BillyMp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα ! Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω hot spot σε windows 10 ? Βασικά έχω συνέχεια το εξής μήνυμα " Δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε το κινητό hotspot " .
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δεν μας λες όμως λεπτομέρειες. Πως προσπαθείς να κάνεις το hotspot; Αυτό γίνεται σε κινητό και μετά συνδέεις το pc με wifi στο κινητό. Εκτός αν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και προσπαθείς να συνδεθείς στο ίντερνετ με αυτόν τον τρόπο. Αυτό όμως δεν είναι hotspot, αλλά χρησιμοποιείς το κινητό σαν modem για να συνδεθείς.
BillyMp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Μέσο υπολογιστή θέλω να το κάνω με μια tp-link που έχω ασύρματη ποιο πολύ για να επεκτείνω την εμβέλεια στην αυλή κάτω από το σπίτι με το ρούτερ σχεδόν δεν πιάνει .
Aris_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Αν θες να βάλεις usb wifi στο pc και να κάνεις το pc Hotspot θα καις >100watt ενώ με ένα παλιό router το κάνεις ap access point και δεν θα καις τίποτα και θα έχεις καλύτερη κάλυψη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα