Προς το περιεχόμενο

Έτοιμο(?) το νέο μου pc..Παρατηρήσεις?

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενε λίγο ακόμα και βάλε AMD 64 3200 ή 3400 με μητρική με το ΝForce3-250 σε socket 939.O P4 δεν αξίζει ούτε κατα διάνοια τα λεφτά του.Κατα τα άλλα να προσέξεις το κουτί να είναι κατά προτίμηση full tower ώστε να έχει καλή ροή αέρα στο εσωτερικό.Επίσης οι WD δεν έχουν πρόβλημα θορύβου άσε να λένε.΄Εχω 2 120άρηδες SATA και ούτε που ακούγονται.Οι raptor θα κάνουν θόρυβο επειδή γυρίζουν στις 10.000.Αν σε ενοχλεί ο θόρυβος ΜΗΝ πάρεις raptor, όχι οτι είναι τόσο θορυβώδες αλλά σε σχέση με τους 120άρηδες θα κάνουν οπωσδήποτε παραπάνω θόρυβο.

Δημοσ.

manik, esu les oti oi skliroi sou de kanoun thorivo.Auto pou de ksereis einai pos oi idio skliroi se kapoio allo tower isos kai na kanoun ;) O thorivos stous hd den einai mono thema ton diskon ... einai kai thema topothetisis . Paizei meizon rolo to tower kai oi ipodoxes pou exei gia hd's.

Theoro autonoito oti enas skliros me 10k rpm tha kanei sa vapori (leme tora..)

Δημοσ.

Δοκιμάστε όταν βιδώνετε τους hd σας στο case να παρεμβάλετε λαστιχένιες ροδέλες. (Ακόμα κ με κομμένη σαμπρέλα έχω κάνει δουλειά) Θα πάθετε πλάκα με τη διαφορά κραδασμών/θορύβου στο πριν & μετά.

/sc

Δημοσ.

Το σύστημα είναι καλό και γρήγορο, θα ήθελα να προσθέσω μόνο κάτι σχετικά με το παραπάνω post και αφορά το περίμενε.

Λοιπόν το μόνο κακό με την τεχνολογία είναι οτι τρέχει πολύ με αποτέλεσμα ποτέ δέν μπορείς να έχεις το τέλειο και το ποιό γρήγορο μηχάνημα ποτέ, επομένος η δική μου πρόταση είναι η εξής :

Αφού το πήρες απόφαση φτιάξτο να γουστάρεις γιατί αν περιμέναμε όλοι θα είχαμε ακόμη 486 και όχι τα μηχανάκια που έχουμε σήμερα.

Καλώς να περιμένεις αλλα μόλις βγούν τα νέα μοντέλα (τα περισσότερα κοντά στις γιορτές) τότε οι τιμές τους θα είναι απλησίαστες και θα πρέπει πάλι να περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές, εντομεταξί θα βγούν νέα μοντέλα και..................... η ιστορία συνεχίζεται (φαύλος κύκλος).

Εγώ προσωπικά περιμένω για κάτι μόνο όταν είναι πολύ κοντα (1 μήνας το ανώτερο) σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δέν περημένω κανέναν και τίποτε.

Η αγορά υπολογιστή είναι σαν το SEX, αν περιμένεις πολύ, στραβά θα πηδήξεις να το ξέρεις αυτό.

Δημοσ.

Χεχ σωστά, πάντα απορούσα πως μερικοί περιμένουν για το αυτοκίνητό τους μέχρι και 6 μήνες!!! Απίστευτο για μένα..ελπίζω να μη το ζήσω :D :D (για αυτό που έχω περίμενα 3 εβδομάδες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...