Vagus. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Για το προϊόν της Apple ουδέν σχόλιο. Για το άρθρο όμως, εξαιρετικό επίπεδο γραφής. Μπράβο στον @Axlmon για τη δουλειά του, σπάνιο δείγμα σε forums αυτού του είδους.
Tablet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλα ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν εχω καθολου ζαλαδα;; ΜΙλαμε τερματισα resident evil και Farpoint PS4 VR με οχι τοση καλη ποιοητα οσο τα Oculus και Vision Pro 7 μερες ζουσα με αυτα στο κεφαλι και τιποτα μονο το Grand Turismo στη μεσα καμερα με ζαλισε Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Tablet 2
svartevarg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Tablet είπε Καλα ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν εχω καθολου ζαλαδα;; ΜΙλαμε τερματισα resident evil και Farpoint PS4 VR με οχι τοση καλη ποιοητα οσο τα Oculus και Vision Pro 7 μερες ζουσα με αυτα στο κεφαλι και τιποτα μονο το Grand Turismo στη μεσα καμερα με ζαλισε Μήπως έκανες αρκετά συχνά διαλείμματα;;; Αν υποφέρει κάποιος από ιλίγγους, ημικρανίες, αλλά και παθήσεις των ματιών, δεν ενδείκνυται η χρήση VR headset. Σίγουρα παίζει ρόλο και η στάση του σώματος ειδικά στην περιοχή του αυχένα. 1
thanosAIAS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 18 ώρες πριν, Predatorkill είπε ξεχασατε να γραψετε γι’αυτους που τα πηραν για τα κλικς, κανανε τη δουλεια τους και τωρα τα γυρνανε πισω. Τόσοι πολλοί να ήταν αυτοί;
Predatorkill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Τόσοι πολλοί να ήταν αυτοί; τεζα ηταν το tiktok και το youtube, δεν λεω οτι ηταν απειροι απλα ελειπε αυτη η περιπτωση απο το αρθρο.
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Για μένα να το πω και σε αυτό το ποστ το Vision Pro είναι Beta προϊόν. Μπορεί να είναι πιο καλό από τον ανταγωνισμό ειδικά σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά εξακολουθεί να έχει παιδικές ασθένειες και λείπουν εφαρμογές(λογικό). Για το βάρος και την διάρκεια μπαταρίας δεν το συζητώ ότι είναι κακά ειδικά αν θες να δεις ταινία τύπου Lord of the rings. Σε αυτή την τιμή με αυτά τα προβλήματα δεν αξίζει. Αν δεν καεί το AR/VR/Spatial Computing σαν κατηγορία νομίζω σε κάνα 2 εκδόσεις μπορεί να είναι προΐον για τελικούς καταναλωτές και όχι enthusiasts. Τωρα τα περί επιστροφών νομίζω ότι είναι πιο πολύ ντόρος για κλίκς παρά όντως θέμα. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι αν οι VR συσκευές μακροπρόθεσμα προκαλούν προβλήματα υγείας. Πέρα από τα μάτια πρέπει να τσεκάρουν και την ψυχική υγεία. 1
azuli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Adrastus said: Μα και εκτός αυτού, ναι και γαμώ, αλλά ακόμα και ο linus είχε πει πως πρόκειται για συσκευή που μετά από λίγες μέρες απλά θα καταλήξει στο ντουλάπι για τον περισσότερο κόσμο. Δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετό content για να υποστηρίζει χρήση VR σε καθημερινή βάση, και άρα να μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει τέτοιες αγορές... Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα. Ποιος και για ποιο λογο θελει να φοραει μια βαρια γκουμουτσα στο κεφαλι του (με καλωδια κιολας για να συνδεεται με την μπαταρια η το ρευμα). Γιατι να προσπαθησω να κανω αυτα που εκανα μεχρι τωρα με απλο και ακοπο τροπο,με δυσκολο οχι λειτουργικο τροπο,βαρος στο κεφαλι μου και ζαλαδα? WHY. Δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που να μπορει να κανει αυτο το interface που να μην γινεται 1000 φορες ευκολοτερα και λειτουργικοτερα απο τα παραδοσιακα interface,aka λαπτοπ,pc,smartphones. Ειναι καθαρα για να σου φυγει η περιεργεια,αυτο και τιποτα αλλο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από azuli
michael92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, billdanos είπε Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τη διαφορά μεταξύ fanboys και χαμηλού IQ. Ένα original fanboy, δεν θα έβγαινε ποτέ έξω με κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με μια νεόπλουτη αμοιβάδα για την οποία το vision είναι απλά το πρόσχημα! 😛 Ποιο το νόημα του AR αν δεν το χρησιμοποιείς και έξω από το σπίτι/γραφείο όμως;
john111 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, azuli είπε Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα. Ποιος και για ποιο λογο θελει να φοραει μια βαρια γκουμουτσα στο κεφαλι του (με καλωδια κιολας για να συνδεεται με την μπαταρια η το ρευμα). Γιατι να προσπαθησω να κανω αυτα που εκανα μεχρι τωρα με απλο και ακοπο τροπο,με δυσκολο οχι λειτουργικο τροπο,βαρος στο κεφαλι μου και ζαλαδα? WHY. Δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που να μπορει να κανει αυτο το interface που να μην γινεται 1000 φορες ευκολοτερα και λειτουργικοτερα απο τα παραδοσιακα interface,aka λαπτοπ,pc,smartphones. Ειναι καθαρα για να σου φυγει η περιεργεια,αυτο και τιποτα αλλο. Συμφωνω για λογους παραγωγικοτητας ειναι απλα ηλιθιο, το gaming ομως ειναι αλλο θεμα (δε μιλαω για το headset της apple δεν υπαρχει gaming εκει :P). Η καλυτερη εμπειρια gaming που ειχα μεσα στο 2023 ηταν το half life alyx, ειμαι 43 και ενιωσα λες και επαιζα video game για πρωτη φορα στη ζωη μου (ναι τοσο καλο). Επισης εκανα περιπου 1 μηνα να το συνηθισω πλεον παιζω ανετα τα παντα (sim racing games πχ) με μηδενικη ζαλαδα.
MrGalaxy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2024 στις 8:16 ΠΜ, billdanos είπε Κλασικό σενάριο «δημιουργίας» μιας «είδησης»: 1. Συμπληρώνονται 14 ημέρες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της συσκευής. 2. Ο νόμος στην Αμερική σου δίνει 14 μέρες για να επιστρέψεις μια συσκευή. 3. Βγαίνει αρχικά άρθρο «αν θέλετε να το επιστρέψετε, σήμερα είναι η τελευταία σας ευκαιρία. 4. Ψάχνουμε και βρίσκουμε 5-6 χρήστες που έγραψαν πως το επέστρεψαν. Τελικο άρθρο: μαζικές επιστροφές των Vision Pro! λα λα λαλά λα λααααα (σε ρυθμό από στρουμφάκια) 😛 Αυτά τα apple vision pro που τα επιστρέφουν εντός 14 ημερών ,τί τα κάνουν τα καταστήματα? τα καθαρίζουν οι εταιρίες και τα βάζουν προς πώληση σε καταστήματα μεταχειρισμένα αλλά σαν καινούργια και καλά? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από MrGalaxy
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, MrGalaxy είπε Αυτά τα apple vision pro που τα επιστρέφουν εντός 14 ημερών ,τί τα κάνουν τα καταστήματα? τα καθαρίζουν οι εταιρίες και τα βάζουν προς πώληση σε καταστήματα μεταχειρισμένα αλλά σαν καινούργια και καλά? Refurbished σε λίγο καλύτερη τιμή. 1
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, billdanos είπε Refurbished σε λίγο καλύτερη τιμή. Refurbished γιατί? μήπως εννοείς B-stock?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα