ChrisGT7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλησπέρα @jpcupra! Ναι, φυσικά! Γράψε τι ακριβώς χρειάζεσαι και θα σου πω αν μπορούν να γίνουν. Δε θέλω να καταντήσεις να παίρνεις χάπια στο τέλος για τον ύπνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημερα! Οτι γινονται σιγουρα γινονται, του σπανου τα γενια μονο δεν γινονται😆 Το επισυναπτω στην μορφη που το εχω φερει (μην γελασεις) - Εξαφανιζουμε απο το sheet πινακες τις στηλες E+F. - Στο ημερολογιο εχουν προστεθει καποιοι τυποι αδειων οπως θα δεις που ομως οταν τρεχω την ενημερωση, σβηνονται. - Το Half Day να μετραει σαν μιση μερα στο τελικο συνολο (3 H/D = 3*0,5 = 1,5) - Το parental leave θα ηθελα να ειναι 4 ημερες συνολικα κ αν υπαρχει δυνατοτητα οταν θα μπει η 5η (καταλαθος-επιτηδες) να πεταει μηνυμα οτι ο employ εχει κανει utilize ολες τις parental leaves. ps1: θελω μαθηματα vba!!!😋 ps2: στο ctrl+/- κανει κατι νουμερα στην προσθαφαιρεση γραμμων στους υπαλληλους. Αν δεν πιαστει σωστα, προσθετει στηλες κ βλεπω οτι δουλευει σωστα, μονο με το tab στο τελευταιο κελι του εκαστοτε πινακα. Μηπως να εμπαινε button για προσθαφαιρεση να ειναι κ λιγο visual ομορφο? Just saying ps3: Υποκλινομαι ξανα, ειπαμε????😁 LEAVES.xlsm Επεξ/σία 10 Αυγούστου από jpcupra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisGT7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μια χαρούλα το έχεις το αρχείο! Υποθέτω το αρχείο απευθύνεται σε αγγλόφωνους, γι' αυτό και η μετάφραση! Καλό αυτό! 1. Σβήστηκαν οι στήλες Ε - F και έμεινε μόνο η D για την άδεια (Type of Vacation). 2. Δεν έτρεξα ακόμα τον κώδικα, οπότε θα το δω σύντομα. 3. Η Μισή Ημέρα (Half Day) είναι το σύνολο των H/D διά 2, λογικά. Στη στήλη BALANCE ποιο σύνολο χρειάζεσαι; Μόνο του V ή όλων των τύπων αδειών; 4. Στη γονική άδεια (parental leave) εννοείς πως θα ελέγχει όλο το χρόνο και αν βρει πως ο υπάλληλος έχει ήδη πάρει 4 ημέρες, να εμφανίζει αντίστοιχο προειδοποιητικό μήνυμα; Υ.Γ.1: Ευχαρίστως να βοηθήσω όπου μπορώ με τα λίγα που γνωρίζω! Το e-mail μου είναι [email protected] για περαιτέρω βοήθεια. Υ.Γ.2: Ναι, έχεις δίκιο! Και ο λόγος ήταν λίγο χαζός που το έκανε αυτό... Φαίνεται πως δεν είχα "μαντρώσει" καλά τους πίνακες. Βάζοντάς τους "συρματόπλεγμα" (επιλογή πίνακα > δεξί κλικ > μορφοποίηση κελιών > περιγράμματα) το πρόβλημα λύθηκε! Υ.Γ.3: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Επεξ/σία 10 Αυγούστου από ChrisGT7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σωστα, shipping wise κομματι. 1 - αρχηγος! 2- no prob! μολις βρεις χρονο, αλοιμονο να τρεχεις σαββατιατικα για μας 3- σωστος! Στο balance θα ηθελα να κανει calculate τις ημερες για 2023+2024 - V - H/D, το οποιο H/D ναι μεν θα εμφανιζεται σαν πληθος στην εκαστοτε στηλη, αλλα σαν αποτελεσμα πρεπει να μετραει μισο καθως προκειται για μιση μερα 4- σωστος! Καπου εδω, θα ηθελα να μας βαλεις κ ενα paypal address για donation οποιος θελει, καθως τουλαχιστον εγω εχω μαθει να εκτιμαω τον κοπο/χρονο του αλλου, οποτε θα ηθελα at least ενα καφεδακι/μπυρα/σουβλακι τελος παντων να το κερασω μιας κ συνεχιζεις να βοηθας αφιλοκερδως! Επισης να ευχηθω (αν ειναι σωστη η ημερομηνια στο προφιλ σου) πολυχρονος κ οτι επιθυμεις! Ευχαριστουμε ξανα! Φιλικα, Jordan Επεξ/σία 10 Αυγούστου από jpcupra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisGT7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Πατώντας UPDATE στο παράδειγμα του αρχείου, εμφανίζεται σφάλμα που ενημερώνει ποιον υπάλληλο πρέπει να ελέγξεις και η ενημέρωση του ημερολογίου σταματάει. Μόλις διορθώσεις τις καταχωρήσεις με τις γονικές άδειες, τότε η ενημέρωση θα ολοκληρωθεί επιτυχώς. Επειδή ξέχασα να ρωτήσω πότε θέλεις να καταχωρούνται οι άδειες στο δηλωμένο διάστημα, πήρα πρωτοβουλία να καταχωρούνται μόνο καθημερινές ημέρες και όχι Σαββατοκύριακα και αργίες. Αν δε βολεύει αυτός ο τρόπος, απλά πες μου το σωστό τρόπο καταχώρησης. Χίλια ευχαριστώ για την πρόταση δωρεάς και το εκτιμώ πολύ! Προτιμώ όμως την ηθική πληρωμή, οπότε αν το αρχείο λειτουργεί όπως πρέπει, τότε θεώρησε πως με εξόφλησες και με το παραπάνω! Σωστή είναι η ημερομηνία, οπότε σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! LEAVES.xlsm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Χρηστο, δεν εχω λογια φιλε! Εκπληκτικη δουλεια! 😲😲😲😲😲😲 Πολυ σωστα επραξες στην καταχωρηση μονο καθημερινες ημερες. Εχω 2-3 λεπτομερειες ακομα στο μυαλο μου, που θα βοηθησουν να γινει ακομη πιο ολοκληρωμενο. Τα συζηταμε κ κατιδιαν για να μην χαλαμε το νημα. Κατι που παρατηρησα κ το βλεπω κ στην καθημερινοτητα μου ειναι οτι οταν υπαρχει data validation αν παει καποιος πχ να γραψει γιαννης παπαδοπουλος κ ας υπαρχει σαν entry, δεν θα το παρει. Εν ολιγοις σε περιοριζει στο να επιλεγεις καθε φορα απο το drop down list. Αυτο ξεπερνιεται καπως? Ευκολα 'η υπαρχει ταλαιπωρια? Τελος, σχετικα με την ηθικη πληρωμη την εχεις λαβει προ πολλου, εγω θα επιμεινω στο να μπει ενα paypal για το τυπικο κ μονο. Οποιος θελει βαζει, δεν ειναι υποχρεωτικο σε καμμια περιπτωση! Επεξ/σία 10 Αυγούστου από jpcupra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisGT7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Η αναπτυσσόμενη λίστα (drop-down list) στην πρώτη στήλη είναι ένα δείγμα. Αν σε βολεύει καλύτερα θα μπορούσε π.χ. να κάνεις διπλό κλικ πάνω στο κελί που θα βάλεις τον εργαζόμενο, να εμφανίζεται νέα φόρμα με μια λίστα με όλους τους εργαζόμενους ώστε να τους επιλέγεις από εκεί. Άλλη πρόταση είναι να μπει κουμπί στον πίνακα EMPLOYEES DATA, να βάζεις τον κέρσορα πάνω στον επιθυμητό εργαζόμενο και αφού πατήσεις το κουμπί, να μεταφέρεται αυτός στη λίστα καταχωρήσεων. Αυτά βοηθάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Νομιζω το κουμπι στο employees data θα ηταν πολυ καλο. Το παμε σε αλλο λεβελ ετσι? 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisGT7 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Έλεγξε το συνημμένο αρχείο αν είναι εντάξει. Αν ο κέρσορας (ενεργό κελί) είναι πάνω σ' έναν υπάλληλο του EMPLOYEES DATA, πατώντας το κόκκινο βέλος τον μεταφέρεις αριστερά στις καταχωρήσεις. Αν όμως δεν είναι, τότε εμφανίζεται προειδοποίηση. Πατώντας πλέον UPDATE, εμφανίζεται μήνυμα επιτυχούς ενημέρωσης και το πλήθος αδειών, αν όλες οι άδειες είναι σωστές. LEAVES (ver. 1.0).xlsm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου much much better κ πολυ πιο ευκολο!! θενκ γιου!!! 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα