Προς το περιεχόμενο

Εντυπώσεις

Vassilis_Pyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας παίδες. Μετά από 20 μέρες κατοχής του Seat Ibiza 6l ήρθε η ώρα να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Εξαιρετικό αμάξι , γκαζιάρικο με καλά κρατήματα και ωραία ανταπόκριση στις στροφές . Από βλάβες το μόνο που μου έβγαλε είναι το διακοπτάκι του παραθύρου του οδηγού το οποίο είχε σπάσει και το οποίο φτιάχτηκε και το σωληνάκι για το νερό που πετάει στα τζάμια . Αυτά μέχρι τώρα. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας πω 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγω παντως σε αμαξι 20 ημερων το οποιο εβγαλε  ηδη 2  προβληματα εστω και μικρα μονο  τον τιτλο εξαιρετικο δεν θα εβαζα,αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

• Like 8
  • Confused 1

9 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Εγω παντως σε αμαξι 20 ημερων το οποιο εβγαλε  ηδη 2  προβληματα εστω και μικρα μονο  τον τιτλο εξαιρετικο δεν θα εβαζα,αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

ε εντάξει αν μου έβγαζε κάτι πιο σοβαρό τότε νταξει δεν θα έλεγα εξαιρετική εμπειρία.. εγώ μιλάω κυρίως για οδηγική εμπειρία..

3 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Καλημέρα σας παίδες. Μετά από 20 μέρες κατοχής του Seat Ibiza 6l ήρθε η ώρα να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Εξαιρετικό αμάξι , γκαζιάρικο με καλά κρατήματα και ωραία ανταπόκριση στις στροφές . Από βλάβες το μόνο που μου έβγαλε είναι το διακοπτάκι του παραθύρου του οδηγού το οποίο είχε σπάσει και το οποίο φτιάχτηκε και το σωληνάκι για το νερό που πετάει στα τζάμια . Αυτά μέχρι τώρα. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας πω 

Αν έβγαλε αυτά σε 20 μέρες,φαντάζομαι τι θα βγάλει σε 1 χρόνο.

Αν το πήρε μεταχειρισμένο και ανακάλυψε αυτές τις δύο βλάβες που είχαν γίνει από πριν, τότε δεν είναι άσχημα.

Αν το πήρε καινούριο, οκ δεν είναι και ενθαρρυντικό αλλά μακάρι να είναι μόνο αυτά

• Like 2

Το 6l κυκλοφόρησε 2002-2008. Οπότε προφανώς ο φίλος δεν μιλάει για καινούργιο αμάξι.

Φυσικά θα έπρεπε να είναι πιο συγκεκριμένος τόσο στον τίτλο του νήματος (πολύ minimal) όσο και στην περιγραφή του (δεν αναφέρει κινητήρα, χιλιόμετρα, μοντέλο).

Καταλαβαίνω ότι προφανώς είναι χαρούμενος με την επιλογή του αλλά λίγο βοηθάει τους υπόλοιπους να την συμμεριστούν ή, ακόμα περισσότερο, να αντλήσουν την όποια χρήσιμη πληροφορία.

Σε κάθε περίπτωση καλά χιλιόμετρα να κάνει.

• Like 5

3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Αν το πήρε μεταχειρισμένο και ανακάλυψε αυτές τις δύο βλάβες που είχαν γίνει από πριν, τότε δεν είναι άσχημα.

Αν το πήρε καινούριο, οκ δεν είναι και ενθαρρυντικό αλλά μακάρι να είναι μόνο αυτά

μεταχειρισμένο το πήρα 

2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Το 6l κυκλοφόρησε 2002-2008. Οπότε προφανώς ο φίλος δεν μιλάει για καινούργιο αμάξι.

Φυσικά θα έπρεπε να είναι πιο συγκεκριμένος τόσο στον τίτλο του νήματος (πολύ minimal) όσο και στην περιγραφή του (δεν αναφέρει κινητήρα, χιλιόμετρα, μοντέλο).

Καταλαβαίνω ότι προφανώς είναι χαρούμενος με την επιλογή του αλλά λίγο βοηθάει τους υπόλοιπους να την συμμεριστούν ή, ακόμα περισσότερο, να αντλήσουν την όποια χρήσιμη πληροφορία.

Σε κάθε περίπτωση καλά χιλιόμετρα να κάνει.

Θα σου πω φίλε... 

Seat Ibiza 2004 1.4 16v 101 hp 260K χλμ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, keravnos21 said:

τα περισσότερα προβλήματα που βγάζει ένα αμάξι (που προέρχονται από ατέλειες κατασκευής) το βγάζει στην αρχη (το ίδιο και μηχανές)
το παν ειναι σωστή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία

βέβαια το συγκεκριμένο αμάξι ειναι αρχαιολογία του 2004 ότι και να βγαλει ειναι αποδεκτό καθώς ηδη έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του

Επεξ/σία από Black Demis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Λ

Είσαι ο ίδιος που έψαχνες για καιρό μεταχειρισμένο;

Ιδιοχείρως και αυτοπροσώπως 

4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

τα περισσότερα προβλήματα που βγάζει ένα αμάξι (που προέρχονται από ατέλειες κατασκευής) το βγάζει στην αρχη (το ίδιο και μηχανές)
το παν ειναι σωστή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία

ακριβώς 

Πάντως εγώ βλέπω και κάποια Ibiza παρόμοια με το δικό μου και είναι στην πένα 

Επεξ/σία από Vassilis_Pyrgos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...