multiplex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Tώρα τελευταία που ήμουν διακοπούλες άκουσα ένα μόνο κομμάτι τους και πορώθηκα... Έχω ακόύσει ότι είναι το πιο γνωστό τους.Λέγεται Another world! Αν δεν τους έχετε ακούσει,σας τους προτείνω ανεπιφύλακτα...Αν πάλι τους έχετε ακούσει,μήπως ξέρετε συγκροτήματα με παρόμοια μουσική;
The_player Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Apoptygma Berzerk kai Convenant sto idio styl na soy proteino kai merika akoma kala tragoydakia toys -My secret garden -New Born King -Foruneteller -Being Boiled
multiplex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Thnx! Θα προσπαθήσω να τα βρω...Πιστευω οτι θα είναι περιπου στο ίδιο στυλ,έτσι; Και κάτι άλλο:σε τι είδος μουσικής κατατάσσονται;Μήπως synth-pop;
Cristina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Γρηγόρη, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για τους Covenant; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο style... Από τους Beborn Beton μου αρέσει πολύ το Sleeping Beauty. multiplex, δοκίμασε De-Vision, Seabound και Bruderschaft (η φωνή σίγουρα κάτι θα σου θυμίσει... ), νομίζω θα σου αρέσουν, αν δεν τους ξέρεις.
multiplex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Ευχαριστώ Cristina! Επίσης περίπου στο ίδιο style μου φαίνονται και οι colony 5...Λιγο πιο αγριοι βέβαια,αλλά ωραίοι.Τώρα κατεβάζω το Accelerate από αυτούς-καλό κομματάκι. Τελικά σε ποιο είδος μουσικής μπορούμε να τους κατατάξουμε;Όντως synth-pop;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.