Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο χαρτί , το οποίο μπορώ να εκδώσω, και να επιβεβαιώνει πως δεν χρωστάω τίποτα, σε τράπεζες, εφορία, δάνεια, κάρτες κλπ κλπ;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.!

Ποιός σου το ζητάει αυτό; Όπως έχει ήδη γραφτεί οι ενημερότητες είναι: 1) Φορολογική, 2) Ασφαλιστική 3) Τραπεζική

Πρόσφατη είναι αυτή η τελευταία -με τέτοιο όνομα τουλάχιστον- και αφορά "εσωτερική" χρήση σε περίπτωση δανειοδότησης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τι φαση αυτο με τη νοβα; Ιδιωτικη εταιρεια δεν ειναι; Τι δουλεια εχει το gov να εμφανιζει οφειλη σε ιδιωτικη εταιρεια και πως εχει τετοια προσβαση;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Τι φαση αυτο με τη νοβα; Ιδιωτικη εταιρεια δεν ειναι; Τι δουλεια εχει το gov να εμφανιζει οφειλη σε ιδιωτικη εταιρεια και πως εχει τετοια προσβαση;

Ελα μου ντε αυτό αναρωτιέμαι  και εγω.

Δηλαδή  κάνοντας  την αίτηση  αυτομάτως  χάνω το απόρρητο  μου  στο τι χρωστάω  και τι λεφτά έχω , δηλαδή  κάποια  στιγμή  μπορούν  να πούνε κύριε τάδε μου  χρωστάτε  500 ευρώ εδώ εκεί  και παραπέρα  η τα πληρώνετε  άμεσα αλλιώς  το κράτος  δικαίου  θα σας .....

Δημοσ.

Το έκανα πριν μια εβδομάδα και βγάζει μόνο αυτά τα τρία, οφειλές σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν βγάζει και σίγουρα έχω ώστε εαν είχε πρόσβαση να τις έδειχνε. Τώρα στον φίλο πώς έδειξε της NOVA είναι απορία.

1. ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

2. ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

3. ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΕΑΟ ( ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ) 

Δημοσ.
4 minutes ago, vanni said:

Το έκανα πριν μια εβδομάδα και βγάζει μόνο αυτά τα τρία, οφειλές σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν βγάζει και σίγουρα έχω ώστε εαν είχε πρόσβαση να τις έδειχνε. Τώρα στον φίλο πώς έδειξε της NOVA είναι απορία.

1. ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

2. ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

3. ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΕΑΟ ( ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ) 

Ποσο χρονο εκανε να σου στειλει τα αποτελεσματα;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lector είπε

Και οι τράπεζες ιδιωτικές είναι. Όπως υπάρχει ο Τειρεσίας για τις τράπεζες υπάρχει και η Τηλεγνούς για τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών κινητών ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Cosmote, Vodafone και NOVA).

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Και οι τράπεζες ιδιωτικές είναι. Όπως υπάρχει ο Τειρεσίας για τις τράπεζες υπάρχει και η Τηλεγνούς για τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών κινητών ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Cosmote, Vodafone και NOVA).

Δεν είναι το ίδιο πράγμα στον Τειρεσία μπορεί οποισδήποτε του ζητάς δάνειο να ζητήσει την ιστορικότητα σου ως δανειολήπτης και να κρίνει εαν θα σου χορηγήσει δάνειο ή όχι. η Τηλεγνούς δημιουργήθηκε από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αποκλειστικά για αυτές και την προστασία τους από πιστολέρο και δεν παρέχει σε κανέναν άλλο πληροφορίες για τους καταναλωτές.

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών κινητών ηλεκτρονικών επικοινωνιών (εταιρείες κινητών επικοινωνιών), που δραστηριοποιούνται σήμερα στην ελληνική αγορά, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 1/2015 σχετικής θετικής γνωμοδότησης (Αριθ. Πρωτ. Γ/ΕΞ/2148/16-03-2017) και της υπ’ αριθμ. 28/2017 απόφασης (Aριθ. Πρωτ. Γ/ΕΞ/2837/18-05-2015) της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προχώρησαν στη σύσταση της εταιρείας με την επωνυμία «ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ – ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία», με στόχο την προστασία της καταναλωτικής πίστης και συνακόλουθα την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας. Σκοπός της ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ είναι η σύσταση και λειτουργία αρχείου δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς (ασυνέπειας) πελατών των εταιρειών κινητών επικοινωνιών (ΑΦΜ, ΑΔΤ, αριθμός διαβατηρίου/άλλου επίσημου εγγράφου ταυτότητας, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, χώρα έκδοσης, κατηγορία οικονομικής συμπεριφοράς), ώστε να καθίσταται δυνατός από την κάθε εταιρεία και σε καμία περίπτωση από το Φορέα, ο έλεγχος φερεγγυότητας του υποψήφιου πελάτη σε κάθε νέα αίτηση σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας ή αίτημα φορητότητας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vanni είπε

Δεν είναι το ίδιο πράγμα στον Τειρεσία μπορεί οποισδήποτε του ζητάς δάνειο να ζητήσει την ιστορικότητα σου ως δανειολήπτης και να κρίνει εαν θα σου χορηγήσει δάνειο ή όχι. η Τηλεγνούς δημιουργήθηκε από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αποκλειστικά για αυτές και την προστασία τους από πιστολέρο και δεν παρέχει σε κανέναν άλλο πληροφορίες για τους καταναλωτές.

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών κινητών ηλεκτρονικών επικοινωνιών (εταιρείες κινητών επικοινωνιών), που δραστηριοποιούνται σήμερα στην ελληνική αγορά, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 1/2015 σχετικής θετικής γνωμοδότησης (Αριθ. Πρωτ. Γ/ΕΞ/2148/16-03-2017) και της υπ’ αριθμ. 28/2017 απόφασης (Aριθ. Πρωτ. Γ/ΕΞ/2837/18-05-2015) της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προχώρησαν στη σύσταση της εταιρείας με την επωνυμία «ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ – ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία», με στόχο την προστασία της καταναλωτικής πίστης και συνακόλουθα την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας. Σκοπός της ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ είναι η σύσταση και λειτουργία αρχείου δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς (ασυνέπειας) πελατών των εταιρειών κινητών επικοινωνιών (ΑΦΜ, ΑΔΤ, αριθμός διαβατηρίου/άλλου επίσημου εγγράφου ταυτότητας, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, χώρα έκδοσης, κατηγορία οικονομικής συμπεριφοράς), ώστε να καθίσταται δυνατός από την κάθε εταιρεία και σε καμία περίπτωση από το Φορέα, ο έλεγχος φερεγγυότητας του υποψήφιου πελάτη σε κάθε νέα αίτηση σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας ή αίτημα φορητότητας.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι. Το έχεις γράψει και μόνος σου.

Από κει και πέρα πρέπει να κάνεις αίτηση αν δεν επιθυμείς την διαβίβαση των δεδομένων σου.

Δημοσ.

Η απάντηση ήταν για το ότι η τηλέγνους δεν είναι ίδια με τον τειρεσία όχι τι κάνει ο τερεσίας, και ως εκ τουτου δεν παρέχονται πληροφορίες χρέους σε αυτές στην αίτηση που γίνεται στο gov. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, salvador_ είπε

Ελα μου ντε αυτό αναρωτιέμαι  και εγω.

Δηλαδή  κάνοντας  την αίτηση  αυτομάτως  χάνω το απόρρητο  μου  στο τι χρωστάω  και τι λεφτά έχω , δηλαδή  κάποια  στιγμή  μπορούν  να πούνε κύριε τάδε μου  χρωστάτε  500 ευρώ εδώ εκεί  και παραπέρα  η τα πληρώνετε  άμεσα αλλιώς  το κράτος  δικαίου  θα σας .....

Το απόρρητο αίρεται έναντι τίνος; Έχεις καταλάβει;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, theopan είπε

Το απόρρητο αίρεται έναντι τίνος; Έχεις καταλάβει;

απάντησα για το σχόλιο της Nova   , αλλά μάλλον είναι τρολ. 

διαβάζοντας ξανά οτι αφορά το τρ. απόρρητο και το φορ. απόρρητο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, salvador_ είπε

απάντησα για το σχόλιο της Nova   , αλλά μάλλον είναι τρολ. 

διαβάζοντας ξανά οτι αφορά το τρ. απόρρητο και το φορ. απόρρητο 

Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά: αίρεται το απόρρητο λες (σωστά, έκανα απόπειρα κι εγώ και είδα ότι το αναφέρει ότι θα αρθεί αν προχωρήσω). Από τη στιγμή που θα αρθεί ποιός δικαιούται/αποκτά πρόσβαση και σε ποιά στοιχεία; Ο ΕΦΚΑ στις τυχόν φορολογικές οφειλές ή η ΑΑΔΕ στις τυχόν ασφαλιστικές οφειλές; Αφού έχουν "πάγια" δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά τα στοιχεία!

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
On 15/02/2024 at 20:43, filipprin said:

Στο προγραμα ειναι απλα επιδει η αλλαγη εινα εντός του μηνα περιμενω να ειναι σιγουροι τι χρωσταω και θα σπευσω

σωστα.μπορει πχ να εχει βγει 30 ευρω λογαριασμος αλλα λογω οτι προπληρωνεις και διεκοψες στην μεση του μηνα να σου κοψουν πχ 10 ευρω και να πρεπει να δωσεις 20. αυτο εγινε και σε μενα που αλλαξα προγραμμα.στον επομενο λογαριασμο που μου ηρθε μου ειχαν κοψει 3 ευρω απο αυτο που θα πληρωνω τους επομενους μηνες.ηταν στην ουσια η επιστροφη για αυτο που προπληρωσα στον προηγουμενο λογαριασμο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...