Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Οσο και να εψαξα στο google, δε βρηκα κατι σχετικο. Τι μπορει να ειναι; Το αρχειο ειναι 76KB. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι στον κυριο φακελο με τα e-mail αντι για τα σπαμ και βγαινει καθαρο απο το σκαναρισμα της google. Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχα τα τελευταια χρονια.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Οσο και να εψαξα στο google, δε βρηκα κατι σχετικο. Τι μπορει να ειναι; Το αρχειο ειναι 76KB. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι στον κυριο φακελο με τα e-mail αντι για τα σπαμ και βγαινει καθαρο απο το σκαναρισμα της google. Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχα τα τελευταια χρονια. απάτη είναι,τι το παιδεύεις;Σβήστο και τέλος. 1
kormos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Οσο και να εψαξα στο google, δε βρηκα κατι σχετικο. Τι μπορει να ειναι; Το αρχειο ειναι 76KB. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι στον κυριο φακελο με τα e-mail αντι για τα σπαμ και βγαινει καθαρο απο το σκαναρισμα της google. Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχα τα τελευταια χρονια. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε απάτη είναι,τι το παιδεύεις;Σβήστο και τέλος. 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Hotmail τι περιμένεις😁 Επειδή το έχω και εγώ απορία, δεν το ανοίγεις να μας πεις τι έγινε; 🙃 1
Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Απλα οπως ειπα και πριν πρωτη φορα βλεπω απατη να μην πηγαινει στα σπαμ τα τελευταια χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα