dim_plo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δωρεάν Mystery Token 3GB + 300' προς όλους για 3 ημέρες. Θα το βρείτε ως banner κατά την είσοδο σας στην εφαρμογή What's Up. Λήψη του token ως 15/2, 23:59. Το token, μετά τη λήψη του, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Συνεπώς, η εξαργύρωση του μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε. Spoiler Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από dim_plo Δε φαίνεται να υπάρχει όριο tokens "Χωρίς Λήξη" ανά λογαριασμό. 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου απεριοριστα data για 5 ημερες εβγαλε σε εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goulam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, ad709 είπε απεριοριστα data για 5 ημερες εβγαλε σε εμενα Αυτό ήταν το προηγούμενο mystery token που είχε δώσει. Υπάρχει πιθανότατα να στο εμφανίζει στο κάτω μέρος επειδή το έχεις και να πρέπει να πατήσεις το καινούργιο στο πάνω μέρος για να προστεθεί. Εμένα τουλάχιστον έτσι ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Απεριόριστα λεπτά για 12 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chr1s_25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3Gb και 300 λεπτά για 3 μέρες. Αυτό μου έδωσε. Πάντως, εγώ έχω 14 tokens χωρίς λήξη διαθέσιμα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το όριο των 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3GB + 300' για 3 ημέρες και σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, Chr1s_25 είπε Πάντως, εγώ έχω 14 tokens χωρίς λήξη διαθέσιμα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το όριο των 12 Αυτό ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει γιατί αγχώθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου γιατι δινει τετοια δωρα καθε τοσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3GB + 300' / 3 ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Τρελή προσφορά, τρέμει το χέρι μου από συγκίνηση να πατήσω την εφαρμογή για να τη δω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου απλα κλαιω μ αυτες της γελοιες προσφορες εν ετη 2024 3gb χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 12 hours ago, Giorgos20177 said: απλα κλαιω μ αυτες της γελοιες προσφορες εν ετη 2024 3gb χαχαχα Αυτό πάει στο καλό μπορώ να το αποδεχτώ κάπως αλλά το 12 ωρες/ 24 ωρες 2-3 ημέρες είναι το τραγικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα