Lampros94 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Είμαι σε ένα σπίτι 45 τ. Το έχω βάψει από τον Σεπτέμβρη που μπήκα. Κατά την διάρκεια του χειμώνα εμφάνισε μούχλα στον τοίχο και όχι μόνο ( χθες παρατήρησα ότι έχει φουσκώσει και το κρεβάτι μου. Ξύλινη κατασκευή με επένδυση.. ) Μετά από συνάντηση με τεχνικό δεν υπάρχει κάποια διαρροή που να οφείλεται όλο αυτό αλλά η αλλαγή θερμοκρασίας του μέσα με έξω. Η σκέψη μου είναι να αγοράσω έναν αφυγραντήρα να κρατήσω σταθερά επίπεδα και από κει και πέρα αποκατάσταση με σπρέι κατά μούχλας για αρχή και μετά ξύσιμο βάψιμο πάλι με ειδικά χρώματα κατά της μούχλας.. 1η ερώτηση.Το κρεβάτι μπορώ να το σώσω να μην προχωρήσει η μούχλα με έναν ατμοκαθαριστη πχ? 2η ερώτηση. Έναν καλό αφυγραντήρα για αγορά. Σκεφτόμουν τον Inventor eva ion pro 20lt αλλά δεν υπάρχει πουθενά και μου λένε ότι είναι παλιά σειρά. Έχουν φέρει τα Primus. Δεν έχει δοκιμαστεί όμως και διστάζω.. Πείτε μου προτάσεις 🙏 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Lampros94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 5W30 να βαλεις και θα εισαι ΟΚ… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, Lampros94 said: Καλημέρα σε όλους! Είμαι σε ένα σπίτι 45 τ. Το έχω βάψει από τον Σεπτέμβρη που μπήκα. Κατά την διάρκεια του χειμώνα εμφάνισε μούχλα στον τοίχο και όχι μόνο ( χθες παρατήρησα ότι έχει φουσκώσει και το κρεβάτι μου. Ξύλινη κατασκευή με επένδυση.. πανάκριβο) Μετά από συνάντηση με τεχνικό δεν υπάρχει κάποια διαρροή που να οφείλεται όλο αυτό αλλά η αλλαγή θερμοκρασίας του μέσα με έξω. Η σκέψη μου είναι να αγοράσω έναν αφυγραντήρα να κρατήσω σταθερά επίπεδα και από κει και πέρα αποκατάσταση με σπρέι κατά μούχλας για αρχή και μετά ξύσιμο βάψιμο πάλι με ειδικά χρώματα κατά της μούχλας.. 1η ερώτηση.Το κρεβάτι μπορώ να το σώσω να μην προχωρήσει η μούχλα με έναν ατμοκαθαριστη πχ? 2η ερώτηση. Έναν καλό αφυγραντήρα για αγορά. Σκεφτόμουν τον Inventor eva ion pro 20lt αλλά δεν υπάρχει πουθενά και μου λένε ότι είναι παλιά σειρά. Έχουν φέρει τα Primus. Δεν έχει δοκιμαστεί όμως και διστάζω.. Τα φώτα σας 🙏 Ο Eva pro καλός αλλά δεν τον λες αθόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) δες θερμοστατη μη σου βγαλει φλαντζα. Ξερω ενα καλο συνεργειο Δραπετσωνα... Υ.Γ Για τα φωτα παρε καμμια λαμπα Η7 led απο aliexpress/temu Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Ξερω ενα καλο συνεργειο Δραπετσωνα... Αμα λες τον Ματθαιου ναι ειναι πολυ καλος μαστορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lampros94 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, acomaedo είπε Ο Eva pro καλός αλλά δεν τον λες αθόρυβο. Σίγουρα όλοι κάνουν θόρυβο αλλά ψάχνω να είναι και ποιοτικά καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Lampros94 said: 1η ερώτηση.Το κρεβάτι μπορώ να το σώσω να μην προχωρήσει η μούχλα με έναν ατμοκαθαριστη πχ? Χρήση ατμοκαθαριστή πάνω σε ξύλο απαγορεύεται! Θα στο φουσκώσει/καταστρέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Τραβα εδω ρε αδελφε εισαι σε λαθος μερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Παρε και ενα μετρητη θερμοκρασιας/ υγρασιας xiaomi πχ. Να δεις τι γινεται. Πρεπει να εχεις πανω απο 70%. Εγω εχω αυτον και ειμαι ευχαριστημενος. Toyotomi Sonzai TDE-20GA20 Μην παρεις μικροτερης χωρητικοτητας επειδη ειναι μικρο το σπιτι. Και να τον παρεις σημερα κιολας μην καθυστερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, villasg είπε Τραβα εδω ρε αδελφε εισαι σε λαθος μερος Ο αφυγραντήρας έχει ρόδες, έχει και μοτέρ. Άρα σωστά το έβαλε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ο αφυγραντήρας έχει ρόδες, έχει και μοτέρ. Άρα σωστά το έβαλε εδώ Σωστο και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα