highpriest Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 2 ώρες πριν, tarantules είπε Πάντως εμένα στα 5 χρόνια που τον δούλευα τον canon με refillable cartriges δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα με πλακέτα.Και το κόστος εαν έπαιρνα ισόποση ποσότητα μελανιών έβγαινε πάνω από 1.500 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Το κιτ είχε 5 χρώματα των 200ml για κάθε χρώμα και μου κόστισε κάπου στα 65€. Δεν πάει με τα χρόνια, πάει με την χρήση. Ενας μπορεί να βγάλει 3000 σελίδες σε 5 χρόνια και άλλος σε 1 μήνα. Και να χαλάσουν ακριβώς στις 3000 σελίδες. Ο πρώτος στα 5 χρόνια και ο άλλος σε έναν μήνα. Σημαίνει πως ο πρώτος είναι πιο αξιόπιστος επειδή πήγε 5 χρόνια; Μετράμε χρήση με σελίδες και όχι με χρόνια. Αν κρίνω απο την χρήση του ink tank σου που αναφέρεις 3000 σελίδες σε 4+ χρόνια και υποθέσω πως και στον προηγούμενο εκτυπωτή σου κάπου εκεί ήταν η χρήση σου, θα έλεγα πως δεν σου πήγε 5 χρόνια, αλλά 3000 σελίδες. Νούμερο ενδεικτικό για το πόσες σελίδες αντέχουν συνήθως τέτοιοι εκτυπωτές με συμβατά μελάνια.
tarantules Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 2 hours ago, highpriest said: Δεν πάει με τα χρόνια, πάει με την χρήση. Ενας μπορεί να βγάλει 3000 σελίδες σε 5 χρόνια και άλλος σε 1 μήνα. Και να χαλάσουν ακριβώς στις 3000 σελίδες. Ο πρώτος στα 5 χρόνια και ο άλλος σε έναν μήνα. Σημαίνει πως ο πρώτος είναι πιο αξιόπιστος επειδή πήγε 5 χρόνια; Μετράμε χρήση με σελίδες και όχι με χρόνια. Αν κρίνω απο την χρήση του ink tank σου που αναφέρεις 3000 σελίδες σε 4+ χρόνια και υποθέσω πως και στον προηγούμενο εκτυπωτή σου κάπου εκεί ήταν η χρήση σου, θα έλεγα πως δεν σου πήγε 5 χρόνια, αλλά 3000 σελίδες. Νούμερο ενδεικτικό για το πόσες σελίδες αντέχουν συνήθως τέτοιοι εκτυπωτές με συμβατά μελάνια. Έχεις πέσει τελείως έξω.Η χρήση που έκανα στον canon ήταν πολυ πιο βαρειά σε σχέση με τον Epson.Στον canon ειχα καταναλώσει πολύ περισσότερο μελάνι , τουλάχιστον τα μελάνια του κιτ , δηλαδή 200ml x 5 = 1000ml , ενώ στον epson ακόμα είμαι με τα.μαμίσια που είναι 65ml x 5 = 325ml.Άσε που στον canon είχα κάνει και reset με ειδικό πρόγραμμα και είχα μηδενίσει τον μετρητή σελίδων.Τώρα κάνω τελείως διαφορετική χρήση.Άλλες οι ανάγκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα