AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, fast8 είπε Την λύση περιμένω να ακούσω όχι την επιθυμία. Καμία λύση να προτείνεις; Βρε απάντησε πρώτα αν θεωρείς καλύτερη λύση αυτό και άσε τις υπεκφυγές… 20 λεπτά πριν, Waiss είπε Από τότε που ο κόσμος άρχισε να διαβάζει Γ - lifo διαβάζουμε όλα αυτά εδω. Όχι θα διαβάζαμε Ε.Ω…
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Βρε απάντησε πρώτα αν θεωρείς καλύτερη λύση αυτό και άσε τις υπεκφυγές… Υπεκφυγές; Ολα όσα κάνω στην ζωή έχουν ως αρχή τον σχεδιασμό και την πρόληψη. Πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε όλα να πάνε όπως θέλουμε. Καμία λύση προτείνεις; Δεν μπορείς να διαχωρίσεις έννοιες και το είπα και προηγουμένος. Αυτό που λες είναι επιθυμίες και ευχές. Εχεις κάποια λύση; Μην ονομάζεις την επιθυμία λύση, Η επιθυμία είναι το πρόβλημα που ψάχνει τρόπο να εκπληρωθεί. Τι προτείνεις; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από fast8
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, fast8 είπε Υπεκφυγές; Ολα όσα κάνω στην ζωή έχουν ως αρχή τον σχεδιασμό και την πρόληψη. Πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε όλα να πάνε όπως θέλουμε. Καμία λύση προτείνεις; Δεν μπορείς να διαχωρίσεις έννοιες και το είπα και προηγουμένος. Αυτό που λες είναι επιθυμίες και ευχές. Εχεις κάποια λύση; Μην ονομάζεις την επιθυμία λύση, Η επιθυμία είναι το πρόβλημα που ψάχνει τρόπο να εκπληρωθεί. Τι προτείνεις; Ωραία αφού θεωρείς ότι η πρόληψη είναι η σωστή λύση για το θέμα του βιασμού των γυναικών, αντί να προτείνεις να μην βιάζουν γιατί θα φοβούνται μην φυλακιστούν, να προτείνεις να γίνει υποχρεωτικό το μάθημα του σεξουαλικού προσανατολισμού και η κοινωνιολογία στα σχολεία από πολύ μικρή ηλικία και να σταματήσουν να διδάσκονται οι μαθητές ότι το σεξ είναι κάτι απαγορευμένο, στην εφηβεία πρέπει να πληρώσεις για να το έχεις και αργότερα γίνεται μόνο για να ο ικανοποιηθεί ο θεσμός της οικογένειας και οι “ανάγκες” του άνδρα… Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AtiX
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Ωραία αφού θεωρείς ότι η πρόληψη είναι η σωστή λύση για το θέμα του βιασμού των γυναικών, αντί να προτείνεις να μην βιάζουν γιατί θα φοβούνται μην φυλακιστούν, να προτείνεις να γίνει υποχρεωτικό το μάθημα του σεξουαλικού προσανατολισμού, η κοινωνιολογία στα σχολεία από πολύ μικρή ηλικία και να σταματήσουν να διδάσκονται οι μαθητές ότι το σεξ είναι κάτι απαγορευμένο και γίνεται μόνο για να ο ικανοποιηθεί ο θεσμός της οικογένειας και η ανάγκες του άνδρα… Καταρχήν το θέμα μας δεν είναι ο βιασμός των γυναικών, αλλά ο τρόπος που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το σκοτάδι και γιατί τα μάτια τους παίζουν. Στο ξαναείπα προσπάθεισε να χρησιμοποιείς το μυαλό σου με αιχμηρό τρόπο, μην απαντάς άλλα αντι άλλον σε άσχετα με το θέμα μας. Ενας αχταρμάς, μια σούπα ο λόγος σου. Σεξουαλικός προσανατολισμός; Τι πάει να πει "προσανατολισμός" και τι πάει να πει πολύ μικρή ηλικία, 6,7,8 και ποιός είναι αυτός που θα μπορεί να τους μιλήσει για αυτά τα πράγματα; Να μην πούμε εδώ την απαγορευμένη λέξη απο Π; Πως θα βοηθήσει το να κάνεις ένα παιδί εμμονικό με το σεξ πριν καν έχει ορμόνες με το θέμα της εγκληματικότητας; Αλλά κυρίως τι έχει να κάνει ο "προσανατολισμός", δηλαδή η ενημέρωση για τις σεξουαλικές σου επιλογές, με την εγκληματικότητα; Αν πάρεις τους εγκληματίες στην φυλακή, πόσους θα βρούμε είναι μέσα γιατί δεν τους δίδαξαν απο πολύ μικρή ηλικία για τους straight, gay, trans και τον τρόπο που κάνουν σεξ; Γιατί αυτό σημαίνει προσανατολισμός. Επειδή έχουμε πλέον εμπεδώσει, ότι γενικά έχεις αδυναμία με τον γραπτό λόγο και την επιχειρηματολογία, θα μπορούσα να υποθέσω ότι μιλάς για σεξουαλική αγωγή και όχι για προσανατολισμό, αυτό είναι άλλο, αλλά και πάλι δεν είναι η λύση. Σοβαρά τώρα, το πρόβλημα εγκληματικότητας έχει να κάνει με την σεξουαλική αγωγή; Απλά να πούμε στα αγόρια "Γεωργάκη, μην βιάζεις δεν είναι σωστό"; Οπότε τα μαζεύουμε όσα προτείνεις για λύση - Στόχος πρώτος, να μιλάμε για σεξ και μάλιστα ομοφυλοφιλικό (αυτό είναι προσανατολισμός) στα νήπια. - Στόχος δεύτερος, βάλτε στο στόχαστρο την οικογένεια. Μάλιστα να δούμε αν θα δουλέψει. Δεν ξέρω που και πως μεγάλωσες πάντως εγώ δεν γνωρίζω κανέναν που να πιστεύει ότι το σεξ υπάρχει μόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άνδρα. Κυριολεκτικά η μόνιμη συζήτηση που είχαμε ως έφηβοι και αυτό που διαβάζαμε σε όλα τα περιοδικά και στο Internet ήταν για το πως να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, οπότε και αυτό που λες είναι ψέμα και ανακρίβεια. Εκτός αν είσαι 60+ χρονών και μεγάλωσες στα βουνά, αλλά απο την μεταπολίτευση και μετά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Εκτός και αν κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να σε ενημερώσει εσένα για το πως ικανοποιούμε μια γυναίκα. Εδώ ο πατέρας μου μου είπε κόλπα για να τις ευχαριστώ στο κρεβάτι. Αλλά σου έχω και άλλα. Οι μετανάστες και οι μειονότητες. Αυτή την στιγμή στην Αμερική μπαίνουν παράνομα περισσότεροι ενήλικες άντρες,απο τα αγόρια που γεννιούνται απο τους κατοίκους της. Ακόμα και αν ο προσανατολισμός δουλέψει (που δεν θα δουλέψει) για ΟΛΑ τα νήπια, περισσότεροι άντρες θα μπαίνουν απο χωρες με διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα που ποτέ δεν θα τους έχουνε μιλήσει στο σχολείο για σεξ, δονητές, gay κτλ. Στην Ευρώπη δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο, αλλά οι προβλέψεις είναι ότι εκεί θα είμαστε το αργότερο σε περίπου 15-20 χρόνια, δηλαδή την στιγμή που θα μπορούσαμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της μεθοδολογίας σου. Πραγματικά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά αν η λύση που προτείνεις για την εγκληματικότητα είναι ο υποχρεωτικός σεξουαλικός "προσανατολισμός" για τα νήπια. Οχι πως είμαι κάθετα αντίθετος, εξάλου τα μικρά παιδία έχουν ανοικτή πρόσβαση σε όλο το 18+ internet σήμερα και έχουν δει τα πάντα, δεν θα τα σοκάρει ο υποχρεωτικός προσανατολισμός. Αλλά ως λύση είναι μούφα. Τουλάχιστον αν γίνει αυτό θα σταματήσεις να κατηγορείς τους άντρες ή όχι; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από fast8 1
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, fast8 είπε Καταρχήν το θέμα μας δεν είναι ο βιασμός των γυναικών, αλλά ο τρόπος που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το σκοτάδι και γιατί τα μάτια τους παίζουν. Στο ξαναείπα προσπάθεισε να χρησιμοποιείς το μυαλό σου με αιχμηρό τρόπο, μην απαντάς άλλα αντι άλλον σε άσχετα με το θέμα μας. Ενας αχταρμάς, μια σούπα ο λόγος σου. Σεξουαλικός προσανατολισμός; Τι πάει να πει "προσανατολισμός" και τι πάει να πει πολύ μικρή ηλικία, 6,7,8 και ποιός είναι αυτός που θα μπορεί να τους μιλήσει για αυτά τα πράγματα; Να μην πούμε εδώ την απαγορευμένη λέξη απο Π; Πως θα βοηθήσει το να κάνεις ένα παιδί εμμονικό με το σεξ πριν καν έχει ορμόνες με το θέμα της εγκληματικότητας; Αλλά κυρίως τι έχει να κάνει ο "προσανατολισμός", δηλαδή η ενημέρωση για τις σεξουαλικές σου επιλογές, με την εγκληματικότητα; Αν πάρεις τους εγκληματίες στην φυλακή, πόσους θα βρούμε είναι μέσα γιατί δεν τους δίδαξαν απο πολύ μικρή ηλικία για τους straight, gay, trans και τον τρόπο που κάνουν σεξ. Γιατί αυτό σημαίνει προσανατολισμός. Επειδή έχουμε πλέον εμπεδώσει, ότι γενικά έχεις αδυναμία στον γραπτό λόγο και την επιχειρηματολογία, θα μπορούσα να υποθέσω ότι μιλάς για σεξουαλική αγωγή και όχι για προσανατολισμό, αυτό είναι άλλο, αλλά και πάλι δεν είναι η λύση. Σοβαρά τώρα, το πρόβλημα εγκληματικότητας έχει να κάνει με τον σεξουαλική αγωγή; Απλά να πούμε στα αγόρια "Γεωργάκη, μην βιάζεις δεν είναι σωστό"; Οπότε τα μαζεύουμε όσα προτείνεις για λύση - Στόχος πρώτος, να μιλάμε για σεξ και μάλιστα ομοφυλοφιλικό (αυτό είναι προσανατολισμός) στα νήπια. - Στόχος δεύτερος, βάλτε στο στόχαστρο την οικογένεια. Μάλιστα να δούμε αν θα δουλέψει. Δεν ξέρω που και πως μεγάλωσες πάντως εγώ δεν γνωρίζω κανέναν που να πιστεύει ότι το σεξ υπάρχει μόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άνδρα. Κυριολεκτικά η μόνιμη συζήτηση που είχαμε ως έφηβοι και αυτό που διαβάζαμε σε όλα τα περιοδικά και στο Internet ήταν για το πως να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, οπότε και αυτό που λες είναι ψέμα και ανακρίβεια. Εκτός αν είσαι 60+ χρονών και μεγάλωσες στα βουνά, αλλά απο την μεταπολίτευση και μετά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Αλλά σου έχω και άλλα. Οι μετανάστες και οι μειονότητες. Αυτή την στιγμή στην Αμερική μπαίνουν παράνομα περισσότεροι ενήλικες άντρες,απο τα αγόρια που γεννιούνται απο τους κατοίκους της. Ακόμα και αν ο προσανατολισμός δουλέψει (που δεν θα δουλέψει) για ΟΛΑ τα νήπια, περισσότεροι άντρες θα μπαίνουν απο χωρες με διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα που ποτέ δεν θα τους έχουνε μιλήσει στο σχολείο για σεξ, δονητές, gay κτλ. Στην Ευρώπη δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο, αλλά οι προβλέψεις είναι ότι εκεί θα είμαστε το αργότερο σε περίπου 15-20 χρόνια, δηλαδή την στιγμή που θα μπορούσαμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της μεθοδολογίας σου. Πραγματικά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά αν η λύση που προτείνεις για την εγκληματικότητα είναι ο υποχρεωτικός σεξουαλικός "προσανατολισμός" για τα νήπια. Οχι πως είμαι προσωπικά αντίθετος, εξάλου τα μικρά παιδία έχουν ανοικτή πρόσβαση σε όλο το 18+ internet σήμερα και έχουν δει τα πάντα, δεν θα τα σοκάρει ο υποχρεωτικός προσανατολισμός. Αλλά ως λύση είναι μούφα. Τουλάχιστον αν γίνει αυτό θα σταματήσεις να κατηγορείς τους άντρες ή όχι; βασικά έχεις δίκιο, αυτόματη θύμηση από τα μαθήματα που κάναμε στο σχολείο παιδιά, το σωστό είναι σεξουαλική αγωγή, λάθος μου… μου κάνει όμως εντύπωση, που ενώ το κατάλαβες, επιχειρηματολόγησες πάνω σε αυτό επί παραγράφων χωρίς να προσφέρεις τίποτα, πλην προσβολών… εκτός και αν πιστεύεις ότι με αυτή την τεχνική θα μειώσεις τα λεγόμενα μου, κρίμα όχι μόνο δεν πέτυχε αλλά εκτέθηκες με αυτά που έγραψες που είναι ότι να ναι… Κατά τα άλλα και επειδή πλέον είναι ξεκάθαρο ότι όλα αυτά βασίζονται σε προσωπικές απόψεις χωρίς ίχνος γνώσης, διάβασε για τα οφέλη της σεξουαλικής αγωγής σε παιδιά, διάβασε πως διδάσκεται, διάβασε τι περιέχει ως ύλη, και μετά έλα να μιλήσουμε… λογικό βέβαια μετά από όλα αυτά, λέξεις όπως κοινωνιολογία που αναφέρω να μην τις αντιλαμβάνεσαι και να μένεις με την εντύπωση ότι εγώ μίλησα για ένα μάθημα που θα δείχνουν στα παιδιά πως να κάνουν σεξ… Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AtiX
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, AtiX είπε βασικά έχεις δίκιο, αυτόματη θύμηση από τα μαθήματα που κάναμε στο σχολείο παιδιά, το σωστό είναι σεξουαλική αγωγή, λάθος μου… μου κάνει όμως εντύπωση, που ενώ το κατάλαβες, επιχειρηματολόγησες πάνω σε αυτό επί παραγράφων χωρίς να προσφέρεις τίποτα, πλην προσβολών… εκτός και αν πιστεύεις ότι με αυτή την τεχνική θα μειώσεις τα λεγόμενα μου, κρίμα όχι μόνο δεν πέτυχε αλλά εκτέθηκες με αυτά που έγραψες που είναι ότι να ναι… Κατά τα άλλα και επειδή πλέον είναι ξεκάθαρο ότι όλα αυτά βασίζονται σε προσωπικές απόψεις χωρίς ίχνος γνώσης, διάβασε για τα όφελοι της σεξουαλικής αγωγής σε παιδιά, διάβασε πως διδάσκεται, διάβασε τι περιέχει ως ύλη, και μετά έλα να μιλήσουμε… λογικό βέβαια μετά από όλα αυτά, λέξεις όπως κοινωνιολογία που αναφέρω να μην τις αντιλαμβάνεσαι και να μένεις με την εντύπωση ότι εγώ μίλησα για ένα μάθημα που θα δείχνουν στα παιδιά να κάνουν σεξ… Η woke κοινότητα πάντως πιέζει για σεξουαλικό προσανατολισμό όχι αγωγή για αυτό και εστίασα εκει. "Εισαι σιγουρος ότι δεν είσαι gay; Είσαι σιγουρος, σίγουρος; Μήπως θέλεις να το σηζητήσουμε για να δούμε αν μια αλλαγή φύλου σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα"; Εσύ δεν ανέφερες κανένα επιχείρημα ότι η σεξουαλική αγωγή στα νήπια θα μειώσει την εγκληματικότηα, όχι εγώ ότι δεν θα το κάνει. Απλά περιγράφεις μια ελπίδα και λες και μερικά ψέματα (οικογένεια, ικανοποίηση μόνο ανδρικών αναγκών). Ενώ θαβεις και το τεράστιο θέμα ότι οι πλειοψηφία των αντρών και των εγκληματιών έρχονται απο χώρες εκτός των εκπαιδευτικών μας συστημάτων. Οσο για την κοινωνιολογία, μια χαρά την ξέρω και δεν έχω ιδέα πως νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει τα νήπια ή τα μεγαλύτερα παιδία. Εκτός αν με την κοινονιολογία εννοείς ιδεολογία αλλά και πάλι δεν έδωσες καμία πληροφορία για το πως. Με κύρηγμα του στυλ μην βιάζεται, μην είστε εγκληματίες, δεν βοηθάει την κοινωνία; Ειλικρινά πως; Ολο το επιχείρημα σου είναι "άστο, εμείς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα. Οι άνθρωποι που θα περνάνε απο τα δικά μας σχολεία δεν θα γίνονται εγκληματίες". Σωστά, μου ξέφυγε κάτι; Γιατί πάλι δεν είπε πως, αλλά απλά ασε θα το κάνουμε εμείς καλύτερα απλά γιατί έτσι. Αν έχουμε σεξουαλική αγωγή στα νήπια θα δούμε τους δείκτες της εγκληματικότητας να πέφτουν; Μια έρευνα; 2 1
ScorpioX777 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 57 λεπτά πριν, fast8 είπε Καταρχήν το θέμα μας δεν είναι ο βιασμός των γυναικών, αλλά ο τρόπος που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το σκοτάδι και γιατί τα μάτια τους παίζουν. Στο ξαναείπα προσπάθεισε να χρησιμοποιείς το μυαλό σου με αιχμηρό τρόπο, μην απαντάς άλλα αντι άλλον σε άσχετα με το θέμα μας. Ενας αχταρμάς, μια σούπα ο λόγος σου. Δεν χρειαζοταν καν ερευνα οτι τα ματια των γυναικων παιζουν σε αλλο επιπεδο απο των αντρων, βλεπουν την τριχα στα ρουχα σου απο χιλιομετρα ακομα και τη χρωμα ειναι και σε σκοταδι...
johnieXoX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, fast8 είπε Η woke κοινότητα πάντως πιέζει για σεξουαλικό προσανατολισμό όχι αγωγή για αυτό και εστίασα εκει. "Εισαι σιγουρος ότι δεν είσαι gay; Είσαι σιγουρος, σίγουρος; Μήπως θέλεις να το σηζητήσουμε για να δούμε αν μια αλλαγή φύλου σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα"; Εσύ δεν ανέφερες κανένα επιχείρημα ότι η σεξουαλική αγωγή στα νήπια θα μειώσει την εγκληματικότηα, όχι εγώ ότι δεν θα το κάνει. Απλά περιγράφεις μια ελπίδα και λες και μερικά ψέματα (οικογένεια, ικανοποίηση μόνο ανδρικών αναγκών). Ενώ θαβεις και το τεράστιο θέμα ότι οι πλειοψηφία των αντρών και των εγκληματιών έρχονται απο χώρες εκτός των εκπαιδευτικών μας συστημάτων. Οσο για την κοινωνιολογία, μια χαρά την ξέρω και δεν έχω ιδέα πως νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει τα νήπια ή τα μεγαλύτερα παιδία. Εκτός αν με την κοινονιολογία εννοείς ιδεολογία αλλά και πάλι δεν έδωσες καμία πληροφορία για το πως. Με κύρηγμα του στυλ μην βιάζεται, μην είστε εγκληματίες, δεν βοηθάει την κοινωνία; Ειλικρινά πως; Ολο το επιχείρημα σου είναι "άστο, εμείς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα. Οι άνθρωποι που θα περνάνε απο τα δικά μας σχολεία δεν θα γίνονται εγκληματίες". Σωστά, μου ξέφυγε κάτι; Γιατί πάλι δεν είπε πως, αλλά απλά ασε θα το κάνουμε εμείς καλύτερα απλά γιατί έτσι. Αν έχουμε σεξουαλική αγωγή στα νήπια θα δούμε τους δείκτες της εγκληματικότητας να πέφτουν; Μια έρευνα; Η woke κοινότητα πάντως πιέζει για σεξουαλικό προσανατολισμό όχι αγωγή για αυτό και εστίασα εκει. "Εισαι σιγουρος ότι δεν είσαι gay; Είσαι σιγουρος, σίγουρος; Μήπως θέλεις να το σηζητήσουμε για να δούμε αν μια αλλαγή φύλου σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα"; Σε έχουν πιάσει και σε έχουν ρωτήσει αν είσαι gay? στα 42 μου χρόνια δε με έχει πιάσει κανείς.. μπορεί να έτυχε.. ας μας πει η κοινότητα του Insomnia σε πόσους την έχουν πέσει οι woke για να τους προσανατολίσουν στην ομοφυλοφιλία με χειριστικούς τρόπους μη μένεις σε ένα μέτρο περιοριστικά. προφανώς και η σεξουαλική διαπαιδαγώγιση από μόνη της δεν φτάνει. χρειάζεται δέσμη μέτρων από την ενδυνάμωση των γυναικών στο χώρο εργασίας μέχρι την αλλαγή σε τίτλους όπως γιατρός, δικηγόρος και τόσα άλλα που είναι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε αρσενικό γένος. σε άλλα νέα, άλλη μια σκοτώθηκε χθες από τον μεθυσμένο σύζυγό της Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από johnieXoX 1 1
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fast8 είπε Η woke κοινότητα πάντως πιέζει για σεξουαλικό προσανατολισμό όχι αγωγή για αυτό και εστίασα εκει. "Εισαι σιγουρος ότι δεν είσαι gay; Είσαι σιγουρος, σίγουρος; Μήπως θέλεις να το σηζητήσουμε για να δούμε αν μια αλλαγή φύλου σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα"; Είμαι gay και ότι αναφέρεις είναι ονειρώξεις ατόμων που δεν ξέρουν τίποτα άλλο από να πιπιλάνε περί woke… κατα τα αλλά, υπόλοιπες παράγραφοι, πάλι αερολογίες περί μετανάστευσης, ιδεολογίας και γενικότερα όλη η γνωστή η τραμπικη ρητορική που έχει αρχίσει να αναπαράγεται άκριτα και από πολλούς… ΥΓ: που μίλησα εγώ για νήπια? Διαβάζεις τι γράφω????? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AtiX 1
johnieXoX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Είμαι gay και ότι αναφέρεις είναι ονειρώξεις ατόμων που δεν ξέρουν τίποτα άλλο από να πιπιλάνε περί woke… κατα τα αλλά, υπόλοιπες παράγραφοι, πάλι αερολογίες περί μετανάστευσης, ιδεολογίας και γενικότερα όλη η γνωστή η τραμπικη ρητορική που έχει αρχίσει να αναπαράγεται άκριτα και από πολλούς… ΥΓ: που μίλησα εγώ για νήπια? Διαβάζεις τι γράφω????? μη με ρωτήσεις αν είμαι gay.. δεν είμαι! και μην επιμείνεις!
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Η woke κοινότητα πάντως πιέζει για σεξουαλικό προσανατολισμό όχι αγωγή για αυτό και εστίασα εκει. "Εισαι σιγουρος ότι δεν είσαι gay; Είσαι σιγουρος, σίγουρος; Μήπως θέλεις να το σηζητήσουμε για να δούμε αν μια αλλαγή φύλου σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα"; Σε έχουν πιάσει και σε έχουν ρωτήσει αν είσαι gay? στα 42 μου χρόνια δε με έχει πιάσει κανείς.. μπορεί να έτυχε.. ας μας πει η κοινότητα του Insomnia σε πόσους την έχουν πέσει οι woke για να τους προσανατολίσουν στην ομοφυλοφιλία με χειριστικούς τρόπους μη μένεις σε ένα μέτρο περιοριστικά. προφανώς και η σεξουαλική διαπαιδαγώγιση από μόνη της δεν φτάνει. χρειάζεται δέσμη μέτρων από την ενδυνάμωση των γυναικών στο χώρο εργασίας μέχρι την αλλαγή σε τίτλους όπως γιατρός, δικηγόρος και τόσα άλλα που είναι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε αρσενικό γένος. σε άλλα νέα, άλλη μια σκοτώθηκε χθες από τον μεθυσμένη σύζυγό της Εσύ τι πετάγεσε χωρίς να έχεις πιάσει την συζήτηση απο την αρχή; Ο @AtiX μιλάει για σεξουαλικό προσανατολισμό/αγωγή στα μικρά παιδία ως νέο μελλοντικό εκπαιδευτικό σύστημα. Με τα 42 σου χρόνια χάνεις και το νέο και το μικρό παιδί. Βέβαια είσαι όσο αισθάνεσαι. 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Είμαι gay και ότι αναφέρεις είναι ονειρώξεις ατόμων που δεν ξέρουν τίποτα άλλο από να πιπιλάνε περί woke… κατα τα αλλά, υπόλοιπες παράγραφοι, πάλι αερολογίες περί μετανάστευσης, ιδεολογίας και γενικότερα όλη η γνωστή η τραμπικη ρητορική που έχει αρχίσει να αναπαράγεται άκριτα και από πολλούς… ΥΓ: που μίλησα εγώ για νήπια? Διαβάζεις τι γράφω????? Δεν είπες εφηβική ηλικία ούτε καν προεφηβική, είπες πολύ μικρή ηλικία. 9-11 είναι προεφηβεία/εφηβεία, οπότε κάτω απο αυτό. Νήπια είναι 4+. Εκτός αν εννοείς 6-9 οπότε ας χρησιμοποιούμε το δικό σου πολύ μικρά παιδιά γιατί το άλλο μου σηκώνει λίγο την τρίχα. Οσο για της ονειρώξεις ναι σωστά, ο Τραμπ φταίει. https://abcnews4.com/news/nation-world/teacher-union-promotes-hiding-students-gender-preferences-from-parents https://apnews.com/article/transgender-lawsuit-school-maine-8003272a6c8b1111010ba42bea2ceb8e https://abcnews4.com/news/nation-world/teacher-union-promotes-hiding-students-gender-preferences-from-parents https://www.plannedparenthood.org/learn/parents/preschool/how-do-i-talk-with-my-preschooler-about-identity
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fast8 είπε Δεν είπες εφηβική ηλικία ούτε καν προεφηβική, είπες πολύ μικρή ηλικία. 9-11 είναι προεφηβεία/εφηβεία, οπότε κάτω απο αυτό. Νήπια είναι 4+. Εκτός αν εννοείς 6-9 οπότε ας χρησιμοποιούμε το δικό σου πολύ μικ Μίλησα για σχολείο, οπότε κάθε λογικός άνθρωπος θα έκρινε ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει αφού μάθουν πρώτα να γράφουν και να διαβάζουν… αλήθεια ξέρεις τίποτα από το εκπαιδευτικό σύστημα ή μιλάω έτσι στο αέρα? ΥΓ: τα link τι φάση για διάψευση ή επιβεβαίωση των όσων λέω τα έβαλες? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AtiX
johnieXoX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, fast8 είπε Εσύ τι πετάγεσε χωρίς να έχεις πιάσει την συζήτηση απο την αρχή; Ο @AtiX μιλάει για σεξουαλικό προσανατολισμό/αγωγή στα μικρά παιδία ως νέο μελλοντικό εκπαιδευτικό σύστημα. Με τα 42 σου χρόνια χάνεις και το νέο και το μικρό παιδί. Βέβαια είσαι όσο αισθάνεσαι. μια χαρά την έχω πιάσει την συζήτηση links από ένα περιστατικό κάπου στο Σικάγο το 2022 και από μια λάθος εφαρμογή μιας συμβούλου κάπου στο Portland το 2023.. αυτά είναι τα επιχειρήματά σου; αυτά θεωρείς ότι θα αποτελούν οδηγό για την εφαρμογή μια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε κάποιο εκπαιδευτικό σύστημα;
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, AtiX είπε Μίλησα για σχολείο, οπότε κάθε λογικός άνθρωπος θα έκρινε ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει αφού μάθουν πρώτα να γράφουν και να διαβάζουν… αλήθεια ξέρεις τίποτα από το εκπαιδευτικό σύστημα ή μιλάω έτσι στο αέρα? ΥΓ: τα link τι φάση για διάψευση ή επιβεβαίωση των όσων λέω τα έβαλες? Ειπες πολύ μικρά παιδιά, αλλά ένας λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να καταλάβει έφηβοι. Θυμάσε τον νομο "don't say gay" που ξεσηκώθηκε η Αμερική και η woke κοινότητα; https://en.wikipedia.org/wiki/Florida_Parental_Rights_in_Education_Act Η απαγόρευση είναι να μην μιλάνε για σεξ και σεξουαλικές ταυτότητες στα σχολεία απο τα νήπια ώς την 3η τάξη που εκεί είναι 8-9 χρονών. Ακούς, ξεσηκώθηκαν λέμε. Πορείες, δημόσιες δηλώσεις, απειλές για αγωγές κτλ. Αυτή είναι η επιθυμία της κοινότητας και χαρακτήρησαν οπισθοδρομικούς τους πολιτικούς της Φλώριντα που βάλανε όριο τα 8-9, ενώ αλλού μπορούν να μιλάνε ελεύθερα στα κάτω απο 8. "αλήθεια ξέρεις τίποτα από το εκπαιδευτικό σύστημα ή μιλάω έτσι στο αέρα?" Εχω εκπαίδευση και αδεια για διδασκαλία, αλλά δεν είναι το σπορ μου. Αλλά ακόμα δεν απάντησες πως η σεξουαλική αγωγή των μικρών παιδιών θα μειώσει την εγκληματικότητα των ενηλίκων. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από fast8 1
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, fast8 είπε Ειπες πολύ μικρά παιδιά, αλλά ένας λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να καταλάβει έφηβοι. Θυμάσε τον νομο "don't say gay" που ξεσηκώθηκε η Αμερική και η woke κοινότητα; https://en.wikipedia.org/wiki/Florida_Parental_Rights_in_Education_Act Η απαγόρευση είναι να μην μιλάνε για σεξ και σεξουαλικές ταυτότητες απο τα νήπια ώς την 3η τάξη που εκεί είναι 8-9 χρονών. Ακούς, ξεσηκώθηκαν λέμε. Πορείες, δημόσιες δηλώσεις, απειλές για αγωγές κτλ. Αυτή είναι η επιθυμία της κοινότητας και χαρακτήρησαν οπισθοδρομικούς τους πολιτικούς της Φλώριντα που βάλανε όριο τα 8-9, ενώ αλλού μπορούν να μιλάνε ελεύθερα στα κάτω απο 8. "αλήθεια ξέρεις τίποτα από το εκπαιδευτικό σύστημα ή μιλάω έτσι στο αέρα?" Εχω εκπαίδευση και αδεια για διδασκαλία, αλλά δεν είναι το σπορ μου. Αλλά ακόμα δεν απάντησες πως η σεξουαλική αγωγή των μικρών παιδιών θα μειώσει την εγκληματικότητα των ενηλίκων. Είπα στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία, αυτό δεν τα κάνει νήπια μιας και δεν πάνε σχολείο και λόγω της δωδεκαέτους υποχρεωτικής εκπαιδεύσεις αναφερόμουν ξεκάθαρα στο δημοτικό… πραγματικά εμένα κατηγορείς, εσύ τα κανείς… στα υπόλοιπα και επειδή το έχω κάψει πλέον με ότι γράφεις, τι θέλεις να μας πεις με το link? Δηλαδή αν εμένα στα 5 μου μίλαγαν για το σεξ εγώ δεν θα ήμουν gay? Το να είσαι gay είναι κάτι που εκπαιδεύεσαι, υποθέτεις, επιλέγεις????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα