Προς το περιεχόμενο

αυξηση μισθωματος parking 200%

schumi46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, schumi46 said:

εισαι περα για περα φαουλ. προσωπικα εμενα μεχρι σημερα το σουπερμαρκετ δεν με απασχολει. θεωρω τις αυξησεις νορμαλ κ δικαιες αν το πας εκει. αλλα η πλειοψηφια κλαιει.

Το ότι εσύ είσαι άνετος με τα βασικά αγαθά δεν σημαίνει ότι θα είναι και ο μέσος κάτοικος.

Αλλά εντάξει αν σου είναι λογικό να κλαίγεσαι για την αύξηση του πάρκινγ ενός αυτοκινήτου σου που απλά θες να το ΚΟΙΤΑΣ, τι να πω... Εύχομαι ο νοικάρης να μην είσαι στο thread γιατί βλέπω άλλον ένα 80αρι να έρχεται...    

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 hour ago, Joshua21 said:

Ουγκουνσότο εσύ;;;;; 🤣

Όταν λέει ότι το νέο μίσθωμα που του ζήτησαν είναι 80% και αυξημένο κατά 200%, πόσο θα ήταν το παλιό;

🤣
ναι η ερωτηση απορια ηταν οτι ειναι απιστευτα χαμηλό το ποσό και πάλι, αδιανόητα χαμηλό!

• Like 1

23 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

Το ότι εσύ είσαι άνετος με τα βασικά αγαθά δεν σημαίνει ότι θα είναι και ο μέσος κάτοικος.

Αλλά εντάξει αν σου είναι λογικό να κλαίγεσαι για την αύξηση του πάρκινγ ενός αυτοκινήτου σου που απλά θες να το ΚΟΙΤΑΣ, τι να πω... Εύχομαι ο νοικάρης να μην είσαι στο thread γιατί βλέπω άλλον ένα 80αρι να έρχεται...    

μα ετσι ειναι αγαπητε. γτ σε ποναει η αληθεια? εγω εχω ενα μπατζετ που διαθετω αναλογα με τη ποιοτητα μιας υπηρεσιας κ ποσο με καλυπτει. εσυ πριν κανεις κατι, δεν εχεις ταβανι? νοικιαζεις τρογλη για 50€ εις γνωσην σου γι αυτο που σε καλυπτει πληρως. αλλα  αν η τρογλη παει 150 δεν νομιζω θα πεις δεν μαμιεται ετσι ειναι η αγορα? αυτο ειναι το ποιντ του ποστ

22 λεπτά πριν, slaughter είπε

Δεν κοιτάς για κάνα παλιό ισόγειο μαγαζί να το αγοράσεις κ να το έχεις εκεί μέσα? Ειδικά αν δεν το βγάζεις συχνά δεν θα έχεις κ θέμα.

Όταν οι θέσεις πάρκινγκ πουλιούνται κοντά στις 8-10 φαντάσου ποσο θα ζητάνε για μαγαζί. Δεν νομίζω να συμφέρει τον ts 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, great είπε

🤣
ναι η ερωτηση απορια ηταν οτι ειναι απιστευτα χαμηλό το ποσό και πάλι, αδιανόητα χαμηλό!

ηταν απλα τελεια γι αυτο π παρεχεται φιλος. Δεν το ορισα ουτε το ζητησα εγω. Αυτο διαφημιζε, αυτο παρειχε, αυτο ζητουσε σαν ανταλλαγμα. Κ δεν ηταν ιδιωτης συνταξιουχος, αλλα εταιρεια.

2 λεπτά πριν, Morosana είπε

Όταν οι θέσεις πάρκινγκ πουλιούνται κοντά στις 8-10 φαντάσου ποσο θα ζητάνε για μαγαζί. Δεν νομίζω να συμφέρει τον ts 

29.000 πουλαει ενας ανιδεος κλειστο παρκιν στην αργυρουπολη. με 8 επαιρνα οπουδηποτε χτες κ ηρεμουσα.

Επεξ/σία από schumi46

Ελπίζω να μην είμαι πολύ αγαπητός. Νομίζω άλλος ήρθε αντιμέτωπος με την αλήθεια και πόνεσε... Αυτές είναι οι τιμές στο λένε και άλλοι.

Προφανώς και έχεις ταβάνι, ειδικά για πράγματα που δεν θα σου αποφέρουν κέρδος. Όταν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις πρέπει να τα κόψεις, ωχ και άλλη αλήθεια...

p.s.: Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος που συνεχίζει αυτό το thread.

• Like 1

1 ώρα πριν, Timour21 είπε

Προσπάθησε να βγείς λίγο από την αγκύλωση που βρίσκεσαι και κατάλαβε το εξής.

Μια υπηρεσία (και το κατά πόσο αξίζει ή όχι) κρίνεται και από την τιμή (κόστος) στην οποία προσφέρεται.

Επομένως άλλη αξία για κάποιον έχει μια υπηρεσία όταν αυτή χρεώνεται με ένα Χ ποσό και άλλη αξία έχει αν χρεώνεται με 4Χ ποσό.

Δεκτόν, αλλά άλλο η κριτική του κόστους της υπηρεσίας και άλλο της υπηρεσίας αυτής καθαυτής (και του παρόχου της), όταν το μόνο που άλλαξε είναι πως η αλεπού δεν φτάνει πλέον τα σταφύλια.

Αν βρει φθηνότερα και καλύτερα αλλού, ας το πάει εκεί.

22 λεπτά πριν, schumi46 είπε

μα ετσι ειναι αγαπητε. γτ σε ποναει η αληθεια? εγω εχω ενα μπατζετ που διαθετω αναλογα με τη ποιοτητα μιας υπηρεσιας κ ποσο με καλυπτει. εσυ πριν κανεις κατι, δεν εχεις ταβανι? νοικιαζεις τρογλη για 50€ εις γνωσην σου γι αυτο που σε καλυπτει πληρως. αλλα  αν η τρογλη παει 150 δεν νομιζω θα πεις δεν μαμιεται ετσι ειναι η αγορα? αυτο ειναι το ποιντ του ποστ

Εντελώς φιλικά, δεν νομίζω να το αγαπάς πολύ το αμαξάκι σου αν μέχρι τώρα το φύλαγες σε "τρογλη" (sic)

• Like 1

3 λεπτά πριν, Narayan είπε

Δεκτόν, αλλά άλλο η κριτική του κόστους της υπηρεσίας και άλλο της υπηρεσίας αυτής καθαυτής (και του παρόχου της), όταν το μόνο που άλλαξε είναι πως η αλεπού δεν φτάνει πλέον τα σταφύλια.

η κριτικη ηταν στην ποσοστο αυξησης και σε αντιπαραβολη με το τι παρεχει η υπηρεσια! απο κει ξεκινησε το ολο θεμα. εσυ αν κανεις σερβις μονιμα στο μηχανικο σου με 100€ εργασια, δωστου απ την επομενη 300 αν στα ζητησει. γτ απλα η αγορα ειναι φρι! προφανως κ με το ιδιο νεο κοστος βρισκω σαλονι αντι για τρογλη. οπως και το εκαστοτε μελλοντικο σαλονι δεν θα αυξηθει απο τον εκαστοτε ιδιοκτητη 200-300% απλα επειδη η αφορα ειναι.... φρι. Αντιλαβου?

οι αλεπουδες κ τα σταφυλια ακυρα εν ολιγοις.

9 λεπτά πριν, Narayan είπε

Εντελώς φιλικά, δεν νομίζω να το αγαπάς πολύ το αμαξάκι σου αν μέχρι τώρα το φύλαγες σε "τρογλη" (sic)

σχημα λογου οι χρησιμοποιουμενες λεξεις για να δωθει εμφαση. προφανως κ το αμαξακι το γουσταρω για να δηλωνω οτι αρκει να υπαρχει κ να το βλεπω 1 φορα το χρονο απ το να το καταληξει καπου αλλου.

• Like 1

7 λεπτά πριν, Narayan είπε

Πάμε πάλι, η υπηρεσία κρίνεται ΚΑΙ βάση του κόστους, υπηρεσία είναι και το πλύσιμο του αυτοκινήτου, αν η υπηρεσία χρεώνεται ξέρω 'γω 10 ευρώ (τυχαία τα νούμερα) λες "καλά είναι" και προχωράς. Αν πάς την επόμενη και το έχει πάει 30 λες "ακριβά είναι" και το πλένεις μόνος σου. Ίδια ακριβώς υπηρεσία λοιπόν, με 2 διαφορετικές τιμές. Κατανοητό τώρα?

• Like 2

1 λεπτό πριν, Timour21 είπε

Πάμε πάλι, η υπηρεσία κρίνεται ΚΑΙ βάση του κόστους, υπηρεσία είναι και το πλύσιμο του αυτοκινήτου, αν η υπηρεσία χρεώνεται ξέρω 'γω 10 ευρώ (τυχαία τα νούμερα) λες "καλά είναι" και προχωράς. Αν πάς την επόμενη και το έχει πάει 30 λες "ακριβά είναι" και το πλένεις μόνος σου. Ίδια ακριβώς υπηρεσία λοιπόν, με 2 διαφορετικές τιμές. Κατανοητό τώρα?

αυτο ακριβως αλλα ο φιλος δεν αντιλαβου. ισως με το παραδειγμα μου με το σερβισ να αντιλαβου x2.

1 λεπτό πριν, schumi46 είπε

η κριτικη ηταν στην ποσοστο αυξησης και σε αντιπαραβολη με το τι παρεχει η υπηρεσια! απο κει ξεκινησε το ολο θεμα. εσυ αν κανεις σερβις μονιμα στο μηχανικο σου με 100€ εργασια, δωστου απ την επομενη 300 αν στα ζητησει. γτ απλα η αγορα ειναι φρι! προφανως κ με το ιδιο νεο κοστος βρισκω σαλονι αντι για τρογλη. οπως και το εκαστοτε μελλοντικο σαλονι δεν θα αυξηθει απο τον εκαστοτε ιδιοκτητη 200-300% απλα επειδη η αφορα ειναι.... φρι. Αντιλαβου?

οι αλεπουδες κ τα σταφυλια ακυρα εν ολιγοις.

Ρε συ, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ορίσεις εσύ την τιμή της υπηρεσίας. Εσυ αξιολογείς το τι σου προσφέρει, και αν σε συμφέρει πληρώνεις. Σε συμφέρει να δίνεις 80€ για να μένει το αυτοκίνητο μέσα; Βρίσκεις καλύτερα με 80€; Βρίσκεις αλλού χώρο γενικά; Υπάρχουν εναλλακτικές;

Αν δεν έχεις εναλλακτικές, αναγκαστικά πληρώνεις. Αν έχεις, τότε τι σκας ποσό ζητάει ο καθένας; Όπως δε σε ενδιέφερε σένα τόσο καιρό αν τον συνέφερε με το 25αρι το μήνα, έτσι και αυτόν δεν τον ενδιαφέρει, αν σε συμφέρει με τα 80€ το μήνα.

Ρίσκο είναι. Ή που θα βρεί πελάτες στα 80€ και θα βάζει τα τριπλά στην τσέπη, ή που δε θα βρει και θα χάσει και αυτούς που είχε, και θα μείνει στο άσο. Το θέμα ειναι αν αυτά που ζητάει, έχεις σκοπό/λόγο να τα δώσεις.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλα συνήθως έτσι πάει το πράγμα. Δεν παίρνεις γνώμες απο τους πελάτες τι θα χρεώσεις. Χρεώνεις, και οποιος θεωρεί ότι αξίζεις τα λεφτά σου τα δίνει.

Καταλαβαίνω ότι ξαφνικά κάτι που έκανε 30 κάνει 90, αλλα θα μπορούσε εύκολα να πουληθεί το ακίνητο, και αύριο πρωί να σου πει ο άλλος, έλα βγάλτο έξω στη λήξη του 6μηνου. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην περιουσία του άλλου, ΟΥΤΕ οταν σου προσφέρει υπηρεσία μέσω αυτής.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, schumi46 είπε

εισαι περα για περα φαουλ. προσωπικα εμενα μεχρι σημερα το σουπερμαρκετ δεν με απασχολει. θεωρω τις αυξησεις νορμαλ κ δικαιες αν το πας εκει. αλλα η πλειοψηφια κλαιει.

Στο λάδι που είχε αύξηση 200% δεν έκανες θέμα όμως.... Έτσι είναι, αλυσίδα όλα αυτά 

Επεξ/σία από SabotazNic

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στο λάδι που είχε αύξηση 200% δεν έκανες θέμα όμως.... Έτσι είναι, αλυσίδα όλα αυτά 

καταναλωνω 3-4 λιτρα λαδι το χρονο. δεν με απασχολει. Αν ομως ειναι 200% ναι εξωφρενικο, δν με αγγιζει ομως στη τσεπη! αυξησεις ομως 30-35% παντου αντε να τις δεχτω. οπως κ στην περιπτωση μ αυτη. κ αυξηση μισθο σου κανουν 3-4%, οχι 200. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...