00 George 00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Θέλω να αγοράσω τον παρακάτω σκληρό δίσκο ( Seagate Exos X18 18TB HDD ) θα τον τοποθετήσω μέσα στο κουτί του υπολογιστή και πριν το κάνω ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι η αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ?? https://www.skroutz.gr/s/25215738/Seagate-Exos-X18-18TB-HDD-Skliros-Diskos-3-5-SATA-III-7200rpm-me-256MB-Cache-gia-NAS-Server-ST18000NM000J.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, 00 George 00 είπε Θέλω να αγοράσω τον παρακάτω σκληρό δίσκο ( Seagate Exos X18 18TB HDD ) θα τον τοποθετήσω μέσα στο κουτί του υπολογιστή και πριν το κάνω ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι η αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ?? https://www.skroutz.gr/s/25215738/Seagate-Exos-X18-18TB-HDD-Skliros-Diskos-3-5-SATA-III-7200rpm-me-256MB-Cache-gia-NAS-Server-ST18000NM000J.html Ενας τυπικος δισκος HDD SATA ειναι. Βρισκεις την θεση που θα τον βαλεις, ενα ελευθερο καλωδιο παροχης και ενα SATA και κουμπωνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, 00 George 00 είπε Θέλω να αγοράσω τον παρακάτω σκληρό δίσκο ( Seagate Exos X18 18TB HDD ) θα τον τοποθετήσω μέσα στο κουτί του υπολογιστή και πριν το κάνω ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι η αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ?? https://www.skroutz.gr/s/25215738/Seagate-Exos-X18-18TB-HDD-Skliros-Diskos-3-5-SATA-III-7200rpm-me-256MB-Cache-gia-NAS-Server-ST18000NM000J.html η Seagate δε φημίζεται για αντοχη στο χρονο https://www.skroutz.gr/s/31007593/Toshiba-MG09ACA-18TB-HDD-Skliros-Diskos-3-5-SATA-III-7200rpm-me-512MB-Cache-gia-NAS-MG09ACA18TE.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις , κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Eγω θα σου ελεγα μακρυα από seagate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Εγώ πάλι έχω Seagate που δουλεύουν επί σειρά ετών απροβλημάτιστα. Η γνώμη μου είναι ότι όλες οι εταιρείες θα βγάλουν κατά καιρούς προβληματικές παρτίδες. Δεν είμαι φαν των γενικεύσεων "μακριά από τη X, Ψ μάρκα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otommod Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Τον πήρες τελικά τον Toshiba George? Γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για τον συγκεκριμένο (είναι και ο πιο φθηνός ανά GB στο Skroutz) αλλά φοβάμαι λίγο με την εγγύηση της Toshiba γιατί λένε ότι δεν τις πολύ σέβεται προς καταναλωτές (π.χ. https://old.reddit.com/r/DataHoarder/comments/siymdx/18tb_toshiba_for_269_on_mindfactory_germany_5_per/). Αν τον πήρες, έχεις δει εδώ αν ισχύει η 5ετής εγγύση; https://www.storrepair.com/toshiba_products/. Και αν ναι, από ποιό κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου εχω 2 seagate (1TB & 2TB), και ειναι μια χαρα για πανω απο 10-12 χρονια ! μην τους ματιάσω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Άλλο 1ΤΒ - 2ΤΒ και άλλο να εμπιστευτείς 18ΤΒ σε Seagate... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Οι σκληροί τώρα πια ,είναι αναλώσιμοι ανεξαρτήτου μάρκας. Εγώ παίρνω τα τελευταία χρόνια,από Amazon σκληρούς refurbished με τα μισά λεφτά σχεδόν, από ότι κάνουν οι καινούργιοι και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Άλλωστε αν βγάλουν το εξάμηνο , που είναι η εγγύηση κάποιων πωλητών πάει να πει ότι θα αντέξουν πολύ παραπάνω. Όσο για τις ταμπέλες και τις ατάκες για Seagate ( ή οποιαδήποτε μάρκα) , τα διαβάζω και γελάω. Ο 18tb refurbished exos που αγοράστηκε 230 ευρώ περίπου, κλείνει εξάμηνο συνεχής λειτουργίας (24/7),σε συστοιχία με άλλους σκληρούς, για συνεχόμενο back up συστήματος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cornix Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, atheatos είπε Οι σκληροί τώρα πια ,είναι αναλώσιμοι ανεξαρτήτου μάρκας. Εγώ παίρνω τα τελευταία χρόνια,από Amazon σκληρούς refurbished με τα μισά λεφτά σχεδόν, από ότι κάνουν οι καινούργιοι και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Άλλωστε αν βγάλουν το εξάμηνο , που είναι η εγγύηση κάποιων πωλητών πάει να πει ότι θα αντέξουν πολύ παραπάνω. Όσο για τις ταμπέλες και τις ατάκες για Seagate ( ή οποιαδήποτε μάρκα) , τα διαβάζω και γελάω. Ο 18tb refurbished exos που αγοράστηκε 230 ευρώ περίπου, κλείνει εξάμηνο συνεχής λειτουργίας (24/7),σε συστοιχία με άλλους σκληρούς, για συνεχόμενο back up συστήματος. εχεις να προτεινεις καποιον hdd 4-8 tb για server? και refurbished αν εχεις βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 1 λεπτό πριν, cornix είπε εχεις να προτεινεις καποιον hdd 4-8 tb για server? και refurbished αν εχεις βρει HGST Ultrastar He10 HUH721010ALE604 - 0F27473 - 512e - 2.5M MTBF - 10TB SATA 6.0Gbps 7200RPM 256MB Cache 3.5" - Helium Platform Enterprise Hard Drive (Renewed) https://amzn.eu/d/2moKOjH Πιστεύω το price per gigabyte δεν παίζεται....παίρνεις 2 και έχεις 20 tb με 200 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα τέτοιο δίσκο από το Amazon, λόγω της χαμηλής τιμής, άσχετα φυσικά από το ρίσκο. Γνωρίζετε αν ένας τέτοιος δίσκος θα μπορούσε να δουλέψει κανονικά σε ένα desktop σύστημα ή είναι αυστηρά για enterprise χρήση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, kyprianos73 είπε Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα τέτοιο δίσκο από το Amazon, λόγω της χαμηλής τιμής, άσχετα φυσικά από το ρίσκο. Γνωρίζετε αν ένας τέτοιος δίσκος θα μπορούσε να δουλέψει κανονικά σε ένα desktop σύστημα ή είναι αυστηρά για enterprise χρήση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Μπορεί να δουλέψει κανονικά σε desktop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει ένα πολύ καλό άρθρο εδώ σχετικά με τον εν λόγω δίσκο. Θα πρότεινα σε όσους σκοπεύουν να το βάλουν σε ένα PC να διαβάσουν την ενότητα 6 (σχετικά με τη κατάσταση idle του δίσκου και τον θόρυβο που κάνει κάθε φορά που μπάινει σε λειτουργία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα