Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, salvador_ είπε

Αφού έχεις  χρήματα  γιατί δεν πήρες και καλύτερο;

Πόσα χιλιόμετρα  έχεις κάνει  από τότε π το πήρες; και δεν μ φαίνεται  περίεργο 

Έλα hot θα το κάνουμε  το θέμα σου!

1050 Km

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, salvador_ είπε

Αφού έχεις  χρήματα  γιατί δεν πήρες κάτι καλύτερο;

Πόσα χιλιόμετρα  έχεις κάνει  από τότε π το πήρες; και δεν μ φαίνεται  περίεργο 

Έλα hot εγινε το θέμα σου!

ρε φίλε βρήκα ένα αμάξι μου άρεσε το πήρα... είχα να διαθέσω ένα άλφα ποσό και θα διαθέσω όσα άλλα χρειάζονται... άλλωστε δουλεύω..

6 λεπτά πριν, salvador_ είπε

5 σελίδες  φτάσαμε!

άστα.. απλά κάποια στιγμή τρολλαρες και εγώ ήθελα να μιλήσω σοβαρά...

Δημοσ.

καλορίζικο κ καλοτάξιδο

βρες το βιβλίο συντήρησης κ δες κάθε πότε χρειάζεται σερβις κλπ κ κάθε πότε ιμάντα χρονισμού

βρες σωστό μάστορα, κ έχε κ ένα 1lt λάδι 5-30 στο πορτ μπαγκάζ σου

εννοείται δίσκο πλατό ΔΕΝ αλλάζεις αν δεν πατινάρεις

αν κάηκε πολλαπλασιαστής θα το καταλάβεις, θα χάσεις ιπποδύναμη κ μπορεί ο κινητήρας να "κλωτσάει" ακόμα κ στο ρελαντί. εγώ έχω ibiza του 07, τακτικότατος με τα service κ δεν είχα σοβαρό θέμα ποτέ. Που κ που η πίσω αριστερά λάμπα όταν φρενάρω δεν ανάβει κ έχω προσέξει κ σε πολλά ibza το ίδιο....  και αν σε 3-4 πατήματα δεν ανάψει, τότε ανάβει λαμπάκι μπροστά. Δεν είναι (σε μένα) η φούσκα του φρένου, είναι η πλακέτα...   αλλά αναβουν το δεξί κ το πάνω 100% οπότε μικρό το κακό.

να το ευχαριστηθείς χωρίς υπερβολές, δεν είναι τρένο, αυτοκίνητο είναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

καλορίζικο κ καλοτάξιδο

βρες το βιβλίο συντήρησης κ δες κάθε πότε χρειάζεται σερβις κλπ κ κάθε πότε ιμάντα χρονισμού

βρες σωστό μάστορα, κ έχε κ ένα 1lt λάδι 5-30 στο πορτ μπαγκάζ σου

εννοείται δίσκο πλατό ΔΕΝ αλλάζεις αν δεν πατινάρεις

αν κάηκε πολλαπλασιαστής θα το καταλάβεις, θα χάσεις ιπποδύναμη κ μπορεί ο κινητήρας να "κλωτσάει" ακόμα κ στο ρελαντί. εγώ έχω ibiza του 07, τακτικότατος με τα service κ δεν είχα σοβαρό θέμα ποτέ. Που κ που η πίσω αριστερά λάμπα όταν φρενάρω δεν ανάβει κ έχω προσέξει κ σε πολλά ibza το ίδιο....  και αν σε 3-4 πατήματα δεν ανάψει, τότε ανάβει λαμπάκι μπροστά. Δεν είναι (σε μένα) η φούσκα του φρένου, είναι η πλακέτα...   αλλά αναβουν το δεξί κ το πάνω 100% οπότε μικρό το κακό.

να το ευχαριστηθείς χωρίς υπερβολές, δεν είναι τρένο, αυτοκίνητο είναι

καλησπέρα φίλε μου . Το βιβλίο συντήρησης το έχω βρει . είχε αλλάξει ιμάντα πριν 68.000 Km

5-30 ή 10-40?

Επεξ/σία από Vassilis_Pyrgos
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...