Maurikycli Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε δουλεύει; Αστέρι είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Αστέρι είναι! αυτά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Φίλε πες μας για το Ibiza οδηγική εμπειρία. Καλορίζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Αστέρι είναι! Δεν το έπαιρναν στην ανακύκλωση και το έστειλες σε τροχιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν το έπαιρναν στην ανακύκλωση και το έστειλες σε τροχιά; Σε ακινησια ειπε, Μαλλον κοτέτσι το εκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Ιερόσυλοι! 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Ο φίλε καλορίζικο το εργαλείο! Είμαι περίεργος να δω πόσες σελίδες θα φτάσει το topic. Service έκανες; σετ Ιμάντα χρονισμού τσέκαρες ποτέ είχε αλλαχθεί τελευταία φορά; Βάλε και καμιά φωτογραφία να το δουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 5 hours ago, salvador_ said: Ο φίλε καλορίζικο το εργαλείο! Είμαι περίεργος να δω πόσες σελίδες θα φτάσει το topic. Service έκανες; σετ Ιμάντα χρονισμού τσέκαρες ποτέ είχε αλλαχθεί τελευταία φορά; Βάλε και καμιά φωτογραφία να το δουμε γατακι.... προτεραιοτητα ειναι αισθητηρες παρκαρισματος και ραδιο με usb ιμαντας και μπαταρια δεν ασχολουμαστε γιατι εχουμε τον αγιο Χριστοφορο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, salvador_ είπε Ο φίλε καλορίζικο το εργαλείο! Είμαι περίεργος να δω πόσες σελίδες θα φτάσει το topic. Service έκανες; σετ Ιμάντα χρονισμού τσέκαρες ποτέ είχε αλλαχθεί τελευταία φορά; Βάλε και καμιά φωτογραφία να το δουμε ναι φίλε έχει αλλάξει πριν 68.000 km σετ ιμάντα σέρβις θα πάει αρχές του Μάρτη τα έχω βάλει με το μηχανικό μου σε μια σειρά 9 ώρες πριν, txcellas είπε Φίλε πες μας για το Ibiza οδηγική εμπειρία. Καλορίζικο! γκαζιάρικο αμαξάκι φίλε... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε γκαζιάρικο αμαξάκι φίλε... Θα το κατεβασεις και σε κοντρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Black Demis είπε τα περισσότερα προβλήματα που βγάζει ένα αμάξι (που προέρχονται από ατέλειες κατασκευής) το βγάζει στην αρχη (το ίδιο και μηχανές) το παν ειναι σωστή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία βέβαια το συγκεκριμένο αμάξι ειναι αρχαιολογία του 2004 ότι και να βγαλει ειναι αποδεκτό καθώς ηδη έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του Και εγώ έχω μια αρχαιολογία του 2006. Τι πρόβλημα υπάρχει; Έχει φτάσει το τέλος της ζωής του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, 2MM είπε Θα το κατεβασεις και σε κοντρες? ναι αυτό μου έλειπε... εννοώ φίλε ότι είναι δυνατό αμάξι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου topicάρα για Παρασκευη 😅 Καλορίζικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, great είπε topicάρα για Παρασκευη 😅 Καλορίζικο. Παρασκευούλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε γατακι.... προτεραιοτητα ειναι αισθητηρες παρκαρισματος και ραδιο με usb ιμαντας και μπαταρια δεν ασχολουμαστε γιατι εχουμε τον αγιο Χριστοφορο... άμα ήμουν έτσι.. πάει θα χα σκοτωθεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 3 hours ago, vamvakoolas said: και ραδιο με usb σιγα μην βαλεις και κασετόφωνο ενα DIN εκει με android να γινει χαμός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις