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, vangelis_k είπε Τα εχω παρει πριν δυο χρονια στα 55 €. Πολυ ικανοποιητικη αποδοση τοσο στην ακροαση μουσικηϛ οσο και στη θεαση ταινιων, με μπαταρια που ξεχναϛ να τα φορτισειϛ. Παρηγγειλα λοιπον ενα ακομα για να το χρησιμοποιω στο φοιτητικο σπιτι για ταινιεϛ για να μην κουβαλαω συνεχεια τα αλλα. Οποτε να πω ευχαριστω στον ts. Κατι δε μαϛ λεϛ καλα, τα εχουν τρειϛ φιλοι σου ή εσυ τα αγορασεϛ 29€ πριν τρια χρονια? Γιατι εγω οπωϛ ειπα πριν τα ειχα βρει και αγορασει στην χαμηλοτερη τιμη τοτε 55€... Μαλλον εσυ μπερδευεσαι καπου. Πριν 2-3 χρονια ειχαν 32-38 σταθερα ελαχιστη αν δεις ιστορικο τιμων. Μηπως μιλας για αλλο ακουστικο οπως το W820 το οποιο ειχε παιξει χαμηλοτερη στα 39€ και ειναι ακριβοτερο απο του θεματος; Εκεινο 50-55 ναι, σωστη τιμη. 55 για του θεματος, τα πηρες πανακριβα τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μαλλον εσυ μπερδευεσαι καπου. Πριν 2-3 χρονια ειχαν 32-38 σταθερα ελαχιστη αν δεις ιστορικο τιμων. Μηπως μιλας για αλλο ακουστικο οπως το W820 το οποιο ειχε παιξει χαμηλοτερη στα 39€ και ειναι ακριβοτερο απο του θεματος; Εκεινο 50-55 ναι, σωστη τιμη. 55 για του θεματος, τα πηρες πανακριβα τοτε. Όχι για αυτά μιλάω και είδα την απόδειξη αγοράς τα είχα πάρει τον Δεκέμβριο του 2022 όταν η μικρότερη τιμή έπαιζε στα ~50€. https://www.skroutz.gr/s/28630665/Edifier-W800BT-Plus-Asyrmata-Ensyrmata-Over-Ear-Akoustika-me-55-ores-Leitourgias-Kokkina.html#price-history Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από vangelis_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις