koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, Vasilis T 92 said: Πώς μπορώ να αγοράσω χώρο; Πάτα στο λογαριασμό σου εκει που λεει Get more storage.
Vasilis T 92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Πάτα στο λογαριασμό σου εκει που λεει Get more storage. Το έχω στα ελληνικά από την εφαρμογή
koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Vasilis T 92 said: Το έχω στα ελληνικά από την εφαρμογή Πατα πανω δεξια στην εικονα σου και μετα κατω κατω λεει " απόκτησε περισσοτερο χωρο" Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από koutsis
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Vasilis T 92 είπε Το έχω στα ελληνικά από την εφαρμογή Μάλλον τρολαρεις αλλά θα σου απαντήσω, στα ελληνικά από την εφαρμογή (αποκτήστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης). 1 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, chios είπε Μάλλον τρολαρεις αλλά θα σου απαντήσω, στα ελληνικά από την εφαρμογή (αποκτήστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης). Όχι δεν τρολλάρω.Έχω κάποιο διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα μου στην Cosmote μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να πληρώσω;
Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εκεί που λέει Απόκτηστε 1ΤΒ ο καθένας για έως 6 χρήστες. Τι εννοεί ακριβώς;; Και πως λειτουργεί αυτό; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από Vasilis T 92
Sablj Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Ότι μπορείς να το μοιραστείς με άλλα 5 άτομα, και να έχετε ο καθένας από 1ΤΒ στο OneDrive
Vasilis T 92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sablj είπε Ότι μπορείς να το μοιραστείς με άλλα 5 άτομα, και να έχετε ο καθένας από 1ΤΒ στο OneDrive Το κατάλαβα αυτό αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό; Επίσης γίνεται να έχω μόνο εγώ συνολικά 6TB αποθηκευτικό χώρο διαθέσιμο;; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από Vasilis T 92
Sablj Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Vasilis T 92 said: Το κατάλαβα αυτό αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό; Επίσης γίνεται να έχω μόνο εγώ συνολικά 6TB αποθηκευτικό χώρο διαθέσιμο;; Αυτός που αγόρασε την συνδρομή, προσκαλεί σαν "family members" τα υπόλοιπα άτομα. Όχι δεν μπορείς να έχεις 6ΤΒ σαν ενιαιο χώρο. Μπορείς να φτιάξεις άλλα 5 account και να έχεις 1TB/account 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Sablj είπε Αυτός που αγόρασε την συνδρομή, προσκαλεί σαν "family members" τα υπόλοιπα άτομα Πώς γίνεται αυτό; Φαντάζομαι ότι ο κάθε ένας θα έχει το δικό του cloud ξεχωριστά σωστά; 5 λεπτά πριν, Sablj είπε Όχι δεν μπορείς να έχεις 6ΤΒ σαν ενιαιο χώρο. Μπορείς να φτιάξεις άλλα 5 account και να έχεις 1TB/account Άρα το Max ενιαίου χώρου είναι το 1TB σωστά;;
Sablj Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Vasilis T 92 said: Πώς γίνεται αυτό; Φαντάζομαι ότι ο κάθε ένας θα έχει το δικό του cloud ξεχωριστά σωστά; Σωστά 5 minutes ago, Vasilis T 92 said: Άρα το Max ενιαίου χώρου είναι το 1TB σωστά;; Σωστά 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Πώς προσκαλώ κάποιον σαν "family members";;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα