Προς το περιεχόμενο

Προπτυχιακο Πληροφορικης ή Μεταπτυχιακό με Πιστοποιήσεις και σεμινάρια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/7/2024 στις 1:16 ΠΜ, Sot Wes είπε

Φιλε μου καλησπέρα. Επειδή βρίσκομαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα, πέρασα στο ΠΜΣ Computer Science του ΕΚΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην 2η κατεύθυνση, διαχείριση δεδομένω, πληροφορίας και γνώσης. Όμως το υπόβαθρο μου είναι Στατιστική με ότι πιο συναφές να είναι προγραμματισμός σε Python Και SQL. Πιστεύεις βγαίνει πέρα με εργασία 9-5 αν επιλέξω το part time;

Δεν γνωρίζω με ακρίβεια το πρόγραμμα σπουδών του συγκεκριμένου ΠΜΣ, ωστόσο από την εμπειρία μου θα σου έλεγα πως θα τα καταφέρεις και μάλιστα με σχετική άνεση, ειδικά σε κάποια πιο "μαθηματικοποιημένα" αν μου επιτρέπεται η ορολογία μαθήματα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 28/7/2024 στις 11:57 ΜΜ, Ubersoldier είπε

Δεν γνωρίζω με ακρίβεια το πρόγραμμα σπουδών του συγκεκριμένου ΠΜΣ, ωστόσο από την εμπειρία μου θα σου έλεγα πως θα τα καταφέρεις και μάλιστα με σχετική άνεση, ειδικά σε κάποια πιο "μαθηματικοποιημένα" αν μου επιτρέπεται η ορολογία μαθήματα. 

Σε ευχαριστώ φίλε!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 15/2/2024 στις 5:43 ΜΜ, AntMpak είπε

2.  Κολλέγιο το οποίο θα παρέχει δυνατότητα παρακολούθησης για κάποιον που εργάζεται full time με κυλιόμενο ωράριο με 3ετης φοίτηση και κόστος να κυμαίνεται από 7000 έως 15000. 

Ποιο κολλέγιο βρήκες με κόστος από 7.000; Σε έρευνα που έκανα κάτω από 12.000 δεν βρήκα τίποτα και αυτό με εκπτώσεις για εφάπαξ εξόφληση κλπ.

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα παιδιά, αν και λίγο αργοπορημένα αν θέλει κάποιος να ρωτήσει σχετικά με το ΕΑΠ και το τμήμα της πληροφορικής ελεύθερα. Έχω ξεκινήσει πριν 2 χρόνια και τώρα είμαι στον τρίτο και ξεκίνησα στα 40 μου.

22 ώρες πριν, Donacgreece είπε

Καλησπέρα παιδιά, αν και λίγο αργοπορημένα αν θέλει κάποιος να ρωτήσει σχετικά με το ΕΑΠ και το τμήμα της πληροφορικής ελεύθερα. Έχω ξεκινήσει πριν 2 χρόνια και τώρα είμαι στον τρίτο και ξεκίνησα στα 40 μου.

Βρέθηκες πραγματικά στην φάση που έψαχνα. Είμαι 27 και λόγω εργασίας δε μου επιτρέπεται κάποιο προπτυχιακό από ΑΕΙ με κατατακτήριες (εργάζομαι σε ναυτιλιακή οποίος καταλαβαίνει). Οπότε η επιλογή είτε απογευματινών μαθημάτων ή εξ αποστάσεως είναι μονόδρομος. Από το να πάω σε κάποιο κολλέγιο, θεωρώ καλύτερο να ακολουθήσω την πορεία του ΕΑΠ. Τι άποψη έχεις και τι προετοιμασία θεωρείς ότι θα χρειαζόταν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...