StamTheMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Προσφατα απεκτησα ενα μηχανημα που εψαχνα καιρο,για να επιδιορθωνω γρατζουνισμενα δισκακια,μια μαστιγα των retro lovers. Το προβλημα ειναι οτι δε βρισκω ξεκαθαρες οδηγιες χρησης,οσον αφορα τα pads και τη χρηση τους και επισης τα υγρα που χρειαζεται για τη λειτουργια. Πιο συγκεκριμενα,το μηχανημα χρησιμοποιει καποια κρεμα ( γαλακτωμα ) για τον καθαρισμο,απονισμενο νερο για τη ροη και καποιο αγνωστο υγρο που μειωνει την τριβη,η κατι τετοιο. Ο τυπος που μου το πουλησε δεν ειχε ιδεα,η εμπειρια του βασιζοταν σε οτι του ειχαν δειξει αλλοι,στο videoclub που δουλευε. Απλα πατουσε το ταδε κουμπι για το γυαλισμα και ηξερε μονο ποιο γαλακτωμα χρειαζεται.Μου ειπε μαλιστα οτι χρειαζεται μονο γαλακτωμα και απιονισμενο νερο. Εγω μεχρι τωρα εχω καταφερει να καταστρεψω 2 δισκακια και δεν ειμαι καν κοντα στο να βρω τη συνταγη ( προγραμμα - pad - υλικα ) . Αν καποιος ειχε το ιδιο,η παρομοιο μηχανημα,θα εκτιμουσα μια βοηθεια. Το μηχανημα ειναι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα