Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Οσο και να εψαξα στο google, δε βρηκα κατι σχετικο. Τι μπορει να ειναι; Το αρχειο ειναι 76KB. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι στον κυριο φακελο με τα e-mail αντι για τα σπαμ και βγαινει καθαρο απο το σκαναρισμα της google. Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχα τα τελευταια χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Οσο και να εψαξα στο google, δε βρηκα κατι σχετικο. Τι μπορει να ειναι; Το αρχειο ειναι 76KB. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι στον κυριο φακελο με τα e-mail αντι για τα σπαμ και βγαινει καθαρο απο το σκαναρισμα της google. Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχα τα τελευταια χρονια. απάτη είναι,τι το παιδεύεις;Σβήστο και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Hotmail τι περιμένεις😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Οσο και να εψαξα στο google, δε βρηκα κατι σχετικο. Τι μπορει να ειναι; Το αρχειο ειναι 76KB. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ειναι στον κυριο φακελο με τα e-mail αντι για τα σπαμ και βγαινει καθαρο απο το σκαναρισμα της google. Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχα τα τελευταια χρονια. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε απάτη είναι,τι το παιδεύεις;Σβήστο και τέλος. 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Hotmail τι περιμένεις😁 Επειδή το έχω και εγώ απορία, δεν το ανοίγεις να μας πεις τι έγινε; 🙃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Απλα οπως ειπα και πριν πρωτη φορα βλεπω απατη να μην πηγαινει στα σπαμ τα τελευταια χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα