theopan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 12 ώρες πριν, elgol είπε Δηλαδη μπορουσες να κυκλοφορησεις τζαμπα 2 μηνες το 24 το αυτοκινητο και μετα να το βαλεις σε ακινησια; Ναι. Γιατί σε παραξενεύει αυτό; Αφού αν αποφασίσεις να το θέσεις σε κίνηση για τους υπόλοιπους 10 μήνες ολόκληρα τα τέλη 12 μηνών θα πληρώσεις.
Elpadron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Ανελαβε δικηγορος(οχι της εταιρειας) το ολο ζητημα ωστε να αποζημιωθω κλπ,επομενως μου ζητηθηκε να τα πληρωσω για να ειμαι καλυμμενος,οποτε λυθηκε η απορια,ευχαριστω πολυ παντως!! 1
Nabuko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Elpadron είπε Ανελαβε δικηγορος(οχι της εταιρειας) το ολο ζητημα ωστε να αποζημιωθω κλπ,επομενως μου ζητηθηκε να τα πληρωσω για να ειμαι καλυμμενος,οποτε λυθηκε η απορια,ευχαριστω πολυ παντως!! Ότι να ναι ο δικηγόρος. Τζάμπα τα λεφτά 2
theopan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Elpadron είπε Ανελαβε δικηγορος(οχι της εταιρειας) το ολο ζητημα ωστε να αποζημιωθω κλπ,επομενως μου ζητηθηκε να τα πληρωσω για να ειμαι καλυμμενος,οποτε λυθηκε η απορια,ευχαριστω πολυ παντως!! Τι ανοησίες είναι αυτές; Τι σημαίνει "να είσαι καλυμμένος"; Το αυτοκίνητο είναι περιουσιακό σου στοιχείο, δεν είναι κυκλοφορήσιμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε, συνεπώς το βγάζεις σε ακινησία. Γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ακίνητο! Αν και όταν καταστεί ικανό για εκ νέου κυκλοφορία ή χρειαζόταν να μεταβιβαστεί ή δεν ξέρω τι άλλο θα απαιτούσε πληρωμή των τελών του 2024 τότε και μόνο τότε θα το έβγαζες από ακινησία και θα πλήρωνες τα τέλη! Απορώ ειλικρινά! 2
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 5 hours ago, Elpadron said: Ανελαβε δικηγορος(οχι της εταιρειας) το ολο ζητημα ωστε να αποζημιωθω κλπ,επομενως μου ζητηθηκε να τα πληρωσω για να ειμαι καλυμμενος,οποτε λυθηκε η απορια,ευχαριστω πολυ παντως!! Αν σου είναι εύκολο γράψε πως λέγεται ο δικηγόρος για να ξέρουμε ώστε να μην τον προτιμήσουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα