AtiX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, georgiosmag είπε πολύ ποιο γρήγορα από ότι περίμενα.. https://www.ieidiseis.gr/texnologia/235298/oi-fanatikoi-epistrefoun-to-apple-vision-pro-anisyxitika-symptomata-tous-tromaksan έχουμε (όχι όλοι ) αλλά έχουμε... απλά δεν αξίζει.. ακόμα δεν έμαθες να ξεχωρίζεις τις clickbait ειδήσεις… Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από AtiX
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, georgiosmag είπε πολύ ποιο γρήγορα από ότι περίμενα.. https://www.ieidiseis.gr/texnologia/235298/oi-fanatikoi-epistrefoun-to-apple-vision-pro-anisyxitika-symptomata-tous-tromaksan έχουμε (όχι όλοι ) αλλά έχουμε... απλά δεν αξίζει.. Γιατί δεν τα ποσταρες ρε ‘σύ από την αρχή όλα αυτά ώστε να μην καθόμαστε να γράφουμε και να σου απαντάμε στα σοβαρά τόσες ώρες; Τζισαζ δηλαδή! 😛
ggelhsva Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από ggelhsva
vste Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ναι οκ. VR Headset ειναι, θεματα που εχουν ολα τα VR Headsets θα εχει. Βαρος, ζαλαδα για αρκετους, κοπωση στα ματια γιατι δεν ειναι variable focus οι οθονες. Απο το Oculus DK1 που ειχα αυτα τα θεματα υπηρχαν. Και ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι φαινεται να λυθουν. Ακομα και απο την Apple. Για αυτο πολλοι που πηγαν "παρθενοι" απο VR να το αγορασουν, λογο Apple, προσγειωθηκαν αποτομα με την πρωτη ζαλαδα. 2
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχοντας vr headsets από το 2014 βλέπω καποια κύρια προβλήματα της τεχνολογίας (τουλάχιστον για εμένα), βαρος/ογκος και fixed focal length lenses να μην έχουν λυθεί ακόμη. Ούτε από την apple. Τώρα για το αν υπάρχουν διαφορες μεταξύ των προτάσεων apple και meta και που υπερέχει η καθεμιά, μόνο με χρήση αρκετών ημερών (μη πω εβδομάδων) μπορεί κάποιος να μιλήσει σοβαρα. Το έχω τα money να αγορασω το vision pro, οπότε ξέρω αν ειναι καλό ή όχι, ειναι εντελώς αστείο, μην το λέτε παρακαλω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Evangelos Anagnostou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα