Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δικιά μου roborock S55 που έχω μπαίνει κάτω απο έπιπλο που έχει κενό 9,5 cm. Οριακά μπαίνει "ξύνοντας" το έπιπλο.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω μια λύση για μπαλκόνι το οποίο λογο αέρα μαζεύει συχνά πεύκοβελόνες, γύρη και λίγο χωμα από τα δέντρα που είναι σε κοντινή απόσταση.

Θεωρείται ότι μια σκούπα ρομπότ μπορεί τουλάχιστον να πάρει τα χοντρά ώστε να να μην χρειάζεται καθάρισμα το μπαλκόνι μέρα παρά μέρα.

Δημοσ.
Στις 5/5/2024 στις 1:56 ΠΜ, prefuse είπε

Ψάχνω μια λύση για μπαλκόνι το οποίο λογο αέρα μαζεύει συχνά πεύκοβελόνες, γύρη και λίγο χωμα από τα δέντρα που είναι σε κοντινή απόσταση.

Θεωρείται ότι μια σκούπα ρομπότ μπορεί τουλάχιστον να πάρει τα χοντρά ώστε να να μην χρειάζεται καθάρισμα το μπαλκόνι μέρα παρά μέρα.

Με τίποτα. Δεν ειναι για να τραβαει τετοια πραγματα.

Παρε μια φτηνή μικρη σκούπα υγρων-στερεων και αστην μονιμα εξω, να την βαζεις 3 λεπτα μερα παρα μερα.

Εχει το lidl απο σημερα μια ακριβως στα μετρα σου στα 35€

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφερω το θεμα καθως ειμαι σε αναζήτηση ρομποτικής σκούπας. Με βασικά κριτήρια την απόδοση καθαρισμού και την όσο το δυνατόν λιγοτερη συντήρηση πιο από τα παρακάτω μοντέλα θα προτείνατε; Μήπως κάποιο άλλο που έχετε και μείνατε πολύ ικανοποιημενοι;

1) Roborock S8+

2) Roborock Q Revo

3) Roborock S8 pro ultra

4) Roborock S7 Max ultra (την βρίσκω μόνο στο Aliexpress, εμπιστευομαστε αγορές από εκεί;)

5) Dreame L20 ultra

Επεξ/σία από rkb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...