kostis444t Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vassar είπε από όσο γνωρίζω καίγεται και το φέρετρο μαζί, για αυτό το λόγο το φέρετρο δεν είναι γυαλιστερό αλλά έχει ένα μάτ χρώμα για να μήν έχει χημικές ουσίες. εγω εγραψα ακριβώς οτι μου ειπαν η μάνα και η κόρη -ουτε μπροστά ημουν για να ξέρω ακριβώς την διαδικασία αποτέφρωσης ,κάπου διάβασα οτι για τα κόκκαλα υπάρχουν 2 τρόποι για να γίνουν στάχτη ,ο ενας με κονιορτοποίηση και ο αλλος με κάψιμο σε πολυ υψηλή θερμοκρασία (oπως τους ειπε το γραφείο για τον δικό τους ανθρωπο και ισως γι αυτό ανέβηκε η τιμή στα υψη ) τώρα το βρήκα εδώ το διάβασα https://pachoumis.gr/ypiresies/ypiresies-kafsis-oston/ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από kostis444t
dimigar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αποτέφρωσα τα οστά των γονέων μου πριν 1,5 μήνα. 500€ και των δύο. Πήγα με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών και με το αυτοκίνητό του και μείναμε περίπου 3 ώρες στο αποτεφρωτήριο. Τα οστά τα έβγαλαν από τα κασελάκια και τα τοποθέτησαν σε χάρτινες κούτες. Το αποτεφρωτήριο πήρε 300€. Τα υπόλοιπα 200€ το γραφείο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από dimigar
JakeKaufman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 On 16/02/2024 at 00:39, kostis444t said: ΟΧΙ δεν καίγεται μαζί το φέρετρο , τον βάζουν εντελώς γυμνό τον θανόντα στον κλίβανο (πρώτα καίγεται η σάρκα και μετά τα κόκκαλα απ οπου βγαίνει και η στάχτη ...,) αφου ηταν παρούσα η κυρία με την κόρη της στο συμβάν που γράφω και ειδαν ολη την διαδικασία ,μα ακριβώς το φέρετρο το καβάτζωσαν με το ετσι θέλω ....για τον επόμενο/η ,δηλ. πλήρωσαν 1.300 ευρώ κερατιάτικα για τον πάνε στη ριτσώνα μέσα στο φέρετρο και μετά το πήρε πίσω το γραφείο τελετών 19 hours ago, kostis444t said: εγω εγραψα ακριβώς οτι μου ειπαν η μάνα και η κόρη -ουτε μπροστά ημουν για να ξέρω ακριβώς την διαδικασία αποτέφρωσης ,κάπου διάβασα οτι για τα κόκκαλα υπάρχουν 2 τρόποι για να γίνουν στάχτη ,ο ενας με κονιορτοποίηση και ο αλλος με κάψιμο σε πολυ υψηλή θερμοκρασία (oπως τους ειπε το γραφείο για τον δικό τους ανθρωπο και ισως γι αυτό ανέβηκε η τιμή στα υψη ) τώρα το βρήκα εδώ το διάβασα https://pachoumis.gr/ypiresies/ypiresies-kafsis-oston/ Αφού δεν ήσουν μπροστά, κακώς το παίζεις τόσο σίγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα