mypagio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αγόρασα πριν κανένα 6μηνο τον Adata XPG Spectrix S40G RGB SSD 2TB M.2 NVMe PCI Express 3.0 στην έκδοση των 2TB (δεν την βλέπω πια). Πιο πολύ τον πήρα για να περάσω τα παιχνίδια του steam μια και έχουν γίνει τεράστια πλέον. Στην πρώτη μεταφορά που έκανα μέσα από το Steam (γνωρίζω τη διαδικασία) άρχισε να μου βγάζει προβλήματα στα παιχνίδια και τα περισσότερα τα ξανακατέβασα. Από τότε κατά καιρούς μου "χτυπάει" αρχεία παιχνιδιών. Πχ ενώ ένα παιχνίδι το ανοίγω κάθε μέρα, κάποια στιγμή μου βγάζει error και στο verification μου βγάζει 10-20-50-100 προβληματικά αρχεία. Σε τέτοιο σημείο που να πρέπει να τα κάνω uninstall και να τα ξανακατεβάσω. Μήπως είναι θέμα του δίσκου; Στο εργαλείο της ADATA βγάζει όλα κομπλέ, με 100% υγεία κλπ. Παρ' όλα αυτά με απασχολεί ότι κατά καιρούς ΜΟΝΟ στον συγκεκριμένο δίσκο "χάνονται" / "χτυπιούνται" αρχεία. Το περίεργο είναι ότι έχω παιχνίδια και σε άλλους 3 δίσκους και σε κανέναν από αυτούς δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι συμβαίνει; το έχετε ξανακούσει; Και να το στείλω στην εταιρεία σκέφτομαι μη μου πούνε ότι είναι κομπλέ και μου το στείλουν πίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από mypagio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, mypagio είπε Στο εργαλείο της ADATA βγάζει όλα κομπλέ, με 100% υγεία κλπ. Με το Crystal Disk Mark; H έξοδος από το παιχνίδι γίνεται με ALT+F4 ή από το παιχνίδι με ''Exit game''; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mypagio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Με το Crystal Disk Mark; H έξοδος από το παιχνίδι γίνεται με ALT+F4 ή από το παιχνίδι με ''Exit game''; Η έξοδος από όλα τα παιχνίδια μου γίνεται κανονικά με Exit Game.. Δεν το ξέρω το Crystal Disk Mark αν είναι να το δοκιμάσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Συνήθως οι adata έχουν πρόβλημα με τον controller. Καλύτερα να τον στείλεις πίσω. Από την στιγμή που γίνεται μόνο στον συγκεκριμένο σκληρό το πρόβλημα και όχι αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mypagio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Συνήθως οι adata έχουν πρόβλημα με τον controller. Καλύτερα να τον στείλεις πίσω. Από την στιγμή που γίνεται μόνο στον συγκεκριμένο σκληρό το πρόβλημα και όχι αλλού. Συμφωνω αλλα πως θα το αποδειξω; Στα τεστ δεν βγαζει καποιο προβλημα. Θα μου πουνε οτι δουλευει κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, mypagio είπε Συμφωνω αλλα πως θα το αποδειξω; Στα τεστ δεν βγαζει καποιο προβλημα. Θα μου πουνε οτι δουλευει κανονικα.. Δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό. Screenshots και video. Τι έχεις να χάσεις άλλωστε εάν δοκιμασεις? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα