papastr0umf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Καλησπερα, ειμαι σε αναζητηση καινουριας τηλεορασης και επεσε το ματι μου στην συγκεκριμενη η οποια εχει 2 πολυ δυνατα χαρακτηριστικα για μενα Ambilight Mini-led Το αρνητικο της ειναι οτι δεν εχει Google TV αλλα το Philips OS (ή οπως το λενε) και επισης οντας Philips ειναι πολυ δυσκολο να την πετυχει καποιος (στην Β.Ελλαδα) σε καποια εκθεση για να τη δει απο κοντα. Υπαρχει καποιος που την εχει για να μοιραστει εντυπωσεις? Μπορει καποιος να προτεινει εναλλακτικες? To budget ειναι 800-1000 ευρω και το μεγεθος 55-65 ιντσες. Χρηση youtube, netflix, amazon (και καναλια) Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Στα ίδια είμαι κι εγώ, για χρήση απλή αλλά και ταινίες τα ΣΚ. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά σκεφτόμουν οτι ας δώσω 700-1000 κάπου όποια είναι reliable vfm. Ήμουν λοιπόν αρχικά ανάμεσα στην Samsung QLED Q70C στα 700, και γλυκοκοίταζα να πάω σε OLED στην LG B36 στα 1010€. Διστακτικός για TCL c805 στα 700 παρότι στα χαρτιά υπερνικούσε την Sam. Και σήμερα μόλις βρήκα και την Philips, με τις οποίες δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά φαίνεται να είναι μια χρυσή τομή λόγω mini led? Η Philips έχει Panel δικά της ή παίρνει απο άλλους; Τα links μαζί με την Philips που αναφέρεται και ο papastroumf: Philips PML9008 - 800E Samsung Q70c - 700E LG OLED B36 - 1010E 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Εγώ θα έβγαζα την Philips και την Q70c από την εξίσωση και θα κοιτούσα επιπλέον τις Hisense 55U8K και κάποια ανώτερη Samsung όπως την QE55QN85C(950-1100€). Η LG oled B36 είναι αρκετά καλή αλλά με το γνωστο μείον των Oled.. burn in κτλ. Όπως και η TCL C845 αρκετά δυνατή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papastr0umf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Να πω την αληθεια θα ηθελα να αποφυγω OLED για το γνωστο τους μειον QE55QN85C και 55U8KQ φαινονται καλες επιλογες σε κοντινα χρηματα με την 55PML9008 Την Philips την επελεξα λογω Ambilight και Mini LED. Η Hisense φαινεται πολυ δυνατη στα χαρακτηριστικα με Mini LED και Local dimming Για το NeoQLED της Samsung δεν εχω αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1kost1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλό θα είναι φίλοι μου να έχει η τηλεόραση το HbbTV, μπορεί να είναι σαν «πολυτέλεια» αλλά πολύ εξυπηρετικό!!! Κ φυσικά android…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Εγώ έχω μια LG 50αρα. Την είχα πάρει σε προσφορά. Γενικά ικανοποιημένος βέβαια εάν την συγκρίνω με νέα μοντέλα η τα συγκεκριμένα που έχω αναφέρει και έχω δει από κοντά στην εικόνα υπάρχει διαφορά. Το λογισμικό μου αρέσει αρκετά στην LG. Βέβαια μια με Android έχει πολύ παραπάνω επιλογές σε εφαρμογές και ειναι ευέλικτη και future proof. Για το HbbTV συμφωνώ και σε αυτό το χρηματικο εύρος πιστεύω ότι θα έπρεπε να διατίθεται (γενικά σε όλες). Η Hisense έχει η Samsung όχι δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1kost1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Αν κοίταζα ξανά για τηλεόραση θα πήγαινα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε Android κ σε HbbTV. Είναι αυτό που λένε. «αν από χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πας σε αυτόματο, δύσκολα πολύ να γυρίσεις πίσω σε χειροκίνητο στην οδήγηση….☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αφησα κι εγώ έξω την philips, δεν διάβασα πολύ καλά λόγια, δεν είναι η παλιά philips άρα εκτός. Android που γράφετε, κι εγώ ήθελα, έχουν tcl (ακόμα διστάζω να πάω σε tcl/hisense) και sony (αγαπημένη αλλά ξεφεύγει χρηματικά. Βρήκα οτι η LG QNED αυτή έχει Miniled, και αν ψιλοταυτίζεται με το global variant QNED85, έχει πολύ καλά ratings στο rtings. https://www.skroutz.gr/s/45757363/LG-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QNED-55QNED866RE-HDR-2023.html Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από flik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papastr0umf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου On 15/02/2024 at 12:13, 1kost1 said: Καλό θα είναι φίλοι μου να έχει η τηλεόραση το HbbTV, μπορεί να είναι σαν «πολυτέλεια» αλλά πολύ εξυπηρετικό!!! Κ φυσικά android…. Ξερουμε τι ακριβως κανει το Hbbtv ? Ειναι περιεργη η φαση, καθως ακριβες τηλεορασεις δεν το εχουν, ενω το βρισκεις στις πιο οικονομικες Επισης με βλεπω να πηγαινω σε Sony τελικα, λογω android και δισταγμος για TCL. Επισης δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτερη μπορει να ειναι με μια αντιστοιχη επωνυμη. By the way ειδα το Public να σκοτωνει τηλεορασεις απο χθες μεχρι την κυριακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1kost1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στις 22/2/2024 στις 1:49 ΜΜ, papastr0umf είπε Ξερουμε τι ακριβως κανει το Hbbtv ? Ειναι περιεργη η φαση, καθως ακριβες τηλεορασεις δεν το εχουν, ενω το βρισκεις στις πιο οικονομικες Επισης με βλεπω να πηγαινω σε Sony τελικα, λογω android και δισταγμος για TCL. Επισης δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτερη μπορει να ειναι με μια αντιστοιχη επωνυμη. By the way ειδα το Public να σκοτωνει τηλεορασεις απο χθες μεχρι την κυριακη το Hbbtv είναι μια εφαρμογή που πατώντας σε εμφανή σημείο στο τηλεκοντρόλ της τηλεοράσεως ένα κουμπί βλέπεις τα υβριδικά κανάλια που εκπέμπουν αμέσως δίχως να μπαίνεις σε μενού κλπ. Μπορείς να δεις το χθεσινό πχ επεισόδιο από την σειρά που παρακολουθείς… ακόμη κ παλιότερες σειρές όποιο επεισόδιο θέλεις…. Για μένα μια χρήσιμη εφαρμογή που λύνει τα χέρια πάρα πολύ….. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papastr0umf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Ααααα, οκ, λογικα ειναι αυτο που πχ σου βγαινει το ERTflix οταν πας στην ΕΡΤ, κλπ ΟΚ ναι, ειναι δυνατο χαρακτηριστικο, σ ευχαριστω για την επισημανση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1kost1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, papastr0umf είπε Ααααα, οκ, λογικα ειναι αυτο που πχ σου βγαινει το ERTflix οταν πας στην ΕΡΤ, κλπ ΟΚ ναι, ειναι δυνατο χαρακτηριστικο, σ ευχαριστω για την επισημανση ΝΑΙ αυτό ειναι κ φυσικά κ αυτό γινεται σε ολα τα καναλια..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα