Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, salvador_ είπε Αφού έχεις χρήματα γιατί δεν πήρες και καλύτερο; Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει από τότε π το πήρες; και δεν μ φαίνεται περίεργο Έλα hot θα το κάνουμε το θέμα σου! 1050 Km
salvador_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Vassilis_Pyrgos είπε 1050 Km 5 σελίδες φτάσαμε!
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, salvador_ είπε Αφού έχεις χρήματα γιατί δεν πήρες κάτι καλύτερο; Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει από τότε π το πήρες; και δεν μ φαίνεται περίεργο Έλα hot εγινε το θέμα σου! ρε φίλε βρήκα ένα αμάξι μου άρεσε το πήρα... είχα να διαθέσω ένα άλφα ποσό και θα διαθέσω όσα άλλα χρειάζονται... άλλωστε δουλεύω.. 6 λεπτά πριν, salvador_ είπε 5 σελίδες φτάσαμε! άστα.. απλά κάποια στιγμή τρολλαρες και εγώ ήθελα να μιλήσω σοβαρά...
Kthulhou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 καλορίζικο κ καλοτάξιδο βρες το βιβλίο συντήρησης κ δες κάθε πότε χρειάζεται σερβις κλπ κ κάθε πότε ιμάντα χρονισμού βρες σωστό μάστορα, κ έχε κ ένα 1lt λάδι 5-30 στο πορτ μπαγκάζ σου εννοείται δίσκο πλατό ΔΕΝ αλλάζεις αν δεν πατινάρεις αν κάηκε πολλαπλασιαστής θα το καταλάβεις, θα χάσεις ιπποδύναμη κ μπορεί ο κινητήρας να "κλωτσάει" ακόμα κ στο ρελαντί. εγώ έχω ibiza του 07, τακτικότατος με τα service κ δεν είχα σοβαρό θέμα ποτέ. Που κ που η πίσω αριστερά λάμπα όταν φρενάρω δεν ανάβει κ έχω προσέξει κ σε πολλά ibza το ίδιο.... και αν σε 3-4 πατήματα δεν ανάψει, τότε ανάβει λαμπάκι μπροστά. Δεν είναι (σε μένα) η φούσκα του φρένου, είναι η πλακέτα... αλλά αναβουν το δεξί κ το πάνω 100% οπότε μικρό το κακό. να το ευχαριστηθείς χωρίς υπερβολές, δεν είναι τρένο, αυτοκίνητο είναι 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Kthulhou είπε καλορίζικο κ καλοτάξιδο βρες το βιβλίο συντήρησης κ δες κάθε πότε χρειάζεται σερβις κλπ κ κάθε πότε ιμάντα χρονισμού βρες σωστό μάστορα, κ έχε κ ένα 1lt λάδι 5-30 στο πορτ μπαγκάζ σου εννοείται δίσκο πλατό ΔΕΝ αλλάζεις αν δεν πατινάρεις αν κάηκε πολλαπλασιαστής θα το καταλάβεις, θα χάσεις ιπποδύναμη κ μπορεί ο κινητήρας να "κλωτσάει" ακόμα κ στο ρελαντί. εγώ έχω ibiza του 07, τακτικότατος με τα service κ δεν είχα σοβαρό θέμα ποτέ. Που κ που η πίσω αριστερά λάμπα όταν φρενάρω δεν ανάβει κ έχω προσέξει κ σε πολλά ibza το ίδιο.... και αν σε 3-4 πατήματα δεν ανάψει, τότε ανάβει λαμπάκι μπροστά. Δεν είναι (σε μένα) η φούσκα του φρένου, είναι η πλακέτα... αλλά αναβουν το δεξί κ το πάνω 100% οπότε μικρό το κακό. να το ευχαριστηθείς χωρίς υπερβολές, δεν είναι τρένο, αυτοκίνητο είναι καλησπέρα φίλε μου . Το βιβλίο συντήρησης το έχω βρει . είχε αλλάξει ιμάντα πριν 68.000 Km 5-30 ή 10-40? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Vassilis_Pyrgos
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε ε εντάξει δεν πήρα Toyota τι να κάνουμε τώρα; Μην ακούς 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Μην ακούς εγώ τα λάθη μου εγώ και τα σωστά μου 1
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε 5-30 ή 10-40? Το μανουαλ τί λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις