Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Είπα στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία, αυτό δεν τα κάνει νήπια μιας και δεν πάνε σχολείο και λόγω της δωδεκαέτους υποχρεωτικής εκπαιδεύσεις αναφερόμουν ξεκάθαρα στο δημοτικό…

πραγματικά εμένα κατηγορείς, εσύ τα κανείς…

στα υπόλοιπα και επειδή το έχω κάψει πλέον με ότι γράφεις, τι θέλεις να μας πεις με το link? Δηλαδή αν εμένα στα 5 μου μίλαγαν για το σεξ εγώ δεν θα ήμουν gay? Το να είσαι gay είναι κάτι που εκπαιδεύεσαι, υποθέτεις, επιλέγεις????

Σου έδωσε ένα Link που έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι και γιατί ήταν σημαντική η υπόθεση έχει διορθωθεί απο χιλιάδες ώστε να είναι σε μια κοινά αποδεκτή κατάσταση. Μιλάει καθαρά για ποιό λόγο υπάρχει η αναστάτωση στην κοινότητα, υπάρχει απαγόρευση απο τα νήπια ως την 3η τάξη. Εσύ μπορούσες να αναφέρεσε όπου θέλεις, αλλά η κοινότητα έχει επίσημη θέση και όφειλες να διευκρινήσεις με το πολύ μικρά εσύ εννοείς όχι πολύ μικρά.

Πουθενά εγώ δεν ανέφερα για την δική σου ταυτότητα και αν το μάθημα σε πεντάχρονα αλλάζει το σεξουαλικό προσανατολισμό τους. Εγώ σου περιγράφω την κατάσταση στις ΗΠΑ. Αν οι γονείς έχουν δικαίωμα αυτοί να έιναι που θα μιλήσουν στα παιδιά τους για το σεξ αντί να το κάνει κάποια φανατικιά πρασινομάλλα, είναι θέμα που δεν έθιξα. 

Αλλά ακόμα δεν απάντησες πως η σεξουαλική αγωγή των μικρών παιδιών θα μειώσει την εγκληματικότητα των ενηλίκων.

1 λεπτό πριν, kostasgonios είπε

και τι λέει αυτό?

αξιολόγησή δεχθήκατε να περάσετε ποτέ?

όσοι πήρατε το πτυχίο, με όποιον τρόπο

το κουνάτε ως πιστοποιητικό ικανότητας

σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως είναι η παιδεία

Εχω κάνει extra μαθήματα, εξάσκηση και πήρα πιστοποιητικό επάρκειας διδασκαλίας. Αυτά δεν τα έχουν ούτε οι μισοί (παλιοί) που διδάσκουν. Αυτό όμως δεν σε αφορά. Ο φίλος πετάχτηκε και ρώτησε γιατί έχω άποψη για το θέμα που έχει άποψη

Εχεις και εσυ άποψη για το θέμα; Πες μας την άποψη σου για την σεξουαλική διαπαιδαγώγιση των παιδιών κάτω των 8 στα σχολεία; Μπορεί να μην συμφωνεί με την δική μου.

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, johnieXoX said:

χρειάζεται δέσμη μέτρων από την ενδυνάμωση των γυναικών στο χώρο εργασίας μέχρι την αλλαγή σε τίτλους όπως γιατρός, δικηγόρος και τόσα άλλα που είναι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε αρσενικό γένος.

Α, τα εξτρα προνομια που ζητανε και το λενε ισοτητα, παντα για δουλειες με παχυλους μισθους φυσικα. Οπως το γυναικειο ποδοσφαιρο και μπασκετ που πληρωνονται απο το μεριδιο των αντρικων επειδη δεν τα βλεπει κανεις. Και παλι κραζουν οτι πληρωνονται λιγοτερα.

2 hours ago, johnieXoX said:

σε άλλα νέα, άλλη μια σκοτώθηκε χθες από τον μεθυσμένο σύζυγό της

Και φυσικα παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα. "Earl Silverman escaped his violent and abusive wife some time before 1991, but was unable to find a domestic abuse shelter that could take him in and he would face ridicule at the hands of the police. Silverman was found dead by hanging in his garage on April 26, 2013, in an apparent suicide. Earl left a four-page suicide note, condemning the government for failing to recognize male victims of domestic abuse. Financial ruin and ridicule were said to have contributed to his suicide. Silverman also wrote that he hoped his death would bring more awareness to the issue of male abuse".

1 hour ago, johnieXoX said:

μια χαρά την έχω πιάσει την συζήτηση

Αποψη για τα γεγονοτα που ανεφερα;

1 hour ago, johnieXoX said:

ένα περιστατικό

Ποσα θες για να πειστεις;

Και ειναι και το γεγονος οτι οι αντρες δεν πλησιαζουν και δε θελουν να μενουν μονοι με γυναικες εντος εργασιας, φοβουμενοι ψευδεις κατηγοριες που μπορουν κυριολεκτικα να τους καταστρεψουν τη ζωη.

Επεξ/σία από Shinji ikari
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fast8 είπε

Σου έδωσε ένα Link που έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι και γιατί ήταν σημαντική η υπόθεση έχει διορθωθεί απο χιλιάδες ώστε να είναι σε μια κοινά αποδεκτή κατάσταση. Μιλάει καθαρά για ποιό λόγο υπάρχει η αναστάτωση στην κοινότητα, υπάρχει απαγόρευση απο τα νήπια ως την 3η τάξη. Εσύ μπορούσες να αναφέρεσε όπου θέλεις, αλλά η κοινότητα έχει επίσημη θέση και όφειλες να διευκρινήσεις με το πολύ μικρά εσύ εννοείς όχι πολύ μικρά.

Πουθενά εγώ δεν ανέφερα για την δική σου ταυτότητα και αν το μάθημα σε πεντάχρονα αλλάζει το σεξουαλικό προσανατολισμό τους. Εγώ σου περιγράφω την κατάσταση στις ΗΠΑ. Αν οι γονείς έχουν δικαίωμα αυτοί να έιναι που θα μιλήσουν στα παιδιά τους για το σεξ αντί να το κάνει κάποια φανατικιά πρασινομάλλα, είναι θέμα που δεν έθιξα. 

Αλλά ακόμα δεν απάντησες πως η σεξουαλική αγωγή των μικρών παιδιών θα μειώσει την εγκληματικότητα των ενηλίκων.

Κάτσε γιατί από πότε η οικογένεια είναι που θα αποφασίσει πότε ένα παιδί θα πρέπει να μάθει όχι μόνο τι είναι αλλά και πως θα συμπεριφέρεται μέσα σε μια κοινωνία? Γιατί ανατρέπεις τον ρόλο του εκπαιδευτικού συστήματος? Γιατί εγώ θα πρέπει να υπομένω τον οποιοδήποτε εξευτελισμό από τα υπόλοιπα παιδάκια που έμαθαν από τους γονείς τους ότι επιδη είμαι gay, είμαι ένας ανώμαλος και έκτρωμα της κοινωνίας? Γιατί θα πρέπει να υπομένει η κάθε κοπέλα τον κάθε αούγκανο νεαρό που έμαθε από την οικογένεια του ότι τα αρσενικά έχουν ορέξεις και δεν κάνει να τις συγκρατούν?

Θελεις να απαντήσεις σε κάτι πάρα πολύ απλό?

Γιατί είναι βρισιά το “θα σε γ@μίσω” σε όλες τις γλώσσες και σε όλες τις χώρες???

Απάντα σε αυτό το απλό πράγμα και μετά έλα να δούμε όλα τα αλλά τα περίπλοκα….

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
9 hours ago, Shinji ikari said:

Μπορεις να τα βρεις ευκολα μονος σου. Και πολλα άλλα, βουκινο ειναι.

Alana McLaughlin vs Celine Provost.

Seneca College and Centennial College in Toronto on January 24th.

Loudoun County sexual assault.

Το ρυθμο γαμων και διαζυγιων και το τι λενε οι αντρες σε σχεση με τις γυναικες για την κατασταση μπορεις να τα βρεις.

Πες μας για το πως νοιαζονται για την ευημερια των γυναικων. Σκοταδιστες ψευδοεπιστημονες ειναι κι εσυ το πουλας σαν να καταρριπτουν απαρχαιωμενες αντιληψεις. Η διαλυση της κοινωνιας ειναι ο μονος σκοπος και το πουλανε σαν θετικο, ξυπνα.

Οκ, θα το διαδώσω.

15 hours ago, fast8 said:

Εστω (δεν είναι έτσι, αλλά έστω). Ενα σχέδιο δράσης;

Δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να διαμορφώσω ένα σχέδιο δράσης για ένα τόσο πολύπλοκο ζήτημα. Ο σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι ως άνθρωπος και να ενισχύω τη δεκτικότητα μου και την ενσυναίσθηση μου προς τους άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτσε γιατί από πότε η οικογένεια είναι που θα αποφασίσει πότε ένα παιδί θα πρέπει να μάθει όχι μόνο τι είναι αλλά και πως θα συμπεριφέρεται μέσα σε μια κοινωνία? Γιατί ανατρέπεις τον ρόλο του εκπαιδευτικού συστήματος? Γιατί εγώ θα πρέπει να υπομένω τον οποιοδήποτε εξευτελισμό από τα υπόλοιπα παιδάκια που έμαθαν από τους γονείς τους ότι είναι ένας ανώμαλος και έκτρωμα της κοινωνίας? Γιατί θα πρέπει να υπομονή η κάθε κοπέλα τον κάθε αούγκανο νεαρό που έμαθε από την οικογένεια του ότι τα αρσενικά έχουν ορέξεις και δεν κάνει να τις συγκρατούν?

Θελεις να απαντήσεις σε κάτι πάρα πολύ απλό?

Γιατί είναι βρισιά “θα σε γ@μίσω” σε όλες τις γλώσσες και σε όλες τις χώρες???

Απάντα σε αυτό το απλό πράγμα και μετά έλα να δούμε όλα τα αλλά τα περίπλοκα….

Σώπα ρε μεγάλε που η οικογένεια δεν θα αποφασίζει για τις αξίες της οικογένειας και του παιδιού. Ωραία δημοκρατία έχουμε. Αν επισθοδρομήσουμε στο να επιβάλουμε σε άλλους τις απόψεις μας, άστο δεν σε βολεύει. 

Οσο για το αν πέρασες άσχημα ως παιδί, λυπάμαι που σου συνέβει αυτό, αυτό έχει αλλάξει. Δεν έχει να κάνει με την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία. Οσο για το ότι η οικογένεια δικαιολογεί τις ορέξεις των αγοριών, πάλι λες ψέματα. Εκτός αν όπως είπα είσαι όντως 60+ χρονων και έχεις ζήσει άλλα.

Οσο για την βρισιά τι άσχετο και αυτό; Είναι βρισιά γιατί είναι βρισιά. Κάθε σωματική λειτουργία μπορεί να είναι βρισιά "σκ@το", "να σε χέσ00", "κατ00ρα μας", φτύσιμο κτλ. γιατί είναι έκφραση με έλειψη ευγένειας προς τους γύρω. Εκτός αν πιστεύεις ότι μπορούμε να φτύνουμε, χέζ00με, γ@μ@με δημόσια. 

Επεξ/σία από fast8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο για την βρισιά τι άσχετο και αυτό; Είναι βρισιά γιατί είναι βρισιά. Κάθε σωματική λειτουργία μπορεί να βρισιά "σκ@το", "να σε χέσ00", "κατ00ρα μας", φτύσιμο κτλ. γιατί είναι έκφραση με έλειψη ευγένειας προς τους γύρω. Εκτός αν πιστεύεις ότι μπορούμε να φτύνουμε, χέζ00με, γ@μ@με δημόσια. 

Είδες που ακόμα και αυτό το τόσο απλό δεν μπορείς να δικαιολογήσεις?

Από πότε το σεξ είναι σαν το χέσιμο, το κατούρημα ή το φτύσιμο δηλαδή την αποβολή όλων των αχρήστων υλικών για το σώμα μας από το σώμα μας?

Μπράβο που το βλέπεις έτσι…

Κρίμα όμως, νόμιζα ότι είχες τα κότσια…

ΥΓ: έχω απαντήσει και δεν την δέχθηκες, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Α, τα εξτρα προνομια που ζητανε και το λενε ισοτητα, παντα για δουλειες με παχυλους μισθους φυσικα. Οπως το γυναικειο ποδοσφαιρο και μπασκετ που πληρωνονται απο το μεριδιο των αντρικων επειδη δεν τα βλεπει κανεις. Και παλι κραζουν οτι πληρωνονται λιγοτερα.

Και φυσικα παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα. "Earl Silverman escaped his violent and abusive wife some time before 1991, but was unable to find a domestic abuse shelter that could take him in and he would face ridicule at the hands of the police. Silverman was found dead by hanging in his garage on April 26, 2013, in an apparent suicide. Earl left a four-page suicide note, condemning the government for failing to recognize male victims of domestic abuse. Financial ruin and ridicule were said to have contributed to his suicide. Silverman also wrote that he hoped his death would bring more awareness to the issue of male abuse".

Αποψη για τα γεγονοτα που ανεφερα;

Ποσα θες για να πειστεις;

Και ειναι και το γεγονος οτι οι αντρες δεν πλησιαζουν και δε θελουν να μενουν μονοι με γυναικες εντος εργασιας, φοβουμενοι ψευδεις κατηγοριες που μπορουν κυριολεκτικα να τους καταστρεψουν τη ζωη.

η επιλογή μεμονωμένων περιπτώσεων που αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα περισσότερα σαν αντεπιχείρημα λειτουργεί.. 

πάμε λοιπόν

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Gender_pay_gap_statistics

μισθολογικές διαφορές ανά φύλο βάσει eurostat

https://www.tanea.gr/2023/11/25/woman/gynaikes-sto-apospasma-ti-deixnoun-ta-nea-stoixeia-gia-tis-gynaikoktonies-sti-xora-mas/

γυναικοκτονίες τα τελευταία 12 χρόνια

έχεις να παραθέσεις σημαντικά στατιστικά για δολοφονίες ανδρών από τις συζύγους τους? 

το να παραθέτεις ένα μεμονωμένο γεγονός, 10 χρόνια πριν, τι αποδεικνύει? ναι, προφανώς και υπάρχουν κακοποιητικές/ χειριστικές συμπεριφορές γυναικών προς τους άντρες τους.. και? χωρίζεις, πας σε ένα ψυχολόγο και όλα καλά.. 

οι γυναίκες πάνε στον νεκροθάφτη όμως σε τρομερά μεγαλύτερο ποσοστό απ ότι οι άντρες στον ψυχολόγο 

πόσα θέλω για να πειστώ; σίγουρα περισσότερα από 1.. υπάρχουν ξέρω γω, εκατομμύρια σχολεία σε όλο τον κόσμο.. επειδή σε 1 έγινε κάτι πάει να πει πως επηρεάζει με κάποιο τρόπο?

Επεξ/σία από johnieXoX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, AtiX είπε

Είδες που ακόμα και αυτό το τόσο απλό δεν μπορείς να δικαιολογήσεις?

Από ποτέ το σεξ είναι σαν το χέσιμο, το κατούρημα ή το φτύσιμο δηλαδή την αποβολή όλων των αχρήστων υλικών για το σώμα μας από το σώμα μας?

Μπράβο που το βλέπεις έτσι…

Κρίμα όμως, νόμιζα ότι είχες τα κότσια…

Για πες μας εσύ. Αυτά που άλλοι τα κάνουν διακριτικά στην τουαλέτα και στο κρεβάτι τους εσυ τα  κάνεις στον δρόμο; Εχεις κότσια εσύ; Τι άσχετη αμπελοφιλοσοφία και αυτή.

13 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

η επιλογή μεμονωμένων περιπτώσεων που αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα περισσότερα σαν αντεπιχείρημα λειτουργεί.. 

πάμε λοιπόν

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Gender_pay_gap_statistics

https://www.tanea.gr/2023/11/25/woman/gynaikes-sto-apospasma-ti-deixnoun-ta-nea-stoixeia-gia-tis-gynaikoktonies-sti-xora-mas/

γυναικοκτονίες τα τελευταία 12 χρόνια

έχεις να παραθέσεις σημαντικά στατιστικά για δολοφονίες ανδρών από τις συζύγους τους? 

το να παραθέτεις ένα μεμονωμένο γεγονός, 10 χρόνια πριν, τι αποδεικνύει? ναι, προφανώς και υπάρχουν κακοποιητικές/ χειριστικές συμπεριφορές γυναικών προς τους άντρες τους.. και? χωρίζεις, πας σε ένα ψυχολόγο και όλα καλά.. 

οι γυναίκες πάνε στον νεκροθάφτη όμως σε τρομερά μεγαλύτερο ποσοστό απ ότι οι άντρες στον ψυχολόγο 

Φιλε ο αδύναμος τρώει το ξύλο. Είναι θέμα δύναμης. Για αυτό υπάρχουν και τα διαζύγια και οι ποινές αν κάτι πάει άσχημα. 

Και δεν είναι θέμα των ανδρών, αλλά αυτού που έχει την δύναμη.

πχ στα ομοφυλα ζευγάρια η βία είναι συχνότερη

https://www.bbc.com/news/magazine-29994648

https://en.wikipedia.org/wiki/Domestic_violence_in_same-sex_relationships

Ακόμα και αν βγάλουμε τους straight άντρες απο την εξίσωση, η ενδοοικογενειακή βία παραμένει. Οπότε ψάξε το πρόβλημα αλλού.

Επεξ/σία από fast8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fast8 είπε

Για πες μας εσύ. Αυτά που άλλοι τα κάνουν διακριτικά στην τουαλέτα και στο κρεβάτι τους εσυ τα  κάνεις στον δρόμο; Εχεις κότσια εσύ; Τι άσχετη αμπελοφιλοσοφία και αυτή.

Το χειροτερεύεις, δηλαδη είναι βρισιές λόγω διακριτικότητας???

ΥΓ: η απάντηση μου δεν σου άρεσε και δεν πρόκριτε να την αλλάξω επειδή εσένα δεν σου αρέσει…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Το χειροτερεύεις, δηλαδη είναι βρισιές λόγο διακριτικότητας???

ΥΓ: η απάντηση μου δεν σου άρεσε και δεν πρόκριτε να την αλλάξω επειδή εσένα δεν σου αρέσει…

Τι χειροτερεύω; Τι έχεις στο μυαλό σου; Ειλικρινά ίσως δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ. Δεν κατάλαβα καν τι απάντησες. Τι απάντησες με απλά λογάκια ώστε και ένας απλός άνθρωπος σαν και εμένα θα το καταλάβει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fast8 είπε

Τι χειροτερεύω; Τι έχεις στο μυαλό σου; Ειλικρινά ίσως δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ. Δεν κατάλαβα καν τι απάντησες. Τι απάντησες με απλά λογάκια ώστε και ένας απλός άνθρωπος σαν και εμένα θα το καταλάβει.

Πάμε στο απλό μπας και βρούμε σημείο επικοινωνίας…

Γιατί είναι βρισιά το “θα σε γ@μίσω”???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πάμε στο απλό μπας και βρούμε σημείο επικοινωνίας…

Γιατί είναι βρισιά το “θα σε γ@μίσω”???

Πες μας ρε χριστιανέ Μας τρέλανες με τις αμπελοφιλοσοφίες. Γιατί είναι;

Επεξ/σία από fast8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, johnieXoX said:

Αυτα ειναι γενικοτητες. δειξε μου συγκεκριμενα πραγματα, αστο, δεν υπαρχουν γιατι δε συμφερει να λεγονται. Δεν υπαρχει νομος που να εδραιωνει διακριση μισθων πουθενα. Ειναι κυριολεκτικα λομπυ που πιεζει για μεγαλυτερους μισθους για γυναικες, μονο επειδη ειναι γυναικες. Εχει και αυτο το διαμαντι μεσα: "It is also interesting to note the economic sectors for which a significant number of EU Member States recorded negative gender pay gaps". "A negative gender pay gap means that, on average, women's gross hourly earnings are higher than those of men". Το αντιθετο απο αυτο που ισχυριζεσαι, κανεις δεν κανει λομπυ για να παιρνουν και οι αντρες τα ιδια.

οι γυναικες καταφευγουν σε ραδιουργιες, ενω οι αντρες σε σωματικη βια, λογω φυσεως, καμια αντιρρηση. δε σημαινει οτι και αυτη η τακτικη δεν οδηγει στο θανατο. Παρε και ενα καινουργιο: "Bafana Sithole (17) was found lifeless in a classroom last week. He’d been stripped of his school honors after being accused of rape. His family says the school’s handling of the matter directly led to their son taking his own life".

χωρίζεις, πας σε ένα ψυχολόγο και όλα καλά.. 

Βλεπω οτι δεν εχεις βρεθει in the sh*t, αλλιως δε θα ελεγες τετοια, αμα δεν ξερεις, καλυτερα να μη λες τετοια πραγματα.

Και αυτο θα σε ενδιαφερει.

aDDxx4N_460swp.webp.826e5456ab12d9fd0ea3af56447a1bdb.webp

Επεξ/σία από Shinji ikari
  • Like 1
Δημοσ.

Πες μας ρε χριστιανέ Μας τρέλανες με τις αμπελοφιλοσοφίες. Γιατί είναι;

Γιατί δηλώνει την υποταγή του ενός προς τον άλλον μέσω της σεξουαλικής πράξης…

έτσι βλέπουμε το σεξ και κατ επέκταση τις γυναίκες φίλε μου εμείς οι άνδρες, ως υποταγή του ισχυρού…

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...