spooker Δημοσ. Πέμπτη στις 07:53 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 07:53 μμ 39 minutes ago, ringboy said: Στο καδο σκουπιδιων μπορουμε βα πεταξουμε ξυλα? Εννοείται πετάς ότι θες. Από μπάζα οικοδομής, καναπέδες, πλυντήρια και τον παλιό φούρνο του γείτονα. Μην ξεχάσεις κανα παλιό στρώμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ 44 λεπτά πριν, ringboy είπε Στο καδο σκουπιδιων μπορουμε βα πεταξουμε ξυλα? ο πρασινος καδος ειναι για οικιακα απορριμματα. Τωρα αναλογα με το ποσο καφρος ειναι ο καθενας πεταει απο μπαζα ως μπαουλοντιβανα της προγιαγιας κλαδακια, φυλα, κουρεματα γκαζον κλπ μπορεις να βαλεις στους καφε καδους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ Αν δεν ήταν τραγικό για την αντίληψη που έχει πολύ κόσμος, θα ήταν αστείο το γεγονός ότι βλέπω πολλές φορές...ξυλα μέσα στον κάδο ανακύκλωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 02:29 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:29 πμ 7 ώρες πριν, ringboy είπε Στο καδο σκουπιδιων μπορουμε βα πεταξουμε ξυλα? Οχι. 7 ώρες πριν, esertas είπε Λίγα λίγα ποιόν θα ενοχλήσει; Υπαρχει λογος που απαγορευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Στις 16/2/2024 στις 8:12 ΜΜ, Ducatista είπε Δεν διαφωνώ με τον τρόπο που το βλέπεις όμως υπάρχει η λύση για το πρόβλημα αυτό λέγεται τεμαχιστης κλαδιών η κάπως έτσι όπως δηλαδή κάνουν και αρκετοί στο εξωτερικό.. θα μου πεις τώρα θα μπεις σε έξοδα για να το πάρεις; Ε τι να κάνουμε αν θες να καις κλαδιά πρέπει να υπάρχει μια γραμμή όχι ότι θέλει ο καθένας.. στην πραξη δεν υπαρχει. Ειναι ολοι σκουπιδια. Με εξαιρεση -ισως- κανεναν ελληνικο με 5000€ που οχι οτι κανει και πολλα πραγματα, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι για τα σκουπιδια απο την πρωτη μέρα. Στην πραξη υπαρχει μονο τρακτερ με καταστροφεα, που μιλαμε για 50κ επενδυση για πλάκα. Για αυτο και βλεπεις να καινε ολοι κλαδια και χορτάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Ναι απαγορεύεται αλλά θα πω το άλλο. Εχω μια μικρή μουριά στην πρασιά με καμιά 20αριά κλαδιά-βέργες πάχους μέχρι 3-4 εκατοστά το πολύ και την κλαδεύω κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Τα κλαδιά αν είναι μεγάλα τα κοβω σε 2-3 κομμάτια να χωράνε στον κάδο και λιγα-λίγα σε κανένα μήνα τα ρίχνω μέσα ώστε να κλείνει το καπάκι. Τα περισσότερα τρυφερά φύλλα τα μαζεύω και τα δίνω σε γείτονα που εχει καμιά 15αρια ντόπιες χελώνες και τα τρώνε. Δε νομίζω ότι ενοχλώ κανέναν αν πω ότι κάποιοι ρίχνουν στους κάδους τη μάννα τους και τον πατέρα τους. Αν δεν τα ρίξω τι να τα κάνω που να τα πάω;;; Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ναι απαγορεύεται αλλά θα πω το άλλο. Εχω μια μικρή μουριά στην πρασιά με καμιά 20αριά κλαδιά-βέργες πάχους μέχρι 3-4 εκατοστά το πολύ και την κλαδεύω κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Τα κλαδιά αν είναι μεγάλα τα κοβω σε 2-3 κομμάτια να χωράνε στον κάδο και λιγα-λίγα σε κανένα μήνα τα ρίχνω μέσα ώστε να κλείνει το καπάκι. Τα περισσότερα τρυφερά φύλλα τα μαζεύω και τα δίνω σε γείτονα που εχει καμιά 15αρια ντόπιες χελώνες και τα τρώνε. Δε νομίζω ότι ενοχλώ κανέναν αν πω ότι κάποιοι ρίχνουν στους κάδους τη μάννα τους και τον πατέρα τους. Αν δεν τα ρίξω τι να τα κάνω που να τα πάω;;; στο δικο μου δημο, μεγαλα κλαδεματα περνεις τηλεφωνο την υπηρεσια καθαριοτητας και σου λενε βγαλτα πχ αυριο, τα στοιβαζεις στην ακρη του δρομου (οχι στο πεζοδρομιο) περναει ο παπαγαλος και τα μαζευει. το να τα βαζεις στον καδο ειναι καφριλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 λεπτά πριν, alefther είπε στο δικο μου δημο, μεγαλα κλαδεματα περνεις τηλεφωνο την υπηρεσια καθαριοτητας και σου λενε βγαλτα πχ αυριο, τα στοιβαζεις στην ακρη του δρομου (οχι στο πεζοδρομιο) περναει ο παπαγαλος και τα μαζευει. το να τα βαζεις στον καδο ειναι καφριλα οκ αν είναι μεγάλα αλλά τα δικά μου είναι 50-60 εκατοστά και μιλάμε για καμιά δεκαριά κλαδάκια κάθε φορά.Και σε μας έχει ένα σημείο που αφήνουν έξω από τους κάδους οτι φανταστείς ακόμη και μπάζα αλλά είναι μακριά να τα πάω. Αν μεγαλώσει η μουριά τότε μάλλον θα τα πηγαίνω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Παρενθετικά, όταν βγάζετε κλαδέματα στο δρόμο, ενημερώνετε τον οικείο δήμο. Οι εργάτες καθαρισμού δεν ενημερώνουν, ούτε είναι δουλειά τους να κρατάνε σημειώσεις σε ποιους σταθμούς είδαν κλαδέματα, ώστε να περάσει μετά το φορτηγό να τα μαζέψει, ούτε χρωστάνε κάτι να παλεύουν να ξεφρακάρουν τους κάδους από τα κλαδέματα που σωρεύονται τριγύρω. Λίγο ο ένας γείτονας, λίγο ο άλλος, κανένας δεν ενοχλεί και στο τέλος σχηματίζονται βουνά που θα σαπίζουν κανένα τέρμενο μέχρι να μαζευτούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα