Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Για πολλούς λόγους, θα ήθελα να κλείσω τον λογαριασμό μου και την πιστωτική μου στην Πειραιώς.

Με ενημέρωσαν από την τράπεζα ότι δε γίνεται να αποπληρώσω το υπόλοιπο δόσεων που εχω στην πιστωτική κάρτα και να τα κλείσω όλα, και οτι θα πρέπει να έχω "πάρε-δωσε" μαζί τους μέχρι να τελειώσουν οι δόσεις.

Μου ακούγεται πολύ περίεργο και αναζητώ επιβεβαίωση.

Έχει κάποιος εμπειρία; Υπάρχει κάποιος τρόπος να λήξω τα πάντα μαζί τους;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

ξεχρέωσε οτι χρωστάς

Ναι μου είπαν οτι δε γίνεται να πληρώσω όλο το χρέος και να κλείσει. Πρέπει αναγκαστικά να περάσουν οι μήνες και να πληρώνω μήνα μήνα.

Δημοσ.
14 minutes ago, .ioannis said:

Καλησπέρα σε όλους,

Για πολλούς λόγους, θα ήθελα να κλείσω τον λογαριασμό μου και την πιστωτική μου στην Πειραιώς.

Με ενημέρωσαν από την τράπεζα ότι δε γίνεται να αποπληρώσω το υπόλοιπο δόσεων που εχω στην πιστωτική κάρτα και να τα κλείσω όλα, και οτι θα πρέπει να έχω "πάρε-δωσε" μαζί τους μέχρι να τελειώσουν οι δόσεις.

Το τι ισχύει στην πραγματικότητα δεν συμβαδίζει πάντα με το τι φαίνεται σε μας λογικό.

Μπορείς αν θέλεις να βάλεις στην κάρτα το σύνολο των δόσεων ώστε κάθε δόση να πληρώνεται χωρίς να ασχολείσαι, δεν μπορείς όμως να αλλάξεις την ημερομηνία πληρωμής της κάθε δόσης, οπότε αναγκαστικά η κάρτα πρέπει να είναι ενεργή μέχρι να τελειώσουν οι δόσεις.

Δημοσ.

Όχι, μπορει να πληρώνει δόσεις και σε ανενεργή κάρτα. Στη Eurobank πάντως γίνεται κανονικότατα. Διακόπτεις την κάρτα (για να μη χρεωθείς συνδρομή π.χ.) και οι δόσεις πέφτουν μέχρι να τελειώσουν. Και νομίζω γίνεται και στην Πειραιώς, γιατί έκοψα πρόσφατα μια University και η τελευταία δόση μιας αγοράς μου έπεσε την προκαθορισμένη ημερομηνία

Δημοσ.

ωρίμανση δόσεων λέγεται αυτό που θέλεις να κάνεις με την πιστωτική σου, αλλά δυστυχώς δεν το παρέχουν όλες οι τράπεζες. Για παράδειγμα alpha bank και Πειραιώς, δεν παρέχουν αυτήν την υπηρεσία δυστυχώς.

Δημοσ.
16 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Όχι, μπορει να πληρώνει δόσεις και σε ανενεργή κάρτα. Στη Eurobank πάντως γίνεται κανονικότατα. Διακόπτεις την κάρτα (για να μη χρεωθείς συνδρομή π.χ.) και οι δόσεις πέφτουν μέχρι να τελειώσουν. Και νομίζω γίνεται και στην Πειραιώς, γιατί έκοψα πρόσφατα μια University και η τελευταία δόση μιας αγοράς μου έπεσε την προκαθορισμένη ημερομηνία

Άλλο η "διακοπή της κάρτας" που περιγράφεις, και άλλο αυτό που θέλει να κάνει ο ts δλδ να κλείσει τα πάντα, να μην έχει καν customer id στην Πειραιώς.

Ωρίμανση δόσεων η eurobank υποστηρίζει, η Πειραιώς όχι.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άλλο η "διακοπή της κάρτας" που περιγράφεις, και άλλο αυτό που θέλει να κάνει ο ts δλδ να κλείσει τα πάντα, να μην έχει καν customer id στην Πειραιώς.

Μάντεψε γιατι θελω να φύγω απο τη Πειραιώς, εντάξει το περίμενα. Ακόμη πιστεύω οτι θα υπάρχει κάποιος τρόπος πάντως... Ευχαριστώ !

Δημοσ.
Just now, .ioannis said:

Μάντεψε γιατι θελω να φύγω απο τη Πειραιώς, εντάξει το περίμενα. Ακόμη πιστεύω οτι θα υπάρχει κάποιος τρόπος πάντως... Ευχαριστώ !

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι, αν θες πες εσύ. Και ναι, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το γνωρίζω, σχολίασα το "η κάρτα πρέπει να είναι ενεργή μέχρι να τελειώσουν οι δόσεις". 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/2/2024 στις 11:36 ΠΜ, .ioannis είπε

Καλησπέρα σε όλους,

μπορεις να ξεπληρωσεις ολο το ποσο που χρωστας και κλεινεις την πιστωτικη σου ... σαφως με ενα μικρο κοστος αφου θα την κλεισεις τουλαχιστον πριν 15 ετη πληρωνες κατι 25 ευρω θυμαμε και πληρωσα ολο το ποσο και εκοψα και την πιστωτικη μπροστα τους και υπεγραψα. μιλησες με λαθος υπαλληλο που δεν γνωριζει τιποτα . απευθυνσου σε προισταμενο της πειραιος εισαι πελατης και θα πρεπει να σε σεβονται !

Δημοσ.
23 ώρες πριν, allure_boy είπε

απευθυνσου σε προισταμενο της πειραιος εισαι πελατης και θα πρεπει να σε σεβονται !

Στην Πειραιώς ειδικά...ψώνισες από σβέρκο. Παρέδωσα πιστωτική, καταστράφηκε μπροστά μου αλλά η συνδρομή παρακρατήθηκε κανονικά,παρά τα e-mail και οι διαμαρτυρίες στα κεντρικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, northjohn είπε

Στην Πειραιώς ειδικά...ψώνισες από σβέρκο. Παρέδωσα πιστωτική, καταστράφηκε μπροστά μου αλλά η συνδρομή παρακρατήθηκε κανονικά,παρά τα e-mail και οι διαμαρτυρίες στα κεντρικά.

φυσικα σου κρατησαν την συνδρομη γιατι πολυ απλα ειχε εκδοθει ηδη ... γενικα η τραπεζες θα κανουν πολλες αλλαγες σε αμεσο μελλον και τα παντα θα τα πληρωνουμε ...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, allure_boy είπε

φυσικα σου κρατησαν την συνδρομη γιατι πολυ απλα ειχε εκδοθει ηδη

Καθόλου φυσικό δεν ήταν. Κάθε τρίτη χρονιά χρεώνανε συνδρομή, πήγαινα σε ένα κατάστημα, απαιτούσα την επιστροφή, μιλούσαν τηλεφωνικά με τα κεντρικά, μιλούσα κι εγώ μαζί τους  και μου πιστώνανε στον επόμενο λογαριασμό το ποσό που είχαν παρακρατήσει .Στην τελευταία χρέωση είχε προηγηθεί σύνδεση της πιστωτικής με τον λογαριασμό για άμεση πληρωμή ΜΕΓΑ λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκαν τα λαμόγια.

Έχασα 30€ (ή 25€ δεν θυμάμαι ακριβώς) και αυτοί χάσανε έναν φερέγγυο πελάτη, τις  προμήθειες που θα εισέπρατταν από τις αγορές μου (άνω των 10.000€ αγορές σε βάθος 12ετίας) και το κυριότερο τους τόκους του στεγαστικού που πήρα από αλλού.

20 ώρες πριν, allure_boy είπε

γενικα η τραπεζες θα κανουν πολλες αλλαγες σε αμεσο μελλον και τα παντα θα τα πληρωνουμε ...

Τα όσα περιγράφω είναι 12 χρόνια πίσω, φαντάσου τι θα γίνει στο μέλλον όπως λες με την προστασία που απολαμβάνουμε από την κυβέρνηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...