Denmark1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να διαχειριστούμε...ουσιαστικά να ανοίξουμε ή να κλείσουμε το router του σπιτιου μας ενω δεν είμαστε εκει ...Παράδειγμα: ο μπαμπάς είναι εκτός σπιτιού και δεν θέλει να συνεχίζουν με ιντερνετ τα παιδιά...πέρα από ένα όριο....Να μπορεί με κάποιον τρόπο να το κλείσει !!!!
Λύση chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/32406716/TP-LINK-Tapo-P110-v1-Smart-Monoprizo-me-Diakopti-Leyko-TAPO-P110.html Βάζεις μία πρίζα smart και κάνεις ότι θέλεις. 1
t54g05 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Denmark1 είπε γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να διαχειριστούμε...ουσιαστικά να ανοίξουμε ή να κλείσουμε το router του σπιτιου μας ενω δεν είμαστε εκει ...Παράδειγμα: ο μπαμπάς είναι εκτός σπιτιού και δεν θέλει να συνεχίζουν με ιντερνετ τα παιδιά...πέρα από ένα όριο....Να μπορεί με κάποιον τρόπο να το κλείσει !!!! H Cosmote σίγουρα σου δίνει τη δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής, να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το Wi-Fi 1
Saufen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Τα Fritz.box Router υποστηρίζουν επίσης διαχείριση των λειτουργιών τους απομακρυσμένα. 1
nvel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 52 λεπτά πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/32406716/TP-LINK-Tapo-P110-v1-Smart-Monoprizo-me-Diakopti-Leyko-TAPO-P110.html Βάζεις μία πρίζα smart και κάνεις ότι θέλεις. με αυτό πως γίνεται ενεργοποιήσεις απομακρυσμένα το router; 1
motoboots Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Ανοίγεις / κλείνεις την παροχή ρεύματος στην πρίζα.
kosmasdel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δεν θα μπορεί να το ανοίξει όμως μετά καθώς δεν θα υπάρχει δίκτυο
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, Denmark1 said: γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να διαχειριστούμε...ουσιαστικά να ανοίξουμε ή να κλείσουμε το router του σπιτιου μας ενω δεν είμαστε εκει ...Παράδειγμα: ο μπαμπάς είναι εκτός σπιτιού και δεν θέλει να συνεχίζουν με ιντερνετ τα παιδιά...πέρα από ένα όριο....Να μπορεί με κάποιον τρόπο να το κλείσει !!!! Με VPN;
dbrillis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Καλημερα, μπορειτε να μας πειτε ποιο ρουτερ εχετε τωρα και αν ειστε διατεθημενοι να αγορασετε ενα αλλο; Επισης θελετε να κλεισετε το ρουτερ ή το WiFi; Αν κλεισετε το ρουτερ που ειναι το "ιντερνετ" του σπιτιου μετα δεν θα μπορειτε να το ανοιξετε απομακρυσμενα. Τα Fritz.Box routers με την εφαρμογη στο κινητο δημιουργουν μια συνδεση με το ρουτερ του σπιτιου (VPN) και απο εκει μπορειτε να διαχειριστειτε το router. 1
liakjim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 51 λεπτά πριν, nvel είπε με αυτό πως γίνεται ενεργοποιήσεις απομακρυσμένα το router; 34 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Δεν θα μπορεί να το ανοίξει όμως μετά καθώς δεν θα υπάρχει δίκτυο 1 ώρα πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/32406716/TP-LINK-Tapo-P110-v1-Smart-Monoprizo-me-Diakopti-Leyko-TAPO-P110.html Βάζεις μία πρίζα smart και κάνεις ότι θέλεις. Και αν τα παιδιά δώσουν ρεύμα από αλλού; 1
Denmark1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 προσωπικά εγω έχω της Nova (πρωην Wind) ένα λευκο μοντελ ΖΤΕ αν το θυμαμαι καλα...τα παιδιά είναι δημοτικού , δεν ξέρω αν τυχόν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές με διακριτική διακοπή ,του ιντερνετ για συσκευές....Προφανώς χρήσιμο έστω και για μια ώρα λιγότερο την ημέρα....
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 22 λεπτά πριν, liakjim είπε Και αν τα παιδιά δώσουν ρεύμα από αλλού; Τώρα σε αυτό ναι τι να πω; Το δικό μου παιδί δημοτικό δεν είχε καν smartphone.
t54g05 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Denmark1 είπε προσωπικά εγω έχω της Nova (πρωην Wind) ένα λευκο μοντελ ΖΤΕ αν το θυμαμαι καλα...τα παιδιά είναι δημοτικού , δεν ξέρω αν τυχόν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές με διακριτική διακοπή ,του ιντερνετ για συσκευές....Προφανώς χρήσιμο έστω και για μια ώρα λιγότερο την ημέρα.... Δες αν σε εξυπηρετεί κάτι τέτοιο https://www.true.th/support/site/home_internet/2967/product/132?ln=en
Denmark1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 οι πρίζες εξ αποστάσεως (smart) φαίνονται μάλλον οι ιδανικές λύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα