AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Καλα τωρα θα παιζουμε. Νομιζα ότι η βιολογία ισχύει για όλα τα είδη, εκτός και αν υπονοείς ότι υπάρχουν άνδρες β διαλογής που δεν έχουν τόση τεστοστερόνη και για αυτό δεν γίνονται βιαστές… Τι πάλι λάθος κατάλαβα?
Shinji ikari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, AtiX said: Τιποτα, απλα το θετεις αρνητικα για να διαφωνεις, υπαρχουν με υπερβολικη τεστοστερονη και ορμονικα προβληματα. Η ουσια ειναι οτι αναγνωριζεται ως ελαφρυντικο στις γυναικες οταν κανουν τα δικα τους αλλα οι αντρες απλα φταινε επειδη ετσι. 1
johnieXoX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Τελειως μα τελειως λαθος. Ειναι η ορμονες και η τεστοστερονη στους αντρες, εχει αποδειχθει. πως σκατά το έλεγξαν αυτό? κάνανε ορμονολογικό τεστ στους βιαστές; στοιχεία που το αποδεικνύουν αλλιώς δε νομίζω να ισχύει..
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Τιποτα, απλα το θετεις αρνητικα για να διαφωνεις, υπαρχουν με υπερβολικη τεστοστερονη και ορμονικα προβληματα. Η ουσια ειναι οτι αναγνωριζεται ως ελαφρυντικο στις γυναικες οταν κανουν τα δικα τους αλλα οι αντρες απλα φταινε επειδη ετσι. μιλάμε πάντα για βιασμό εεε?
johnieXoX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, AtiX είπε μιλάμε πάντα για βιασμό εεε? υποθέτω πως ναι.. εξάλλου είναι και στατιστικά συγκρίσιμα μεγέθη.. ξέρω γω πρέπει να μιλάμε για ποσοστά: - βιασμοί γυναικών από άντρες: 99,84% - βιασμοί αντρών από γυναίκες: 0,16%
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, johnieXoX είπε πως σκατά το έλεγξαν αυτό? κάνανε ορμονολογικό τεστ στους βιαστές; στοιχεία που το αποδεικνύουν αλλιώς δε νομίζω να ισχύει.. υπάρχει λογική πίσω από αυτό και ναι ισχύει, πάρε παράδειγμα όλους αυτούς του μποντιμπιλτερ με τα σκευάσματα που περνούν και θα καταλάβεις, το θέμα όμως είναι ότι αυτά εκτός του ότι είναι εξαίρεση, δεν είναι καν δικαιολογία μιας πράξης που είναι επιλογή… 1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε υποθέτω πως ναι.. εξάλλου είναι και στατιστικά συγκρίσιμα μεγέθη.. ξέρω γω πρέπει να μιλάμε για ποσοστά: - βιασμοί γυναικών από άντρες: 99,84% - βιασμοί αντρών από γυναίκες: 0,16% Μάλλον και αυτές είχαν υψηλή τεστοστερόνη για αυτό και βίασαν… Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AtiX
Shinji ikari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, johnieXoX said: πως σκατά το έλεγξαν αυτό? κάνανε ορμονολογικό τεστ στους βιαστές; στοιχεία που το αποδεικνύουν αλλιώς δε νομίζω να ισχύει.. Αληθεια τωρα; National Library of Medicine. Testosterone, cortisol, and criminal behavior in men and women. "Analyses based on a large sample of undergraduates indicated that testosterone had a positive and statistically significant association with impulsive and violent criminal behavior". IBOM MEDICAL JOURNAL Vol.15 No.3 September, 2022 "Testosterone concentration is a contributing factor to rape tendency". 2
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Μου κάνει εντύπωση που θεωρείς ότι λύση είναι η τιμωρία σε μια κοινωνία που γεννάει συνέχεια εγκληματίες και όχι να βρεις τρόπο να μην τους δημιουργεί… κανένας δεν έγινε βιαστής από κάποιο παθολογικό αίτιο… έγινε βιαστής γιατί έτσι του έμαθε η κοινωνία και τα στερεότυπα τόσων αιώνων…. πραγματικά με θλίβει η οπτική γωνία που βλέπεις το θέμα και όλο αυτό ξεκινάει από το να να μην θιχτεί το φύλλο σου… Ντροπή… Τι ντροπή και σαχλαμάρες. Οτι θέλεις γράφεις. Πες έναν τρόπο να μην γεννάς συνέχεια εγκληματίες και ποιός είναι αυτός ο τρόπος. Να πάμε να τον εφαρμόσουμε μετά. Τι σαχλαμαρες είναι αυτές για το ότι η κοινωνία και τους βιαστές. Ο πατέρας σου σε πήρε και σου είπε "Atix αγόρη μου, αν σου κάνει κέφι μπορείς να βιάζεις γυναίκες (ή άντρες) δεν είναι τιποτα σοβαρό". Σοβαρά τώρα; Η μήπως στον δυτικό κόσμο δεν τιμωρήτε με 10-20 χρόνια φυλακή; Πιστεύεις πως το πρόβλημα είναι να μην θιχτεί το φύλο μου; Και πως ακριβώς νομίζεις ότι με έχεις θίξει; Καμία σχέση, το θέμα είναι έχουμε δημοκρατία ή απολυταρχισμό. Ελα βρες ένα τρόπο να μειώσουμε τους εγκληματίες, απέριψες ήδη την τιμωρία. Τι είναι λοιπον, κύρηγμα; 1
Shinji ikari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, AtiX said: δεν είναι καν δικαιολογία μιας πράξης που είναι επιλογή… Κυριολεκτικα αυτο που ειπα, διαλεγεις να το πεις επιλογη, οπως διαλεγουν καποιοι να πουν οτι το να εισαι γκεϊ ειναι απλα επιλογη και μπορεις απλα να διαλεξεις να μην εισαι.
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Κυριολεκτικα αυτο που ειπα, διαλεγεις να το πεις επιλογη, οπως διαλεγουν καποιοι να πουν οτι το να εισαι γκεϊ ειναι απλα επιλογη και μπορεις απλα να διαλεξεις να μην εισαι. Ο βιασμός είναι επιλογή όσο και να θες να το αναιρέσεις δυστυχώς δεν θα καταφέρεις τίποτα… ΥΓ: χυδαίο το κόλπο του gay…
Shinji ikari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, AtiX said: Ποναει το οτι επεσες στην ιδια λογικη;
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fast8 είπε Τι ντροπή και σαχλαμάρες. Οτι θέλεις γράφεις. Πες έναν τρόπο να μην γεννάς συνέχεια εγκληματίες και ποιός είναι αυτός ο τρόπος. Να πάμε να τον εφαρμόσουμε μετά. Τι σαχλαμαρες είναι αυτές για το ότι η κοινωνία και τους βιαστές. Ο πατέρας σου σε πήρε και σου είπε "Atix αγόρη μου, αν σου κάνει κέφι μπορείς να βιάζεις γυναίκες (ή άντρες) δεν είναι τιποτα σοβαρό". Σοβαρά τώρα; Η μήπως στον δυτικό κόσμο δεν τιμωρήτε με 10-20 χρόνια φυλακή; Πιστεύεις πως το πρόβλημα είναι να μην θιχτεί το φύλο μου; Και πως ακριβώς νομίζεις ότι με έχεις θίξει; Καμία σχέση, το θέμα είναι έχουμε δημοκρατία ή απολυταρχισμό. Ελα βρες ένα τρόπο να μειώσουμε τους εγκληματίες, απέριψες ήδη την τιμωρία. Τι είναι λοιπον, κύρηγμα; Κάλε ηρέμησε λίγο, διαβάζοντας με και με τόσα νεύρα, σίγουρα χάνεις αυτά που γράφω… πάμε ήρεμα και ένα ένα… καλύτερη λύση σε ένα κοινωνικό, και όχι μόνο, θέμα είναι η πρόληψη να μην εμφανιστεί ή η τιμωρία αφού εμφανιστεί??? 2 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Ποναει το οτι επεσες στην ιδια λογικη; Δεν πονάει τίποτα, εκτός της μέσης μου και αυτό λόγω βροχής… κάτι ουσιαστικότερο??? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από AtiX
Waiss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Από τότε που ο κόσμος άρχισε να διαβάζει Γ - lifo διαβάζουμε όλα αυτά εδω. 1
Shinji ikari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, AtiX said: Δεν το αναιρω προφανως, απλα ειναι ελαφρυντικο επιστημονικα τεκμηριωμενο που γινεται αποδεκτο μονο οπου συμφερει.
fast8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, AtiX είπε καλύτερη λύση σε ένα κοινωνικό, και όχι μόνο, θέμα είναι η πρόληψη να μην εμφανιστεί ή η τιμωρία αφού εμφανιστεί??? Την λύση περιμένω να ακούσω όχι την επιθυμία. Καμία λύση να προτείνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα