IKARIWTHS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους ,ψάχνω συσκευή μεσαίας η μεγάλης κατηγορίας και έχω δυο κριτήρια .Α )Να έχει αρκετά χαμηλό δείκτη sar και Β)Να βγάζει καλές φωτογραφίες . Μεχρι στιγμής έχω ένα iPhone 12 και όταν μιλάω μετά από λίγο πονάει το κεφάλι μου . Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2024 από IKARIWTHS
koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 10 minutes ago, IKARIWTHS said: Καλησπέρα σε όλους ,ψάχνω συσκευή μεσαίας η μεγάλης κατηγορίας και έχω δυο κριτήρια .Α )Να έχει αρκετά χαμηλό δείκτη sar και Β)Να βγάζει καλές φωτογραφίες . Μεχρι στιγμής έχω ένα iPhone 12 και όταν μιλάω μετά από λίγο πονάει το κεφάλι μου . Δεν νομίζω να φταίει το iPhone για αυτό...
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Ευχαριστώ φίλε koutsis ,αν ξέρεις καλή συσκευή με χαμηλό sar θα ήθελα να μου πεις .
GATE123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Στο καινούργιο update που είχε γίνει είπαν ότι έχει ακόμα χαμηλότερο sar. https://gr.gizchina.com/2023/10/02/apple-chamilose-to-sar-toy-iphone-12-meso-update-stin-gallia/
tsimisdel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Χρησιμοποιούσα iPhone 12 αλλά πονοκέφαλο δεν είχα ποτέ, ίσως επειδή όποτε μιλούσα, το έκανα με ακουστικά επομένως, δεν ξέρω αν όντως υπήρχε θέμα με το sar.
GATE123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, tsimisdel είπε Χρησιμοποιούσα iPhone 12 αλλά πονοκέφαλο δεν είχα ποτέ, ίσως επειδή όποτε μιλούσα, το έκανα με ακουστικά επομένως, δεν ξέρω αν όντως υπήρχε θέμα με το sar. Με ακουστικά σε όλα τα κινητά δεν υπάρχει θέμα. 1
Skarakis1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 ΤΟ SAMSUNG A35 EXEI 0.44 ΤΟ ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΉ ΚΆΜΕΡΑ
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Σας ευχαριστω ολους,μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι δεν απασχολει πλεον η τιμη του sar ,ενω για εμας τους παλιους ηταν απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσαμε. Αφου ομως με ενα update οι εταιρειες το ανεβοκατεβαζουν ειναι φυσιολογικο να μην σημαινει πλεον και πολλα. Για την ιστορια το προβλημα μου το ελυσα βαζοντας το κινητο σε πτηση και ενεργοποιοντας το wifi calling. Θα ηθελα ομως ενα τετοιο θεμα να γινει sticky ,διοτι ενδιαφερει μερικους απο εμας.
BertaJourdan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Σας ευχαριστω ολους,μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι δεν απασχολει πλεον η τιμη του sar ,ενω για εμας τους παλιους ηταν απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσαμε. Αφου ομως με ενα update οι εταιρειες το ανεβοκατεβαζουν ειναι φυσιολογικο να μην σημαινει πλεον και πολλα. Για την ιστορια το προβλημα μου το ελυσα βαζοντας το κινητο σε πτηση και ενεργοποιοντας το wifi calling. Θα ηθελα ομως ενα τετοιο θεμα να γινει sticky ,διοτι ενδιαφερει μερικους απο εμας. sar ειναι αυτο το λειζερ απο τα κινητα που μας τρυπουσε ολους στην σειρα? τοτε το 1995-2000 ηταν θεμα οντως. ε, δεν ειχανε και κατι αλλο τα κινητα. ΣΜΣ και φιδακια.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Σας ευχαριστω ολους,μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι δεν απασχολει πλεον η τιμη του sar ,ενω για εμας τους παλιους ηταν απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσαμε. Αφου ομως με ενα update οι εταιρειες το ανεβοκατεβαζουν ειναι φυσιολογικο να μην σημαινει πλεον και πολλα. Για την ιστορια το προβλημα μου το ελυσα βαζοντας το κινητο σε πτηση και ενεργοποιοντας το wifi calling. Θα ηθελα ομως ενα τετοιο θεμα να γινει sticky ,διοτι ενδιαφερει μερικους απο εμας. Και όταν δεν έχεις wifi ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα