Προς το περιεχόμενο

Η Sony προβλέπει ότι θα πουλήσει λιγότερα PlayStation 5 απ' ό,τι προέβλεπε αρχικά

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 hours ago, toxoths73 said:

Το PS5 είναι η τελευταία "παιχνιδομηχανή.. δεν θα την έλεγα εγώ έτσι αλλά άντε" που αγόρασα. Αν βγει PS6 θα το πάρω μόνο αν για να δουλέψει ΔΕΝ χρειάζεται internet, ΔΕΝ χρειάζεται αναβαθμίσεις, ΔΕΝ έχει youtube-spotify-disney-και οτιδήποτε τέτοιο, ΔΕΝ το  μπλοκάρουν όποτε θέλουν αυτοί, ΔΕΝ είναι το cd-dvd-bluray απλός ένα κλειδί που σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το game από κάπου (θέλω το game αυτούσιο μέσα τον δίσκο πχ ps1 ps2 έτσι ώστε αν αποφασίσω να το πουλήσω 5000ευρώ μετά από 30 χρόνια θα το κάνω γιατί ήμουν μάγκας και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και είναι 100% δικό μου όπως και η παιχνιδομηχανή, Ξέρω αυτοί δεν θέλουν τέτοιους πελάτες αλλά εγώ πληρώνω και θέλω να αγοράζω όχι να νοικιάζω.

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά με το ίντερνετ και τα DRMs που υπάρχουν, αυτό που έλεγε ο βλάκας ο Mattrick έγινε. Αν δεν έχει το μηχάνημα σύνδεση, είναι κουτσουρεμένο. Δοκίμασε να παίξεις Gran Turismo ή κάποιο της Sony που έχει always online. Δεν θα περάσεις πολύ καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το PS6 πιθανότατα να μην έχει καν drive. Το physical είναι ουσιαστικά νεκρό 

Να στεναχωρηθώ εγώ??? ίσα ίσα και χάρη τους έκανα με το PS4 και PS5 φτάνει, άλλοι είναι αυτοί που στεναχωριούνται με τις χαμηλές πωλήσεις. Εγώ αυτό που ζητάω το έγραψα αν δεν..... γεια χαραντάν ακόμα ένας λιγότερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, BALABANIS είπε

Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά δε το σκέφτηκα για τόσο πίσω. Και η εποχή του ps4 και του ps3 ήταν πολύ καλύτερες! 
Έχω game pass ultimate αλλά και ps plus premium. ένα σορό παιχνίδια διαθέσιμα. Δε με κρατάει τπτ. Τα βαρέθηκα φίλε. Μπορεί να φταίμε και εμείς…

Ειχα βαρεθεί τα περισσότερα "serious" games εδω και δεκαετία+. Βρήκα το φως μου μέσα στην καραντίνα με το VR / Oculus Quest 1 & wireless PCVR - φοβερό. 

Μετά το βαρέθηκα και αυτό, άσε που  μετά το Half Life Alyx δεν έχει βγεί και τιποτα φοβερό... 

Τα συχρονα παιχνίδια έχουν gameplay ταινίας ή μάλλον σειράς που κρατάει 80 ή 180 ώρες. Πως να το παίξεις αν έχεις και ζωή; Που είναι τα παιχνίδια που σε κρατούσαν απ το 1ο λεπτό, και για όσο ήθελες....

Επεξ/σία από apikoulas

Η αλήθεια πάντως είναι πως, αν δεν θέλεις να παίξεις τα timed exclusives day one, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ps5. Δίνεις κάτι παραπάνω, φτιάχνεις ένα mid gaming pc, και παίζεις απ' όλα.

33 λεπτά πριν, filip123go είπε

Η αλήθεια πάντως είναι πως, αν δεν θέλεις να παίξεις τα timed exclusives day one, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ps5. Δίνεις κάτι παραπάνω, φτιάχνεις ένα mid gaming pc, και παίζεις απ' όλα.

Και pc mid έφτιαξα και πλέον έχω τόσα στα χέρια μου και δε παίζω τπτ. Όλα φαίνονται ίδια, βαρέθηκα να κάνω map clean, σενάρια κοινότυπα και βαρεμάρα. 
Death stranding μπορώ να πω πως μου έβγαλε κάτι (το τερμάτησα ps4) και το returnal που δε το έπαιξα ακόμη κ είπα μα κάνω μια αρχή. Ψάχνω παιχνίδια να μπορώ να παίξω χωρίς να είναι σα να δουλεύω. Όλα θέλουν εργατοώρες 😂

Δε θελουμε 150 ώρες παιχνίδια… χάρτες γεμάτους και ένα σορό μπάμπαλα μέσα να πετάγονται αβέρτα… 

Κραυγη αγωνίας κανόνικα 😂

• Like 2

10 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Και pc mid έφτιαξα και πλέον έχω τόσα στα χέρια μου και δε παίζω τπτ. Όλα φαίνονται ίδια, βαρέθηκα να κάνω map clean, σενάρια κοινότυπα και βαρεμάρα. 
Death stranding μπορώ να πω πως μου έβγαλε κάτι (το τερμάτησα ps4) και το returnal που δε το έπαιξα ακόμη κ είπα μα κάνω μια αρχή. Ψάχνω παιχνίδια να μπορώ να παίξω χωρίς να είναι σα να δουλεύω. Όλα θέλουν εργατοώρες 😂

Δε θελουμε 150 ώρες παιχνίδια… χάρτες γεμάτους και ένα σορό μπάμπαλα μέσα να πετάγονται αβέρτα… 

Σε νιώθω, selection paralysis ή κάτι τέτοιο και στο τέλος δεν παίζω τίποτα. Το μόνο που τερμάτισα τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι Red dead 2 και mario odyssey (το switch το χάρισα σε συγγενικό μου πρόσωπο μετά από αυτό). Και για το death stranding συμφωνώ, κάτι το διαφορετικό αλλά κάποια στιγμή απλά το ξέχασα. 

Νιώθω ότι τίποτα δεν με εντυπωσιάζει πλέον ή θα εντυπωσιαστώ μια φορά στα 5 χρόνια.

35 minutes ago, BALABANIS said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Δοκίμασε το καινούριο prince of Persia (εάν σου αρέσουν τα 2.5D).

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Από την στιγμή που έβγαλε απόθεμα στο 5 και δεν σκότωσε το 4 έχασε το παιχνίδι, δεν έδωσε κίνητρο σε κανένα να αγοράσει το 5, αν τα παιχνίδια από την στιγμή που το απόθεμα έγινε διαθέσιμο έβγαιναν μόνο στο 5 θα είχε της αναμενόμενες πωλήσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...