Elpadron Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλημερα σε ολους,συγνωμη για τυχον αν ειναι χαζη η απορια.Δυστυχως στις 2/2 ειχα ενα σοβαρο τροχαιο ατυχημα με υπαιτιοτητα του αλλου οδηγου.Το αυτοκινητο μου απο πρωτη γνωματευση και απο τον φανοποιο-μηχανικο και πραγματογνωμονα της αλλης εταιρειας εχει βγει για ολικη καταστροφη.Λογω καποιων οικονομικων θεμάτων δεν ειχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία λήγουν αυτόν τον μήνα.Εχω ρωτησει την δικη μου ασφαλιστικη,εχω ρωτησει την ασφαλιστικη του υπαίτιου,εχω ρωτησει την τροχαια και απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν.Εχει τυχει ποτε σε καποιον; Εχει καποιος αποψη σε αυτο το θεμα,καποια απαντηση; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ποια ειναι η ερώτηση;Αν θα πληρώσεις τέλη; Μόλις τώρα, Elpadron είπε Καλημερα σε ολους,συγνωμη για τυχον αν ειναι χαζη η απορια.Δυστυχως στις 2/2 ειχα ενα σοβαρο τροχαιο ατυχημα με υπαιτιοτητα του αλλου οδηγου.Το αυτοκινητο μου απο πρωτη γνωματευση και απο τον φανοποιο-μηχανικο και πραγματογνωμονα της αλλης εταιρειας εχει βγει για ολικη καταστροφη.Λογω καποιων οικονομικων θεμάτων δεν ειχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία λήγουν αυτόν τον μήνα.Εχω ρωτησει την δικη μου ασφαλιστικη,εχω ρωτησει την ασφαλιστικη του υπαίτιου,εχω ρωτησει την τροχαια και απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν.Εχει τυχει ποτε σε καποιον; Εχει καποιος αποψη σε αυτο το θεμα,καποια απαντηση; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μάλλον σου διαφεύγει ότι αυτό το μήνα δεν λήγει μόνο η διορία πληρωμής των τελών του 2024, αλλά και η διορία για τη θέση σε ακούσια ακινησία, αν μπει σε ακινησία μέχρι 29/02 δεν θα χρειαστεί να τα πληρώσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το ότι έχει βγεί σε ολική δεν το ξέρει η εφορία, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το δηλώσεις, το πιο γρήγορο είναι να το δηλώσεις ακινησία που γίνεται ηλεκτρονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Για να αποζημιωθείς θα σου ζητήσουν να το αποσύρεις,άρα θα πρέπει να έχεις πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας,η ακινησία θα πρέπει να είναι ηλεκτρονική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elpadron Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια ειναι η ερώτηση;Αν θα πληρώσεις τέλη; η ερωτηση ειναι ναι αν πληρωνω τελη Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Για να αποζημιωθείς θα σου ζητήσουν να το αποσύρεις,άρα θα πρέπει να έχεις πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας,η ακινησία θα πρέπει να είναι ηλεκτρονική. επομενως εννοεις οτι θα πρεπει να δηλωσω ηλεκτρονικα ακινησια,να πληρωσω κανονικα τελη ωστε να το αποσυρω αργοτερα; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το θέτεις σε ακινησία και τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Elpadron said: επομενως εννοεις οτι θα πρεπει να δηλωσω ηλεκτρονικα ακινησια,να πληρωσω κανονικα τελη ωστε να το αποσυρω αργοτερα; ευχαριστω Δεν ξέρω τι εννοεί, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω για να γλιτώσεις τα τέλη πρέπει να το βάλεις σε ακινησία (εννοείται ηλεκτρονικά, πλέον μόνο έτσι γίνεται) μέχρι τέλος του Φλεβάρη. Αν το κάνεις έτσι τότε τέλη θα χρειαστεί να πληρώσεις μόνο εφόσον το ξανακυκλοφορήσεις, για να το αποσύρεις δεν χρειάζεται να πληρωθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Elpadron είπε η ερωτηση ειναι ναι αν πληρωνω τελη επομενως εννοεις οτι θα πρεπει να δηλωσω ηλεκτρονικα ακινησια,να πληρωσω κανονικα τελη ωστε να το αποσυρω αργοτερα; ευχαριστω εννοώ αυτό που γράφω.Δεν γράφω κάπου να πληρώσεις τέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Αφού για 2 μήνες το αμάξι βρισκόταν σε κίνηση (2/2 είπες έγινε το τροχαίο) τότε πρέπει να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας για 2 μήνες και μετά να το θέσεις σε ακινησία ηλεκτρονικά. Για να μην έχεις και θέματα μη καταβολής τελών 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, Psycho13 είπε Αφού για 2 μήνες το αμάξι βρισκόταν σε κίνηση (2/2 είπες έγινε το τροχαίο) τότε πρέπει να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας για 2 μήνες και μετά να το θέσεις σε ακινησία ηλεκτρονικά. Για να μην έχεις και θέματα μη καταβολής τελών Δεν ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho13 είπε Αφού για 2 μήνες το αμάξι βρισκόταν σε κίνηση (2/2 είπες έγινε το τροχαίο) τότε πρέπει να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας για 2 μήνες και μετά να το θέσεις σε ακινησία ηλεκτρονικά. Για να μην έχεις και θέματα μη καταβολής τελών Όχι. Μαζί με την παράταση για την καταβολή τελών δόθηκε ισόχρονη παράταση και για τη θέση σε ακινησία. Τέλη υποχρεούται να πληρώσει -αυτή τη στιγμή που μιλάμε και γενικά μετά τη 1/1/2024- μόνο όποιος θέλει να μεταβιβάσει. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δηλαδη μπορουσες να κυκλοφορησεις τζαμπα 2 μηνες το 24 το αυτοκινητο και μετα να το βαλεις σε ακινησια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2 hours ago, elgol said: Δηλαδη μπορουσες να κυκλοφορησεις τζαμπα 2 μηνες το 24 το αυτοκινητο και μετα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να το βαλεις σε ακινησια; Έτσι ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, elgol είπε Δηλαδη μπορουσες να κυκλοφορησεις τζαμπα 2 μηνες το 24 το αυτοκινητο και μετα να το βαλεις σε ακινησια; Τεράστια ζημια το ελληνικό κρατος, να δω που θα βρει τοσα λεφτά να συμπληρώσει το κενό 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα