inetien12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Όπως γράφει και ο τίτλος, θέλω να αγοράσω μία οθόνη για τα γραφιστικά και δεν έχω ξανά πάρει ποτέ στο παρελθόν, οπότε θέλω τις γνώσεις σας πάνω σε αυτό. Σας εμπιστεύομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Στις 14/2/2024 στις 12:55 ΜΜ, inetien12 είπε Όπως γράφει και ο τίτλος, θέλω να αγοράσω μία οθόνη για τα γραφιστικά και δεν έχω ξανά πάρει ποτέ στο παρελθόν, οπότε θέλω τις γνώσεις σας πάνω σε αυτό. Σας εμπιστεύομαι! Μήπως να θέσεις το ερώτημα εδώ; Υπάρχει πιθανότητα να το δούν περισσότεροι. https://www.insomnia.gr/forums/forum/34-οθόνες/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στις 17/2/2024 στις 7:29 ΜΜ, tasvar είπε Μήπως να θέσεις το ερώτημα εδώ; Υπάρχει πιθανότητα να το δούν περισσότεροι. https://www.insomnia.gr/forums/forum/34-οθόνες/ Σε ευχαριστω !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δεν εχει απαντησει καποιος μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, inetien12 said: Δεν εχει απαντησει καποιος μεχρι τωρα Ποσα χρηματα σκεφτεσε να δωσεις? Σε ποιο χρωματικο ευρος δουλευεις? Μεχρι τωρα δουλευεις στην οθονη του Mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, @topos είπε Ποσα χρηματα σκεφτεσε να δωσεις? Σε ποιο χρωματικο ευρος δουλευεις? Μεχρι τωρα δουλευεις στην οθονη του Mac? Μεχρι 500 νομιζω ειναι καλο ποσο αντε να ανεβω και λιγο παραπανω . Ναι μεχρι τωρα δουλευω με την οθονη του Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, inetien12 said: Μεχρι 500 νομιζω ειναι καλο ποσο αντε να ανεβω και λιγο παραπανω . Ναι μεχρι τωρα δουλευω με την οθονη του Mac Σε ποιο χρωματικο ευρος δουλευεις?(π.χ srgb,argb,dci-p3) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στο Default . Μια καλη οθονη θελω για τα χρωματα να ειναι σαν του mac ή ακομα καλυτερη . Επεξ/σία 6 Μαρτίου από inetien12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα