Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να διαχειριστούμε...ουσιαστικά να ανοίξουμε ή να κλείσουμε το router του σπιτιου μας  ενω δεν είμαστε εκει ...Παράδειγμα:

ο μπαμπάς είναι εκτός σπιτιού και δεν θέλει να συνεχίζουν με ιντερνετ τα παιδιά...πέρα από ένα όριο....Να μπορεί με κάποιον τρόπο να το κλείσει !!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Denmark1 είπε

γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να διαχειριστούμε...ουσιαστικά να ανοίξουμε ή να κλείσουμε το router του σπιτιου μας  ενω δεν είμαστε εκει ...Παράδειγμα:

ο μπαμπάς είναι εκτός σπιτιού και δεν θέλει να συνεχίζουν με ιντερνετ τα παιδιά...πέρα από ένα όριο....Να μπορεί με κάποιον τρόπο να το κλείσει !!!!

H Cosmote σίγουρα σου δίνει τη δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής, να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το Wi-Fi

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Denmark1 said:

Με VPN;

Δημοσ.

Καλημερα, 
μπορειτε να μας πειτε ποιο ρουτερ εχετε τωρα και αν ειστε διατεθημενοι να αγορασετε ενα αλλο;
Επισης θελετε να κλεισετε το ρουτερ ή το WiFi;
Αν κλεισετε το ρουτερ που ειναι το "ιντερνετ" του σπιτιου μετα δεν θα μπορειτε να το ανοιξετε απομακρυσμενα.
Τα Fritz.Box routers με την εφαρμογη στο κινητο δημιουργουν μια συνδεση με το ρουτερ του σπιτιου (VPN) και απο εκει μπορειτε να διαχειριστειτε το router.  

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nvel είπε

με αυτό πως γίνεται ενεργοποιήσεις απομακρυσμένα το router;

34 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

Δεν θα μπορεί να το ανοίξει όμως μετά καθώς δεν θα υπάρχει δίκτυο 

Screenshot_2024-02-14-11-45-29-28_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg.3e2e7be4762708cec2aa7e9ead13cf63.jpg

1 ώρα πριν, chios είπε

https://www.skroutz.gr/s/32406716/TP-LINK-Tapo-P110-v1-Smart-Monoprizo-me-Diakopti-Leyko-TAPO-P110.html

Βάζεις μία πρίζα smart και κάνεις ότι θέλεις.

Και αν τα παιδιά δώσουν ρεύμα από αλλού;

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά εγω έχω της Nova (πρωην Wind) ένα λευκο μοντελ ΖΤΕ αν το θυμαμαι καλα...τα παιδιά είναι δημοτικού , δεν ξέρω αν τυχόν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές με διακριτική διακοπή ,του ιντερνετ για συσκευές....Προφανώς χρήσιμο έστω και για μια ώρα λιγότερο την ημέρα....

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και αν τα παιδιά δώσουν ρεύμα από αλλού;

Τώρα σε αυτό ναι τι να πω; Το δικό μου παιδί δημοτικό δεν είχε καν smartphone.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Denmark1 είπε

προσωπικά εγω έχω της Nova (πρωην Wind) ένα λευκο μοντελ ΖΤΕ αν το θυμαμαι καλα...τα παιδιά είναι δημοτικού , δεν ξέρω αν τυχόν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές με διακριτική διακοπή ,του ιντερνετ για συσκευές....Προφανώς χρήσιμο έστω και για μια ώρα λιγότερο την ημέρα....

Δες αν σε εξυπηρετεί κάτι τέτοιο https://www.true.th/support/site/home_internet/2967/product/132?ln=en

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...