Ducatista Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά μιας που σήμερα κούμπωσα ΟΤΕ μήπως ξέρει να μου πει κάποιος αν είναι καλη η γραμμή μου; Έβαλα 100ρα έχω λίγο χαμηλό SNR μήπως αυτό κρύβει κάποιο πρόβλημα; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μια χαρά είναι. Το SNR κατέβηκε λόγω ότι αλλάχθηκε το πακέτο σύνδεσης με άλλο μεγαλύτερης ταχύτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου τα errors για 10 ώρες δεν είναι πολλά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Λύση Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Τα FEC είναι διορθωμένα σφάλματα στην επικοινωνία και δεν είναι πολλά για τόσες ώρες. Αν ήταν τόσα ανά ώρα, να το συζητούσαμε. Τα CRC είναι αυτά που έχουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά είναι μηδενικά. Ρεζουμέ, η γραμμή είναι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Ωραία ευχαριστώ φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα