BALABANIS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, Tlykog είπε Ανήκω και εγώ στην "παλιά" γενιά. Το πρώτο μου παιχνίδι σε pc ήταν πριν από 35 χρόνια. Το φιδάκι σε Amstrad με πράσινη οθόνη. Δεν θέλω να μπω στη λογική του "ποιος την έχει μεγαλύτερη" με άλλους συμφορουμήτες οι οποίοι μπορεί να έχουν παίξει και παλιότερα. Αυτό που γράφω εκπροσωπεί εμένα μόνο. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τα παιχνίδια εξελίχθηκαν και εξελίσσονται. Δε φταίνε τα παιχνίδια που δεν είναι ενδιαφέροντα, φταίμε εμείς. Μεγαλώσαμε και έχοντας παίξει τόσα πολλά παιχνίδια δε μπορεί κάτι να μας συγκινήσει εύκολα. Σε όσα παιχνίδια έδωσα πραγματική ευκαιρία στο τέλος τα ευχαριστήθηκα, ενώ στην αρχή τα βαριόμουν. Δεν αναπολώ ΚΑΘΟΛΟΥ την παλιά εποχή που έπαιζα με pixels και sprites. Μου αρέσουν τα καινούρια παιχνίδια. Έχουν ικανοποιητική ιστορία (τουλάχιστον), όμορφα γραφικά και ήχο και πολύ καλό έως άριστο game play. Τα παλιά είναι αρχαιολογίες που δεν παίζονται σήμερα.Ακόμα και νέα παιχνίδια με παλιά οπτική δεν τα αντέχω. Για να αποδείξω τα παραπάνω προσπάθησα, από νοσταλγία, να παίξω παλιά παιχνίδια και απλά βαρέθηκα. Δεν φταίνε τα παιχνίδια. Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά δε το σκέφτηκα για τόσο πίσω. Και η εποχή του ps4 και του ps3 ήταν πολύ καλύτερες! Έχω game pass ultimate αλλά και ps plus premium. ένα σορό παιχνίδια διαθέσιμα. Δε με κρατάει τπτ. Τα βαρέθηκα φίλε. Μπορεί να φταίμε και εμείς… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brightblade Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, filip123go said: Το ps5 αντιστοιχεί σε ένα mid range gaming pc αυτή τη στιγμή (μπορεί και λίγο πιο κάτω). Μην ξεχνάμε, βγήκε 2020 και έχουμε 2024. Όχι, πιο κάτω Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από brightblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Αν ρίξει την τιμή θα τα πιάσει Αν δεν τα πιάσει,η χασούρα θα βγει από την υψηλή τιμή 300€ έπρεπε να είναι το σλιμ χωρίς το optical drive αυτή την στιγμή και 50€ να πωλείται το drive σαν περιφερειακό 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaneDi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλά οταν βγεί το bundle με gta6 τα λέμε πάλι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το PS5 είναι η τελευταία "παιχνιδομηχανή.. δεν θα την έλεγα εγώ έτσι αλλά άντε" που αγόρασα. Αν βγει PS6 θα το πάρω μόνο αν για να δουλέψει ΔΕΝ χρειάζεται internet, ΔΕΝ χρειάζεται αναβαθμίσεις, ΔΕΝ έχει youtube-spotify-disney-και οτιδήποτε τέτοιο, ΔΕΝ το μπλοκάρουν όποτε θέλουν αυτοί, ΔΕΝ είναι το cd-dvd-bluray απλός ένα κλειδί που σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το game από κάπου (θέλω το game αυτούσιο μέσα τον δίσκο πχ ps1 ps2 έτσι ώστε αν αποφασίσω να το πουλήσω 5000ευρώ μετά από 30 χρόνια θα το κάνω γιατί ήμουν μάγκας και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και είναι 100% δικό μου όπως και η παιχνιδομηχανή, Ξέρω αυτοί δεν θέλουν τέτοιους πελάτες αλλά εγώ πληρώνω και θέλω να αγοράζω όχι να νοικιάζω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Sony προβλεception δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου * shocked Pikachu * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μόνο mame32 ρε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 hours ago, toxoths73 said: Το PS5 είναι η τελευταία "παιχνιδομηχανή.. δεν θα την έλεγα εγώ έτσι αλλά άντε" που αγόρασα. Αν βγει PS6 θα το πάρω μόνο αν για να δουλέψει ΔΕΝ χρειάζεται internet, ΔΕΝ χρειάζεται αναβαθμίσεις, ΔΕΝ έχει youtube-spotify-disney-και οτιδήποτε τέτοιο, ΔΕΝ το μπλοκάρουν όποτε θέλουν αυτοί, ΔΕΝ είναι το cd-dvd-bluray απλός ένα κλειδί που σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το game από κάπου (θέλω το game αυτούσιο μέσα τον δίσκο πχ ps1 ps2 έτσι ώστε αν αποφασίσω να το πουλήσω 5000ευρώ μετά από 30 χρόνια θα το κάνω γιατί ήμουν μάγκας και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και είναι 100% δικό μου όπως και η παιχνιδομηχανή, Ξέρω αυτοί δεν θέλουν τέτοιους πελάτες αλλά εγώ πληρώνω και θέλω να αγοράζω όχι να νοικιάζω. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το PS6 πιθανότατα να μην έχει καν drive. Το physical είναι ουσιαστικά νεκρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Άσχημη κονσόλα και το χειριστήριο το μεγαλώσανε και δεν είναι ποια πρακτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, BALABANIS είπε Η γενιά που περισσότερο ασχολουμασταν με βλακείες, παρά με το να παίζουμε. Ακόμη κούφια πάει. Τρομερή ποσότητα παιχνιδιων παντου, λίγη η ποιότητα. Δωστε νεες ιδέες. Μπουχτισαμε στα ιδια. Μου λείπει ενα παιχνιδι να περιμένω να σχολάσω για να το παίξω. Δεν έχει μειωθεί μόνο η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των παιχνιδιών. Σύγκρινε πόσο συχνά έβγαζαν παιχνίδια τα μεγάλα studio τις γενιές του PS2/PS3 και πόσο τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Πονάει και αυτό το ps plus που για να αξίζει ζητάει 150€ το χρόνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 hours ago, TutaKachun said: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το PS6 πιθανότατα να μην έχει καν drive. Το physical είναι ουσιαστικά νεκρό Το προσπαθούν, αλλά δεν τους έχει κάτσει ακόμα. Αν δεις πωλήσεις μόνο των digital κονσολών, είναι πολύ κάτω. Και με το δίκιο τους δεν τους εμπιστεύονται οι καταναλωτές, γιατί μια μέρα, απλά κλείνουν τους σέρβερ και τρέχα-γυρευε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkwolf8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Striker4 είπε Κάτσε να βγει το gta και τα ξαναλέμε όταν στο 95% των υπολογιστών δεν θα παίζει. Γιατι νομιζεις οτι βγαινει ps5 pro και ακουγεται ηδη και νεο xbox.Δεν θα σηκωσει αυτον τον τιτλο οι σημερινες κονσολες θα ειναι σαν νεο cyberpunk.Και εκει να δεις νεο καπελο της ταξεως 700 ευρω για την νεα κοσνολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ram Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ίσως ο Spider-Man κρατάει τους gamers τόσο απασχολημένους, που ξέχασαν να πατήσουν το "αγοράστε τώρα"... 😆😅 Η Sony πούλησε λιγότερα PS5, αλλά κερδίζει με τα "άλλα τμήματα" - τουλάχιστον κάπως να κρατάει τα ρεκόρ!🤑 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα