Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox, έρχονται στο PS5 και το Nintendo Switch

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 minutes ago, kastorakos84 said:

Μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω πως θα αυξηθούν οι πωλήσεις του xbox? Γιατί να πάρεις Xbox όταν στο PS5 θα μπορείς να παίξεις και τα παιχνίδια του Xbox και τα αποκλειστικά του PS5?

Game pass τον άλλο μήνα θα έρθει το diablo 4 .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Κανένας λόγος για αγορά xbox πλέον, μόνο PC που είναι το ποιο ολοκληρωμένο σύστημα. Έχεις Xbox, PC και PS exclusives όλα σε ένα αν και τα τελευταία έρχονται καθυστερημένα.

Το yuzu ξεχασες 😈

• Like 3

1 hour ago, kastorakos84 said:

Μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω πως θα αυξηθούν οι πωλήσεις του xbox? Γιατί να πάρεις Xbox όταν στο PS5 θα μπορείς να παίξεις και τα παιχνίδια του Xbox και τα αποκλειστικά του PS5?

Γιατί απλά στο PS5 θες μίνιμουμ 80 ευρώ, στο Xbox θες μια συνδρομή. Είναι απλό, ειδικά όπως πάει το πράγμα και από τους 2 να καταργηθεί το DVD. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα ανθρακες ο θυσαυρος. Δεν πεθαινει το Xbox, δεν αποσυρεται απο το hw η MS και γενικα δεν ισχυει καμια θεωρια συνομωσιας κα καταστροφολογιας που αναπτυχθηκε τις προηγουμενες ημερες και ενισχυθηκε απο γνωστα μεσα και καναλια προσκειμμενα στην Sony.

Η MS σιγουρα ακουσε την μαζικη αντιδραση και πιθανοτατα μαλακωσε το αρχικο της πλανο. Δεν θα ρισκαρε να πυροβολησει τα ποδια της τουλαχιστον οχι με τον Σπενσερ στο τιμονι.

Απο εκει και περα και η ιδια η Sony φαινεται να επανεξεταζει πραγματα και ηδη ανακοινωσε πως δεν θα κυκλοφορησει κανενα αποκλειστικο παιχνιδι εως το 2025 μια κινηση που απογοητευσε πολυ κοσμο και εριξε και την μετοχη της συνδυαστικα με ακομψα διατυπωμενες δηλωσεις για το επερχομενο τελος ζωης του PS5.

Ειναι δεδομενο οτι η gaming βιομηχανια κινειται προς μοντελα streaming. Ειναι μεγαλα τα περιθωρια κερδους για να μεινουν κλεισμενοι ο καθενας στο οικοσυστημα του. Και η MS και η Sony μονο να κερδισουν εχουν αν επιτυχουν να βρουν μια συνταγη που θα δινει προσβαση στους πελατες τους στο οικοσυστημα ενος του αλλου με τετοιο τροπο ωστε να μην αποξενωνουν την πελατειακη τους βαση. Το retail μοντελο με τα παιχνιδια στα 70-80 Ευρω δεν πιστευω οτι ειναι βιωσιμο πλεον.

Εγω προσωπικα ειμαι κατοχος ολων των XBox εδω και 22 χρονια και δεν εχω κανενα θεμα να πανε 1st party παιχνιδια στο PS αρκει να υπαρξει αντιστοιχη ανταλλαγη απο την Sony.  Ολοι μπορουν να κερδισουν και επιτελους να παψει αυτη η ανοητη αντιπαλοτητα που για τον αυθεντικο gamer, μονο γελοια μοιαζει πλεον.

Παντως η τρεχουσα γενια Xbox Series και το PS5 δυστυχως αποδειχτηκαν κατωτερα των περιστασεων. Μετριο hardware για να υποστηριξουν υψηλες αναλυσεις και RT τεχνικες σε 60fps. Εχω ξαναπει πως αν οι MS/Sony δεν ανεβασουν τις τιμες στις επομενες κονσολες πανω απο τα 700-800 Ευρω, οι εξελιξεις στις μηχανες γραφικων θα τις εχουν ηδη ξεπερασει με το που βγουν. Ισως αυτο παραδεχτηκε και η MS εχθες οταν υποσχεθηκε μεγαλο τεχνολογικο αλμα στο XBox επομενης γενιας.

Το μελλον θα δειξει.

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Ναι αλλά ένα δυνατό PC κοστίζει 2000 ευρώ... η κονσόλα 400-500.

Ανέκαθεν το pc ήταν η καλύτερη επιλογή με τα πιο καλά γραφικά και τις περισσότερες επιλογές.

Με αντυπωσιαζει παντοτε το ποσο δεν αντιλαμβανονται μερικοι οτι υπαρχουν ανθρωποι που κανενα ενδιαφερον δεν εχουν να πετανε λεφτα στο απυθμενο πηγαδι που λεγεται PC, αν ειναι να παιζουν μονο παιχνιδια σε αυτο. Αυτο το κενο γεμιζουν οι κονσολες καθε εταιρειας.

3 λεπτά πριν, kgkaudi είπε

Γιατί απλά στο PS5 θες μίνιμουμ 80 ευρώ, στο Xbox θες μια συνδρομή. Είναι απλό, ειδικά όπως πάει το πράγμα και από τους 2 να καταργηθεί το DVD. 

Επισης για την ωρα κανενα σοβαρο αποκλειστικο του XBox δεν ανακοινωθηκε για PS. Προσωπικα εκτιμω οτι τα βαρια χαρτια (Halo, Gears, Forza) με καποια αλλα IP θα παραμεινουν στο Gamepass (console/PC) τουλαχιστον μεχρι η MS/Sony καταληξουν πως θελουν να κινηθουν μελλοντικα.

Επεξ/σία από Bluedive
  • Like 5
  • Thanks 1

55 minutes ago, Bluedive said:

Επισης για την ωρα κανενα σοβαρο αποκλειστικο του XBox δεν ανακοινωθηκε για PS. Προσωπικα εκτιμω οτι τα βαρια χαρτια (Halo, Gears, Forza) με καποια αλλα IP θα παραμεινουν στο Gamepass (console/PC) τουλαχιστον μεχρι η MS/Sony καταληξουν πως θελουν να κινηθουν μελλοντικα.

συμφωνώ, λέω ποιο είναι για την ώρα το pitch angle. Είχα χθες φιλαράκι που μου έλεγε ότι θέλει νέο σύστημα, τι να κάνει, του έλεγα PC, εκτός και αν θες να σου μείνει κανένα φράγκο στην άκρη οπότε Xbox. Βέβαια ο 3ος της παρέας που βγάζει φλύκταινες με την MS του έλεγε ξερά PS5, αλλά σε αυτή την γενιά δεν τα έβγαλε καθόλου τα λεφτά του. Τουλάχιστον το Xbox έβγαλε 10 παιχνίδια ως τώρα.

• Like 1

1 ώρα πριν, kgkaudi είπε

συμφωνώ, λέω ποιο είναι για την ώρα το pitch angle. Είχα χθες φιλαράκι που μου έλεγε ότι θέλει νέο σύστημα, τι να κάνει, του έλεγα PC, εκτός και αν θες να σου μείνει κανένα φράγκο στην άκρη οπότε Xbox. Βέβαια ο 3ος της παρέας που βγάζει φλύκταινες με την MS του έλεγε ξερά PS5, αλλά σε αυτή την γενιά δεν τα έβγαλε καθόλου τα λεφτά του. Τουλάχιστον το Xbox έβγαλε 10 παιχνίδια ως τώρα.

Εγω προσωπικα επειδη εχω περασει και απο PC παλαιοτερα, κατεληξα σε κονσολες διοτι βαρεθηκα/κουραστηκα να δινω λεφτα σε αναβαθμισεις οταν η χρηση ηταν για gaming και δεν ειχε σχεση με την δουλεια μου. Αλλοι ειναι ταγμενοι και δεν τους πειραζει να πετανε χιλλιαδες Ευρω σε συστηματα. Εγω το θεωρω μη βιωσιμο μακροπροθεσμα. Ξερω πολυ κοσμο που πηγε σε Series S η Series X για το Gamepass και μονο επειδη δεν ηθελαν να στηνουν συστηματα με 2-3Κ για να παιζουν. Δυστυχως στην Ελλαδα υπαρχει γενικα ενα ρευμα εναντιον του XBox αλλα το θλιβερο ειναι οτι τυποι σαν τον 3ο της παρεας σας πασχει απ το ιδιο συνδρομο που πασχουν πολλοι χρηστες Apple και Nintendo. Συγχωρουν τα παντα στις "δικες τους" εταιριες (αντικαταναλωτικες και πολωτικες πολιτικες, στυγνη αναμασιση/αρμεγμα των ιδιων IP) και κατακρινουν ολους τους αλλους με αυτιστικη αφοσιωση.

Η γενια αυτη κονσολων ειναι θα ελεγα αποτυχημενη διοτι και η MS και η Sony αλλα υποσχεθηκαν και αλλα παρεδωσαν και παραδιδουν. Ακομα γελαω με το αυτοκολλητο 8Κ πανω στο κουτι του PS5. Θεωρω ομως οτι απο πλευρα hw, η MS κατσκευασε πολυ ποιοτικοτερες κονσολες.

Αυτο ομως που υποτιμησαν οι εταιρειες ειναι η ιδια η φυση της αναπτυξης τιτλων που πλεον εχει αλλαξει. Οι κορυφαιοι τιτλοι εμφανιζουν κυκλους αναπτυξης που ξεπερνανε τα 7-8 χρονια και εχουν προυπολογισμους δεκαδων η εκατονταδων εκατομμυριων Ευρω. Αυτο σημαινει οτι σε καθε γενια κονσολων αντιστοιχουν πολυ λιγοι δυνατοι ΑΑΑ τιτλοι πριν πανε για refresh η νεα γενια. Η πανδημια επισης επηρεασε πολυ αρνητικα τις τρεχουσες κονσολες με τα σημερινα αποτελεσματα στην διαθεσιμοτητα τιτλων πρωτης γραμμης. Ωστοσο οπως λες το XBox εχει να επιδειξει καποιους τιτλους και μερικους ακομα υψηλου προφιλ να ερχονται μεσω συγχωνευσεων συντομα την ιδια ωρα που το Gamepass διατηρει την ορμη του. Την ιδια ωρα στην Sony στηριζονται ακομα στο retail των 80 Ευρω με μια ανεμικη/ανεπαρκη digital game υπηρεσια, μια πρακτικη που σταδιακα δειχνει παρωχημενη και μη βιωσιμη. Το βλεπει αυτο η Sony και ηδη ξεκινησε κινησεις δειλα δειλα.

Το μελλον παντως ανεμενεται πολυ ενδιαφερον. Ελπιζω εμεις ως gamers να επωφεληθουμε στο τελος της ημερας.

• Like 3

5 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Κανένας λόγος για αγορά xbox πλέον, μόνο PC που είναι το ποιο ολοκληρωμένο σύστημα. Έχεις Xbox, PC και PS exclusives όλα σε ένα αν και τα τελευταία έρχονται καθυστερημένα.

Δεν θες ούτε PC. Μια LG TV από αυτές παίρνεις (LG TV - NVIDIA GeForce NOW Compatible TVs | LG USA Support)

Βαζεις μια συνδρομή Geforce now και έχεις παπάδες. Ότι εχεις αγοράσει απο Steam, XBOX PC Store, Epic Store, Ubisoft Store το εχεις εκει μεσα και το παίζεις με full γραφικά.
Το PC είναι για αυτούς που έχουν πολύ ελευθερο χρόνο στη ζωή τους να σκαλίζουν ρυθμίσεις στις σκιές και το aliasing.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα είχαμε δηλαδή με λίγα λόγια απο αρκετούς,ολη αυτή την καταστροφολογία Παραφιλολογία και συνωμοσιολογία για 4 τίτλους που δεν είναι όπως φαίνεται και οι σημαντικότεροι....

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2

5 ώρες πριν, kastorakos84 είπε

Μικρές παραγωγές και multiplayer τιτλους θα βγάλει, οχι τα παιχνίδια της.

Και δεν το κάνει τώρα, στο Switch είχε ήδη βγάλει το Ori, έχει ήδη βγάλει Minecraft τίτλους κλπ σε όλους.
Σε καμία περίπτωση δεν θα βγάλει Blockbusters σε 3ες εταιρείες. Το τόνισε άλλωστε πολύ συγκεκριμένα.
Απλά τελικά όοολα αυτά τα tweet άπο όλους τους "Insiders" ηταν ευσεβείς πόθοι.

• Like 1

5 ώρες πριν, kastorakos84 είπε

Γιατί όπως είχε ειπωθεί και το 2019 στην παρουσίαση αυτής της γενιάς ότι η επόμενη γενιά θα στοχεύει στο hardware κι όχι στο software και ότι οι επόμενες κονσόλες θα είναι πιο αναβαθμισιμες και θα κρατάνε περισσότερα χρόνια. Εξού και αυτό που δήλωσε για το επόμενο Xbox ότι hardwarικα θα είναι το μεγαλύτερο άλμα που έχουμε βιώσει.

23 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Έχεις και switch βασικά με παράνομους βέβαια τρόπους αλλά απο την ώρα που υπάρχει δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.

Προσωπικά όπως έχω πεί και στο παρελθόν πούλησα το ps5 και το switch και έκανα αναβάθμυση στον υπολογιστή και δεν το μετάνιωσα.

Αν κάτι μου λείπει είναι το multiplayer του switch που στο pc λόγω emulation δεν βολεύει.Απο sony πλευρά κυριολεκτικά τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...